Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Idmax VS JL Audio

pozailov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , אחרי חיטוט לא קטן הצלחתי לתמצת את ההתלבטות לשני סאבים .

Idmax מפורום יד שנייה - 2 אום סופי

או ב JL AUDIO W6 שמוצע גם הוא בפורום יד שנייה ( לדעתי גם חיבור סופי של 2 אום )

מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד ומה מומלץ יותר

סט קדמי HERTZ MLK 2

מגבר לסאב rockford 1001BD

על מה ללכת ?!:shock:

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אכן התלבטות קשה. את הjl יצא לי לשמוע לא פעם אבל בגרסאת 10" , סאב מדוייק וחזק, בטוח שבגרסאת ה12" יהיה חזק עוד יותר. את הid שמעתי המון פעמים, סאב מעולה, משתלב עם המוזיקה , חזק ופאנצ'י.

אם הייתי צריך לבחור מבחינת סאונד הייתי הולך על הid כי אני פשוט מת על הסאב הזה אבל זה נטו טעם אישי , מבחינת "אמינות" הייתי הולך על הjl (לid היו קצת בעיות "התפרקות", אבל רק בחלקם).

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הבנתי מהבחור שהסאב ( ID ) עבר החלפה בעבר של הממברנה , מה שאומר שהוא קיבל אחת מחוזקת כמו שצריך ?

בכל אופן גם המחיר לטובת הID בהפרש לא קטן בכלל .

פורסם

היה לי w3, יש לי w7, ואת הw6 שמעתי לא מעט, שלושתם 10" , וכל אחד מהם מיוחד בצורה קיצונית, אישית הייתי הולך על השש בלי לחשוב פעמיים.

ובכל זאת אני ממליץ לך לנסות לשמוע אותם לפני, ועוד אופציה מעניינת היא הגנסיס אודיופיל 30.1, אבל זה ממש תלוי מה אתה מחפש מהסאב.

SCANSPEAK

פורסם

תודה על התגובות , כרגע אני מבין שהדעות תמיד יבלבלו . אני הולך על הIDMAX

W6 לא יצא לי לשמוע האמת , את הIDMAX בעבר כן . למרות שלא על אותה ההגברה ולא אותו סט קדמי , רכב שונה וכו' .

מה ששיחק תפקיד זה ההפרש הכספי הניכר , שגם הW6 מגיע ללא תיבה שתעלה סכום נוסף .

פורסם

אני בטוח שתהנה ממנו, מקווה שהוא גם יאריך ימים.

בני אני בטוח שאם היית שומע את הidmax 12 מוגבר כמו שצריך היית אוהב אותו מאוד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

שמעתי פעם IDMAX , מוזר שהיום כששמעתי אותו הוא היה נשמע אחרת לגמרי

ובכנות , אחד הטובים שיצא לי לשמוע עד כה , מקווה שהוא לא ימסור את נשמתו לבורא מהר מידיי .

פורסם

שמעתי את הIDM על מונו כמו שלך והד יוניט של פיוניר 80PRS. לא פחות ממצוין.

אבל גם הJL מעולה ושניהם שונים מאד באופיים.לכאן או לכאן,לא תיפול עם אף אחד מהם אבל ממליץ בכל לב להאזין לשניהם ולהחליט.

בהצלחה,

ליאור

פורסם

ועוד תוספת קטנה-גדולה. במפגש דרום האחרון בו נוכחתי האזנתי לסט אפ שכלל את סאב הIDM.אילולא ידעתי למה הסאב הזה מסוגל,הייתי קוטלו בנקל.כשהוא מסורס ועילג הוא בקושי הראה סימני חיים עקב כיוון לקוי.

ללמדך שעדיף להאזין לדרייברים ברכבים שונים.

ליאור

פורסם

JL בעיניים עצומות. סאב מעולה, מאוד מזכיר לי את הבאסים שאני כל כך אוהב (ושכלכך אין לי היום).

על ה-IDMAX אין צורך שארחיב במילים, כולם יודעים את דעתי עליו :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ועוד תוספת קטנה-גדולה. במפגש דרום האחרון בו נוכחתי האזנתי לסט אפ שכלל את סאב הIDM.אילולא ידעתי למה הסאב הזה מסוגל,הייתי קוטלו בנקל.כשהוא מסורס ועילג הוא בקושי הראה סימני חיים עקב כיוון לקוי.

ללמדך שעדיף להאזין לדרייברים ברכבים שונים.

ליאור

ליאור אני רואה את החץ מופנה אלי,לגבי הסאב אני לא באמת התעסקתי איתו מאז שקניתי ובמיוחד שהחלפתי את ה HU,חייב לציין שהוא נשמע יותר חי עכשיו,צריך רק לשחק איתו עם סגנונות מוזיקה שונים ב HU בגלל הגיין שהוא הפתוח מעבר למה שהיה אצלי לפני כן.

Scan Speak

פורסם

יצא שבחרתי את הIDMAX אחרי ששמעתי אותו , החלטתי שמיותר מבחינתי לשמוע אתת הW6 , אהבתי מאוד את הIDMAX והוא קלע לטעם שלי .

מה גם שיש בניהם הפרש מחירים גדול והW6 צריך גם תכנון של תיבה ( מגיע בלי ) .

• תוכן חדש...