Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חדש,עד 80K ואני מתלבט בין שלושת הרכבים הנ"ל,אני רוצה שהרכב יהיה זריז ולא עגלה,תא מטען סביר.

עדיפות ל3 דלתות ולמיטב ידיעתי רק הקורסה מגיעה ב3 דלתות.

לפיאסטה איכות החומרים הכי טובה.

ולספלאש את המנוע הכי חזק.

דרך אגב אם מישהו יודע אם אפשר להוסיף חלונות חשמל מקוריים בפיאסטה/ספלאש?

זה ממש אבל ממש מציק לי שאני רוכש רכב ב80K ואני מקבל חלונות ידניים מאחורה כאילו זה רכב משנות ה80.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה עדיפות ל3 דלתות? כנראה שאחר כך יהיה יותר קשה למכור כי זה קהל מוגבל יותר שרוצה 3 דלתות. 5 דלתות יהיה קל יותר למכור.

מראש אני מציע לא לצפות לביצועים מטורפים, זו קטגורייה זולה יחסית עם מנועים צנומים ולא חזקים מדי.

את הקורסה לא הייתי קונה, היא די מיושנת, לא בטיחותית במיוחד ולא ממש מאובזרת.

על הפיאסטה אין לי ממש דעה.

על הספלאש, נראית לי תמורה טובה למחיר, רק שהיא מוצבת חצי קטגורייה מתחת לקורסה והפיאסטה. בעוד שתי אלו נחשבות סופר מיני, הספלאש ביחד עם המיקרה למשל נופלות בפער שבין המיני לסופר מיני.

לספלאש עלול להיות גם חסרון של הגובה.

מאידך היא די מאובזרת והמנוע שלה חזק יחסית.

לגביי החלונות, אני חושב שאי אפשר להוסיף מקורי, זה לרוב כרוך ברמת גימור גבוהה יותר, שלא טורחים להביא לארץ וחבל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אריק,

אני לא מצליח להבין אותך.

אני כן יכול להבין את ההעדפה לרכב 3 דלתות. יותר מעוצב/יפה/צעיר. שיקול הגיוני גם אם קיים קושי במכירה (לא בטוח שזה נכון בכלל).

אני יכול גם להבין את העצבון העקרוני בכך שאין חלונות חשמליים מאחורה (אישית זה נראה לי שולי).

אבל שני הדברים יחד לא הגיוניים!!! מצד אחד אתה מוטרד מכך שלנוסעים מאחור לא יהיו חלונות חשמליים ומצד שני אתה בכלל לא מוטרד שלא יהיו להם דלתות בכלל (ומן הסתם חלונות עם חריץ בלבד).

פורסם

יש לי העדפה ברורה לרכב 3 דלתות, אני יכול לספור על יד אחת את הפעמים שנסעתי ברכב עם יותר מנוסע אחד.

מכיוון שבארץ אין את הפיאסטה 3 דלתות או ספלאש 3 דלתות אז אני אאלץ להתפשר עד ה5 דלתות, אבל זה פשוט מעליב לקבל בשנת 2013 רכב בעשרות אלפי שקלים עם חלונות ידניים.

לא מעצבנת אותי העובדה שהנוסעים מאחורה ישתמשו בחלונות ידניים, ממש לא איכפת לי, מעצבנת אותי העובדה שאני משלם כ"כ הרבה כסף ומתקמצנים לי על זוג חלונות חשמל.

קיבינימט בשרייד 97' שלי יש 4 חלונות חשמל מקוריים!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הדרישות העיקריות שלך הן רכב זריז ותא מטען סביר

מבחינת זריזות - לספלאש המנוע החזק ביותר והזריז ביותר מהשלושה (דרך אגב, בתקציב שלך גם הסוויפט נכנס).

הבעיה עם הצמד הנ״ל הוא תא מטען קטן.

אם תא המטען מהווה דיל ברייקר, מהשתיים הנותרות הייתי הולך על הפיאסטה - בגלל מראה, בטיחות עדיפות ואיכות בנייה שעולה על הקורסה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לדעתי דווקא תתאים לך יותר ה סוזוקי סוופיט,היא יותר מרווחת מהספלאש,בעלת מנוע זהה וגם ניראית טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה יכול ,עדיף לחכות לפיאסטה הראויה עם מנוע אקובוסט 1.0 בהספק של 125כ"ס וצריכת דלק של היברידית.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

השאלה מה יהיה מחירה,הנוכחית עולה 100k.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

100K עולה גרסה האוטומתית הנוכחית עם מנוע 1600 אטמוספרי+תיבה רובוטית חכמה כפולת מצמדים פאוורשיפט

אקובוסט תיהיה זמינה רק עם גיר ידני.

סביר להניח שגם התורתה של גירסה אקובוסט +תיבת הפאוורשיפט המתבקשת תגיע עם הזמן....

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

אני אאלץ לקפוץ לסוכנות סוזוקי כדי לבחון מקרוב את התא מטען של הספלאש/סוויפט.

בנתיים 2 המועמדות החזקות שלי הן הסוויפט והפיאסטה.

השאלה היא גם מתי יגיע האקובוסט לארץ,בכל מקרה את הקניה אני יבצע לקראת נובמבר דצמבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אם אתה יכול ,עדיף לחכות לפיאסטה הראויה עם מנוע אקובוסט 1.0 בהספק של 125כ"ס וצריכת דלק של היברידית.

מנוע טורבו-בנזין עם צריכת דלק של הברידית קיים רק בדמיון פרוע של מחלקות שיווק למיניהן.

פורסם

מה דעתך על הקליאו בגירסא הפשוטה?

לא נהגתי בדגם הזה ספציפית אבל אולי כדאי לך לבדוק?

בנוסף, הידיות האחוריות מוסתרות בסגנון אלפא ככה שתקבל מראה של 3 דלתות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

למרות המיצוב ההבדל בממדים בין הסויפט לספלאש ממש זעיר - הסויפט מעט יותר ארוכה ונפח תא המטען שלה מעט יותר גדול, ויש לה יתרון במשקל (שוקלת 30 ק"ג פחות מהספלאש המקבילה). ההפרש במחיר כאשר רכשתי סויפט לפני מספר שבועות עמד על 10,000 ש"ח לידנית וכ-6,000 ש"ח לאוטומטית בגרסת הבסיס. השאלה היא אם הפרש המחיר מוצדק לצרכיך. ד"א - לגבי תא המטען - אשתי התלוננה עליו עד שנסעה אתו לסופר בפעם הראשונה. עגלה עמוסה כל טוב נמפרקה לתוכו ונותר מקום לעוד.

לגבי החלונות האחוריים הידניים - שוב, תלוי בצרכיך. כיון שאצלי נדיר שיש נוסעים מאחור זה לא ממש מפריע לי. יש לסויפט גרסה בכירה עם כמה תוספות (למשל חישוקים קלים "16, במחיר רדיוס סיבוב יותר קטן), ואחת התוספות היא חלונות חשמליים אחוריים. כמובן שעל תוספות כאלה משלמים עוד כמה אלפי ש"ח. השאלה היא אם מבחינתך זה מוצדק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם הייתי בודק ת הקליאו,נראית טוב מאוד,ומגיעה עם צג מגע גם ברמה הבסיסית,נוחה ועם בידוד טוב.

• תוכן חדש...