Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Idmax VS JL Audio

pozailov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה ששמעתי W6 הוא היה פשוט חזק מידי ומהיר מידי בשבילי - באמת, זו התגבוה שבה רשמתי שהוא הזיז לי את השערות בראש וזה באמת מה שהרגשתי - סוג של צמרמורת, ישבתי ברכב דקה שתיים ויצאתי כי לא יכלתי יותר לסבול את זה.

ברכב אחר שיצא לי לנסות לכוון אותו הוא היה נשמע פשוט זוועה אבל פחות פאנצ'י ומדוייק - בסוף התברר (אחרי שהסאב נשרף) שהבחור נתן לו פול ריינג' והסאב פשוט ניגן עד לרול אוף שלו - לא עליתי על זה בכלל, הייתי פשוט מסנוור מלנסות לכוון את ההספק שלו ששכחתי בכלל לשאול איך הוא חתוך!

זה דוגמא לשני קיצונים למשל על אותו הסאב, על הגברה בריאה על שני רכבים שונים!

ועוד פעמיים שיצא לי לשמוע את הסאב הזה ופשוט התמוגגתי עליו - הוא היה חם, נעים ובו זמנית העביר את הפאנצ' הכל כך מדוייק שהוא יודע לתת.

הIDMX בכל הפעמים ששמעתי אותו היה אובר קיל מבחינתי ובפעמים ששמעתי אותו כשהוא לא מכוון בכדי "להרוג" הוא פשוט היה נשמע כמו משהו שלא מצדיק כזה מחיר וכזו הגברה - הוא היה מעולה עדיין אבל היה אפשר להשיג את אותו הדבר כמעט בהרבה פחות מאמץ.

עניין של טעם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם במקרה הזה כששמעתי אותו בהתחלה עם המערכת ניגנה שיר ראפ והסאב הזה קיבל 800 וואט , הוא שבר לי את הראש .

ובמקרה אחר המערכת ניגנה שיר רגוע יותר והסאב השתלב מאוד יפה והיה עדין מדוייק .

אתה צודק שאפשר לקבל את השורה השנייה שכתבתי מסאב אחר בפחות כסף ממה שהוא עולה , אבל אם רוצים את השורה הראשונה שכתבתי בנוסף את זה הסאב ה"חלש יותר " לא יידע לתת , לא כל סאב יכול לתת את התמורה של IDMAX .

אני אוהב שסאב לא משתלט ומתחבר עם הרכיבים אבל מידיי פעם זה כיף להגזים קצת עם איזה שיר טוב .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אני מכיר אחד שנותן את התמורה הכי טובה של לתת בראש ולנגן מדויק. FI Q :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

+1 לשמאכר (-: .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

פלוס פלוס

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...