Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dotec vs FNX

perzik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה!

אני מתלבת בין שתי קומפונטים הFNX והDOTEC...

מבחינת סוגי מוזיקה זה מטאל ורוק וגם מוזיקה אלקטרונית

הולכים ליות מוגברים ברוקפורד 501X

פורסם

את האמת - בשביל סגנון מוזיקה כזה הייתי הולך על ה-Pulse של מורל. נותן תפוקה,לדעתי, יותר טובה בסגנון מוזיקה זה וזול יותר.

בכול אופן, בין הדוטק לרוקפורד - אני אישית הולך על מורל.

כלל לא אוהב את הסאונד של רוקפורד...

פורסם

אני מקווה שצחקת.... למה שאני לא אתקין קאליפורניה בום ורדיו דיסק דולפינים/פלסטינים?

יותר זול יותר טוב!

או אפילו יוריד רדיוטייפ של AIWA 3500W PMPO מהבית עם ממיר מתח 12V ל220 ואז באמת יהיה פצצה! כל זה ב500 שקל אחי! :-)

וגם אפשר לחשוב של95% מהפורום יש FOCAL למוזיקה קלאסית...

פורסם

ebari, ממש לא אהבתי את המילניום של מורל, ועל הפולס דובר רק דברים שמעידים על פחות מזה..

(כשאני אומר לא אהבתי, אני מדבר על תמורה קיצונית שבכלל לא מתקרבת ל600 שקל שזרקתי עליו לפח.)

אני לא חושב שאפשר להתקמצן במצב הזה ב300 שקל בשביל להעדיף את הפולס, לעומת הדוטק למשל..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
את האמת - בשביל סגנון מוזיקה כזה הייתי הולך על ה-Pulse של מורל. נותן תפוקה,לדעתי, יותר טובה בסגנון מוזיקה זה וזול יותר.

בכול אופן, בין הדוטק לרוקפורד - אני אישית הולך על מורל.

כלל לא אוהב את הסאונד של רוקפורד...

אם כך לאיזה סגנונות יותר מתאים הדוטק או הרוקפורט?

כי אני לדוגמא שומע רוק-קלאסי ועד רוק מודרני (לא מטאל).

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אצל הרוקפורד הטויטר יותר דומיננטי. זה בא לידי ביטוי יותר בסדרה הגבוהה יותר (FNQ) אבל גם ב-FNX מרגישים.

כתוצאה מכך מוזיקה אלקטרונית (שהצלילים הגבוהיים בה יותר דומיננטיים) תשמע יותר טוב ברוקפורד. המורל יותר עדין ומאמין שיהיה טוב בסגנונות אחרים, אם כי לא יודע בהשוואה לרוקפורד כי לא עשיתי את ההשוואה הזאת ביניהם במוזיקה כזאת.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

יש לי את ה-FNX ואני יכול להגיד שבאלקטרונית הם מדהימים. וגם בקטעי גיטרה שלפעמים אני שם (אני לא מקשיב לרוק בקביעות).

בהיפ הופ ובכלל בסגנונות ווקאליים (כשיש קול של שירה) הם פחות טובים לטעמי.

פורסם
אצל הרוקפורד הטויטר יותר דומיננטי. זה בא לידי ביטוי יותר בסדרה הגבוהה יותר (FNQ) אבל גם ב-FNX מרגישים.

כתוצאה מכך מוזיקה אלקטרונית (שהצלילים הגבוהיים בה יותר דומיננטיים) תשמע יותר טוב ברוקפורד. המורל יותר עדין ומאמין שיהיה טוב בסגנונות אחרים, אם כי לא יודע בהשוואה לרוקפורד כי לא עשיתי את ההשוואה הזאת ביניהם במוזיקה כזאת.

קודם כול נתחיל בזה שהסטים של מורל( דוטק ומעלה) יודעים בטוויטרים המגהימים שלהם

הטויטיר של מורל MT 11 ו MT22 הם פשוט סואנד אחר !

בקשר להשוואה גם אני חשבתי על זה פעם והיה לי את התלבטות שמעתי אצל מישהו את הרוקפורד וממש אהבתי אבל הדוטק פשוט קנה אותי אני אישית הייתי הולך ( וגם הלכתי) על הדוטק

שוב אני לא מזלזל ברוקפורד סט ממש מדבים לטעמי

אבל מורל זאת ליגה אחרת ( שוב בדוטק ומעלה)

פורסם

אני אישית הייתי הולך על המורל, עצה חמה ממני אם אתה לא קונה FNQ אל תקנה רוקפורד...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אני מקווה שצחקת.... למה שאני לא אתקין קאליפורניה בום ורדיו דיסק דולפינים/פלסטינים?

יותר זול יותר טוב!

או אפילו יוריד רדיוטייפ של AIWA 3500W PMPO מהבית עם ממיר מתח 12V ל220 ואז באמת יהיה פצצה! כל זה ב500 שקל אחי! :-)

וגם אפשר לחשוב של95% מהפורום יש FOCAL למוזיקה קלאסית...

לא הבנתי את ההקצנה שלך.

אני נתתי חוות דעת שלי אישית.

שורה תחתונה המלצתי לך ללכת על המורל.

ולבחור ששאל על רוק קלאסי - מורל, מורל, מורל.

אבל - ופה שוב יש מקום להזכיר - טעם אישי כשמו כן הוא. אני חושב כך.

הסטים המדוברים לא זולים. לך, תשמע, תתרשם. אל תקנה ללא התרשמות אישית.

פורסם

לאאא משוגע :-) אחד מתן, אני אומר שלא כדאי לקנות אף קומפוננט של רוקפוד חוץ מה FNQ (כי בקומפוננטים רוקפורד לא משהו אלוהים יסלח לי שאני אומר את זה :wink: ).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...