Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי את הזוג האחרון שלי ב"רואים שקוף" בדיזנגוף סנטר.

הייתי מאוד מרוצה מהבדיקה וההתאמה של המספר והצילינדר.

לפני כן בבדיקת ראיה באופטיקנה בראשל"צ, לא הצלחתי לראות ברור את המספרים וחששתי שאולי משהו השתבש לי בראיה.

ברואים שקוף ראיתי את המספרים בבדיקה חד וברור לגמרי, וגם במשקפיים שקניתי ראיתי מצויין.

ממליץ מאוד על החנות!

אין לי המלצות לגבי סוג עדשות ספציפי. בד"כ אני לוקח את העדשות עם ציפוי אנטי-רפלקס (ונדמה לי שהוא גם נגד שריטות).

גם לי אחרי כ-3 שנים התחילו להיות סימנים עדינים (סווירלים?), אבל אין שריטות בכלל.

אני מנקה עם מים פושרים וסבון, ומיבש בנגיעות עם נייר טואלט (לא מנגב חו"ח).

אולי יש שיטה יותר טובה שיכולה למנוע את הסווירלים?

עם הלפרין היה לי נסיון לא טוב בקניית הזוג הקודם.

ההתאמה של העדשות למסגרת היתה לא מוצלחת במיוחד, והעבודה לא היתה נראית מקצועית במיוחד...

אולי סתם נפלתי על מתלמד...

פורסם

ציפוי הידרופובי לעדשה זה דבר מאוד שימושי. אני שוטף אותן עם מים וסבון, ואז פשוט נושף על העדשות והמים נעלמים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...