Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

המאזדה שלי, 2008 ברמת האבזור הגבוהה מגיעה במקור עם קרוז קונטרול ומחשב דרך, אבל בגלל תקלה באימובלייזר, הוחלף כל לוח השעונים לאחד מפירוק של הדגם הזול, ללא מחשב הדרך.

רציתי לדעת כמה בערך יעלה לי לקנות אחד ולהחליף את הקיים (ואם יש אפשרות, אז לעשות טרייד אין בלוח השעונים שיש לי ע"מ להוזיל את העלות).

תודה רבה!

עריכה:

למי שלא מבין, בתמונה אפשר לראות שבצד ימין, קיים צד דיגיטלי. בלוח השעונים שלי קיים רק החלק העליון של הצג, שמציג רק קילומטרים, והחלק התחתון הוא מחשב הדרך.

http://imageshack.us/photo/my-images/3/96134079.jpg/

קקטוסולר ידנית

פורסם

לא בדקתי, אבל אם זה חדש, זה משהו שעלול לעלות כמה אלפים טובים בארץ - אל תתפלא אם תשמע גם 6,000 שקל.

מובן שב-EBAY תמצא בשליש או חצי מחיר.

נסה למצוא בפירוקיות. סה"כ מאזדה2 זה דגם נפוץ. הבעיה, שרוב המכוניות נמכרו לליסינג, אז שוב תתקל רק בלוחות שעונים פשוטים...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

במאזדה 2/3 זה הולך סט הנעה (לוח שעונים , מחשב ,וסוויץ)

אם תלך לפירוקיות לא ימכרו לך רק את לוח השעונים .

דרך אגב , כמה עלה לך החלפת לוח השעונים?

פורסם

אני אחפש בפירוקיות.

ההחלפה בוצעה אצל הבעלים הקודמים ככה שאין לי הערכה לגבי המחיר.

נניח שאמצא את החלק שאני צריך - כמה לדעתכם תעלה החלפה כולל עבודה, פירוק וכו'?

קקטוסולר ידנית

פורסם

תמיד כדאי לחזור למקור... שינויים זה תקלות

תברר האם ההחלפה בוצעה במוסך מורשה?

אשמח לעזור לך להשיג חלק כזה אך התמונה שהעלת לא זמינה

גיל בדיחי - שמאי רכב

052-3300805

[email protected]

פורסם

gilb2008, אין לי איך לברר את זה. מה שאני בעצם צריך זה כל הלוח שעונים (שבתוכו כולל, כמו שאמרו לפני את מחשב הדרך והאימובלייזר).

Driver, בטוח? זה לא מגיע כחלק ממחשב הדרך המקורי, תוך שהשליטה מההגה?

כרגע יותר חשוב לי לדעת כמה תעלה העבודה של כל הסיפור. את החלק אני יכול לחפש.

תודה!

קקטוסולר ידנית

פורסם
gilb2008, אין לי איך לברר את זה. מה שאני בעצם צריך זה כל הלוח שעונים (שבתוכו כולל, כמו שאמרו לפני את מחשב הדרך והאימובלייזר).

Driver, בטוח? זה לא מגיע כחלק ממחשב הדרך המקורי, תוך שהשליטה מההגה?

כרגע יותר חשוב לי לדעת כמה תעלה העבודה של כל הסיפור. את החלק אני יכול לחפש.

תודה!

בטוח 100%.

• תוכן חדש...