Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייעוץ נוסף לחברי הפורום היקרים -

גולף 2000 שנת 2000. דלת ימנית אחורית חילופית מעט יותר כהה, הפנימי שלה מבצבץ ירוק (הצבע הישן), מכה בינונית בטמבון הקדמי מעל הגלגל השמאלי, מכה קטנה בדלת נהג, שפשוף מדרכה בצד ימין, קילופי לקה (צבע מטאלי) מעט בצדדים, בגג והרבה ליד דלת בגאז'.

זה נשמע הרבה אבל את האמת שהדברים יחסית נסבלים. ידוע לי שאם לא עוצרים את הקילופים זה יחמיר. בכל זאת מעוניין לבצע יישור קו לרכב ולהביא אותו למצב טוב. הצעת מחיר מ-3 מקומות לאחר התמקחות עומדת על 3500 ש"ח (לפחחות וצבע כללי). אלעד שירותי רכב בחולון הסכים להעמיד לרשותי גם רכב חילופי לימי הטיפול.

והנה השאלה - לטפל במכות הרציניות נקודתית ולחסוך כמה שקלים? לעשות טיפול רציני ולשכוח מהקילופים ומהכל? איך ההצעת מחיר שקיבלתי?

לציין שכבר חרגתי מתקציב יישור הקו שהעמדתי לעצמי...

תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה נסבל אז למה אתה שואל? :lol:

3500 ש"ח זה מחיר מצויין לעבודה כזאת של צביעה כללית ללא עבודת פחחות. לפי הביקורות בפורום "אלעד שרותי רכב" בחולון הוא עסק טוב שעושה עבודה טובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

3500 זה כולל פחחות גם!

ואשדוד זה ממש רחוק לי...

הכוונה שנסבל כי זה לא בעיה מכנית או משביתה, אבל יש בה מן הבאסה...

פורסם
3500 זה כולל פחחות גם!

ואשדוד זה ממש רחוק לי...

הכוונה שנסבל כי זה לא בעיה מכנית או משביתה, אבל יש בה מן הבאסה...

מאיפה אתה בארץ? אני יכול לשלוח אותך למישהו בשומרון שאצלו פחחות וצבע קומפלט יעלה לך סביב ה 2500 ש"ח.

פורסם

נכון שהמחיר מאוד מפתה אבל הבעיה היא האם לאחר זמן מה לא יופיעו קילופים/דהיה/סדקים עקב שימוש בחומרים פשוטים וזולים.

זו לא חוכמה לפוצץ את פח הרכב בחומר ולצבוע ולפעמים גם ללא תנור.

תלמדו אין ארוחות חינם וקמצן משלם פעמים. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...