Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפידות בלם קדמיות REMSA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת היכן אפשר לקנות רפידות בלם קדמיות של חברת REMSA או כל חברה אחרת שאתם ממליצים (לא יקרה)

באיזור באר שבע

(שברולט מאליבו 2006)

תודה

פורסם

מנסיון שלי על הרפידות האלו, הן קשות מאוד. אצלי ברכב הקודם הן שחקו את צלחות הבילום הרבה לפני שהן עצמן נשחקו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
מנסיון שלי על הרפידות האלו, הן קשות מאוד. אצלי ברכב הקודם הן שחקו את צלחות הבילום הרבה לפני שהן עצמן נשחקו.

אלעד

לא רואה שןם בעיה ברפידות אלה והם דווקא לא רעות בכלל. יש מצב שהצלחות דווקא היו לא מקוריות או איכות ירודה?

פורסם

מקוריות.. אני בדרך כלל מקפיד על איכות גבוהה בבלמים, אבל היה לי זיכוי בחנות חלקי חילוף אז קניתי.

הדבר קרה לי ב-2 רכבים שונים.

אני אישית מעדיף להוציא על בלמים, שגם ככה אני מחליף כמעט כל 50,000 איכות טובה, בד"כ מקורי או תואם מבחינת איכות. כך אני גם יודע שלא יהיה רעש בבלימה.

אלעד

פורסם

ידוע לכם היכן אפשר לרכוש רפידות של בוש?

הן היצרן המקורי ברכב שלי.

אלעד

פורסם

יש לי ניסיון רע עם רפידות REMSA חסרונות:

1. שורקות אחרי שהן מתחממות לא משנה עם איזה סוג צלחות.

2. מלכלכות מהר מאוד את הג'אנטים תוך כמה בלימות.

יתרון בולט- בלימה חדה יותר.

עם רפידות ICER יש לי ניסון טוב מאוד , היתרונות הן שאין בכלל רעשי לוואי כמו שריקות וכד', לא מלכלכות את הג'אנטים.

חסרונות: בלימה לא חדה צריך להפעיל מעט יותר כוח על דוושת הבלמים, והרפידות נשחקות מהר מאוד ביחס לרמסה.

מומלץ מאוד למרוח גריז נחושת על גב הרפידות.

פורסם

אצלי ברכב (אימפלה 2005) יש כאלו רפידות כרגע של Remsa. הקודמות היו מקוריות של AC Delco והייתי מאוד מרוצה מהן (החזיקו כמעט 3 שנים ויותר מ 50K ק"מ על רכב כבד לבלימה).

מבחינת בלימה אני לא מרגיש הבדל יחסית למקוריות, דווקא להפך בהתחלה ממש אחרי ההרכבה הן היו אפילו בולמות גרוע יותר, אבל לאט לאט השתפרו, אולי יש שם איזה קטע עם ההתחלה שלהן, אין לי מושג אבל זה בוודאות (גם אשתי שמה לב). אבל עכשיו הן סה"כ בסדר.

משה אני מציע לך לגשת לכדורי (החנות שליד השוק) ולקנות שם רפידות מקוריות של Ac Delco, אצלו קניתי את הקודמות בזמנו, יכול להיות שהוא מחזיק באופן קבוע. אני מניח שהן יהיו יותר יקרות קצת אבל לדעתי עדיף, גם ככה מחליפים אותן אחרי הרבה זמן אז זה גרושים. מאמין ש Remsa גם תוכל להשיג שם באזור חנויות החלפים שליד השוק, אולי אצל ר.ק (אצלו אני קונה בד"כ).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
למה אתה צריך רפידות של בוש? מה זה ייתן לך?

מעוניין לראות מה ההבדל במחיר בין מקורי לתחליפי של בוש?

אלעד

• תוכן חדש...