Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צג מגע לא מעניין אותי האמת,בכל מקרה זה הדבר הראשון שיוחלף:lol:

בדקתי קצת על הקליאו אבל המנוע שלה חלש משמעותית משאר הדגמים,75 כ"ס לעומת 85 בפיאסטה ו93 בסוויפט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מצד שני נוחות והמושבים עדיפים מהסוויפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
צג מגע לא מעניין אותי האמת,בכל מקרה זה הדבר הראשון שיוחלף:lol:

בדקתי קצת על הקליאו אבל המנוע שלה חלש משמעותית משאר הדגמים,75 כ"ס לעומת 85 בפיאסטה ו93 בסוויפט.

יש גם קליאו 0.9 טורבו עם 90 כ״ס ב-84k אם זה רלוונטי.

מגיעה די מאובזרת ועם 4 חלונות חשמל :wink:

פורסם

לא לשכוח שהנתונים על הנייר אינם משקפים דבר,במיוחד ברכבים בהם עובד מגדש טורבו שמאפשר מומנט גבוהה וזמינות כוח כבר מסל''ד נמוך.

בהחלט הייתי שוקל לבצע נסיעת מבחן,החיסרון היחידי של הקליאו זה שהיא איננה עונה להגדרה של צרפתייה של פעם והיא לא מככבת בתחום הנוחות כבעבר.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

הזריזות היא עניין יחסי. כדאי לבצע נסיעת מבחן לתיאום ציפיות במקרה הזה.

ברשות הורי ספלאש ידנית חדשה. אין בעיה לשמור על קצב התנועה אבל אם רוצים שהיא תתחיל לזוז קצת יותר צריך לשמור אותה בחלק הגבוה בסקאלת הסל"ד וגם במקרה הזה כמובן לא מדובר באיזה דחף שמדביק אותך למושב :wink: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אם אתה יכול ,עדיף לחכות לפיאסטה הראויה עם מנוע אקובוסט 1.0 בהספק של 125כ"ס וצריכת דלק של היברידית.

יש למישהו מושג מתי תגיע אקובוסט ידנית

נהגתי שבוע על הקליאו 0.9 ואני על סף רכישה. אני מאוד אהבתי.

תהיתי האם יש אפשרות לרכוש קליאו עם 0 ק"מ מחברת השכרה. הנחתי שידני זה לא הסחורה החמה שלהם.

אלבר, שלמה סיקסט ואחרות אישרו את טענתי.

אלדן אמרו שיש התעניינות גם בידני והם במו"מ עם רנו. אבל בינתיים אין מחירים.

פורסם

למה לא הוזכרה פה פיקנטו 3 דלתות?

בין השלוש שהוזכרו, הייתי הולך על סוויפט בלי לחשוב פעמיים -- גם מבחינת אמינות לאורך זמן וגם מבחינת ביצועים.

פורסם

באמת שחכתי מהפיקנטו,מגיע מאוד מאוד מאובזרת,המנוע די שקט,אבל הביצועים סבירים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבר שלי בדיוק רכש פיקנטו ספורט, האמת רכב חמוד מאוד והוא די מאובזר, הבעיה היחידה היא שהתא מטען קטן עד לא קיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בסוויפט לא בהרבה גדול.

פורסם

שקלת את הפיקנטו ספורט 3 דלתות החדשה בישראל?

עולה 75K ונראה טוב מנוע 1.25 ליטר 86 כוח סוס ומאובזר היטב כולל חלון גג

:wink:

פורסם
מנוע טורבו-בנזין עם צריכת דלק של הברידית קיים רק בדמיון פרוע של מחלקות שיווק למיניהן.

היברידי זה לא אומר חסכוני בכל תנאי נסיע.

בכבישים בינעירוניים ,במיוחד כביש כמו ת"א - ירושלים, יש יתרון למנוע בנזין טורבו או דיזל על היברידי.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תוכן חדש...