Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו פורסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סובארו פורסטר שנת 2011 דגם XS

רציתי לדעת איך האוטו בשטח?אני מתכוון לדיונות(לא לטיולי שטח וכו...)

ואשמח אם תוכלו להסביר לי על האוטו או להגיד דברים חשובים שצריך להדגיש וכו..

כל דבר יתקבל בברכה

תודה יצחק.

פורסם

תתחדש, הפורסטר הוא רכב סבבה לטיולי חול, אבל מאוד חשוב לדעת כמה דברים:

בחול צריך לתת הרבה גז, ככל שהחול יותר רך צריך יותר תנופה כדי לא לשקוע, בחול מהודק זה פחות בעיה.

צריך להוריד אוויר, והרבה , לכיוון 14-18PSI כדי לאפשר לצמיג שטח פנים יותר גדול, אבל אסור לבצע פניות חדות בחול כדי לא להוריד את הצמיג מהג'אנט.

כאשר אתה בחול רך או בעליה בדיונה צריך להגיע עם מהירות כדי לי לשקוע ולשמור על כוח זמין, ז"א צריך לסוע בסל"ד גבוה,

בין 4500 ל 6500 סל"ד - ככל שהדיונה יותר קשה תגיע בסל"ד יותר גבוה.. ואנחנו מדברים על הילוך ראשון. בהילוך שני לא יהיה לרכב מספיק כוח, המהירות תהיה גבוה מידי..

מאוד חשוב! - לשם לב לשיפוע הדיונה !! אם השיפוע של הדיונה גדול מידי אתה עלול להתנגש בדיונה ולפרק את הטמבון.

לא לרדת לטייל לבד, אם אתה נתקע כדאי שיהיה מי שיעזור לך..

פורסם
תתחדש, הפורסטר הוא רכב סבבה לטיולי חול, אבל מאוד חשוב לדעת כמה דברים:

בחול צריך לתת הרבה גז, ככל שהחול יותר רך צריך יותר תנופה כדי לא לשקוע, בחול מהודק זה פחות בעיה.

צריך להוריד אוויר, והרבה , לכיוון 14-18PSI כדי לאפשר לצמיג שטח פנים יותר גדול, אבל אסור לבצע פניות חדות בחול כדי לא להוריד את הצמיג מהג'אנט.

כאשר אתה בחול רך או בעליה בדיונה צריך להגיע עם מהירות כדי לי לשקוע ולשמור על כוח זמין, ז"א צריך לסוע בסל"ד גבוה,

בין 4500 ל 6500 סל"ד - ככל שהדיונה יותר קשה תגיע בסל"ד יותר גבוה.. ואנחנו מדברים על הילוך ראשון. בהילוך שני לא יהיה לרכב מספיק כוח, המהירות תהיה גבוה מידי..

מאוד חשוב! - לשם לב לשיפוע הדיונה !! אם השיפוע של הדיונה גדול מידי אתה עלול להתנגש בדיונה ולפרק את הטמבון.

לא לרדת לטייל לבד, אם אתה נתקע כדאי שיהיה מי שיעזור לך..

תודה רבה!

אם למישהו יש עוד הכוונות אשמח לשמוע.

תודה לכם.

פורסם

האנפורמציה שקיבלת טובה מאוד.

אני חושב שברוב המיקרים הסל"ד שהוצע הוא קצת גבוה, אך זה תלוי בכמה החול רך ועמוק (לפני אדמה קשה יותר) וכן בשיפוע (אם אתה בעליה אפילו של 1% אז הרבה יותר קשה להתחיל ואז הסל"ד אכן צריך להיות גבוהה.

אם אתה מרגיש שהרכב מאבד סל"ד תנסה לפנות לאט לאט לכיוון ירידה או מישור בלי לעזוב רגל מהגז כדי לא לשקוע.

לעצור רק במידרון קל או אדמה מהודקת יחסית.

דבר נוסף לקחת בחשבון שה חם הגיר ובנסיעה ארוכה בדיונה. בקלות אפשר לגרום נזק לגיר (אוטומטי) אם הוא מתחמם.

אם נסיעות ארוכות בדיונה זה מה שאתה אוהב, אני מציע להרכיב מצנן גיר גדול.

פורסם
האנפורמציה שקיבלת טובה מאוד.

אני חושב שברוב המיקרים הסל"ד שהוצע הוא קצת גבוה, אך זה תלוי בכמה החול רך ועמוק (לפני אדמה קשה יותר) וכן בשיפוע (אם אתה בעליה אפילו של 1% אז הרבה יותר קשה להתחיל ואז הסל"ד אכן צריך להיות גבוהה.

אם אתה מרגיש שהרכב מאבד סל"ד תנסה לפנות לאט לאט לכיוון ירידה או מישור בלי לעזוב רגל מהגז כדי לא לשקוע.

לעצור רק במידרון קל או אדמה מהודקת יחסית.

דבר נוסף לקחת בחשבון שה חם הגיר ובנסיעה ארוכה בדיונה. בקלות אפשר לגרום נזק לגיר (אוטומטי) אם הוא מתחמם.

אם נסיעות ארוכות בדיונה זה מה שאתה אוהב, אני מציע להרכיב מצנן גיר גדול.

תודה.

אני לא מתכוון לנסוע הרבה ובגלל זה לא לקחתי את אוטו שטח.

תודה על העזרה. :wink:

• תוכן חדש...