Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 מצלצל

eyalzo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב- C5 1.8 אני לוחץ על הגז חזק, עובר את ה- 5000 סל"ד, ואז שומע צלצולים ו/או נקישות.

מה הבעיה? הרכב באחריות, אבל במוסך שלי "לא שומעים כלום". אני משתגע מזה, כי אני כן שומע, וכך גם כל מי שנוסע איתי ומבין קצת במכוניות.

מישהו שמע על בעיה כזו ו/או פתרון שלה? או שאני הראשון...

במכוניות של פעם זה היה פשוט. מכוונים הצתה או מחליפים לאוקטן גבוה...

פורסם

שלום אייל,

גם לי יש C-5 והיו לי צלצולים בגלל דלק באיכות לא טובה.

הצלצולים נעלמו עם החלפת התחנה.

אם מדובר בצלצולים מכיוון המנוע, נסה להחליף תחנה, לקחת משכנתא ולתדלק פעם אחת אוקטן 98.

יתכן שהנקישות מגיעות מכיוון דלת הנהג?

פורסם

חשבתי על האפשרות של מנתק ההצתה, אבל זה מוקדם מדי. גם במצב אוטומטי רגיל, בעליה קשה, הוא מושך יותר, והמנוע ממשיך לעלות בטורים ולהפגין שרירים. כך שלא נראה לי שזה המנתק.

אני אנסה לשכנע את המוסכניק שלי להקשיב יותר טוב ולשמוע גם...

פורסם

כן. אני לא סתם מוטרד מהרעש. הוא מופיע ב- D בכל עליה בה אני מנסה להאיץ. בידני הצלחתי לבודד את הרעש ולמצוא שהוא מופיע ב- 5300 סל"ד, בכל ההילוכים.

• תוכן חדש...