Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שום קשר למוסך , אני פשוט משתף את מה שקיבלתי בסמס וגם ראיתי בפייסבוק .

זה מה שרשום : " לרגל תקופת החגים מוסך המבריק יוצר במבצע חד פעמי:

פחחות וצבע כללי לכל הרכב בטכנולוגיה הגבוהה ביותר רק ב3,500 ₪ ".

https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%A7/118305228290826?hc_location=timeline

** אם אסור לפרסם , אז תמחקו בבקשה .

פורסם

לא מכיר אותם אישית....אמנם כתוב בפייסבוק שיש להם 40 שנות נסיון, מה, אי אפשר בכל ה-40 שנים האלה ללמוד להגיד פוליש בנפרד ווקס בנפרד?

מה זה פוליש גרמני? הפולישר גרמני? החומרים גרמניים? (אולי GERMAN APPLICATOR :oops: )

אני אשאל באתר הפייסבוק שלהם סתם בשביל הסקרנות (:

אני לא רוצה לקטול אותם לחלוטין, אולי הכותב בפייסבוק שלהם לא מבין כל כך בסמנטיקה בין זה לזה אז אשאיר פתח לזה שהם לפחות יודעים לצבוע כמו שצריך ומי שעושה את הפוליש אולי עושה הכנה טובה, שוטף לפני, ומשתמש בחומרים יעודים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

שרקי אתה צריך להבין שהלקוח הממוצע יודע מזה פולישווקס וחומרים גרמניים ולא יותר. בשביל הלקוח הממוצע רק העם שניסה להשמיד אותנו יודע לייצר כלים וחומרים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני אגלה לך משהו, רוב הפחחים בבאר שבע קונים את החומרים מחנות לצבעים וכלי עבודה (שחכתי את שמה) של אדם נחמד ליד אולמי הורדוס לכיוון קל-אוטו.

אז מה זה פוליש גרמני? אפשר לשאול בחנות ההיא.

פעם אחרונה שהייתי אצלו הוא הציע לי מוצר שמשלב פוליש וגם ווקס ב 130 ש"ח, לא זוכר את שם החברה אבל אכן היה תוצרת גרמניה (בסוף לא רכשתי אותו).

בתאכלס הם רוצים למכור אז הם כותבים פוליש גרמני, כמו כל החנויות חלקי חילוף שלא יגידו לך אם הם מוכרים לך פילטר של MANN אלא יגידו לך "גרמני" או "איטלקי" וכו' :).

לגביי טיב העבודה שלו, אינני יודע לומר :)

איתמר.

פורסם
אני אגלה לך משהו, רוב הפחחים בבאר שבע קונים את החומרים מחנות לצבעים וכלי עבודה (שחכתי את שמה) של אדם נחמד ליד אולמי הורדוס לכיוון קל-אוטו.

אז מה זה פוליש גרמני? אפשר לשאול בחנות ההיא.

פעם אחרונה שהייתי אצלו הוא הציע לי מוצר שמשלב פוליש וגם ווקס ב 130 ש"ח, לא זוכר את שם החברה אבל אכן היה תוצרת גרמניה (בסוף לא רכשתי אותו).

בתאכלס הם רוצים למכור אז הם כותבים פוליש גרמני, כמו כל החנויות חלקי חילוף שלא יגידו לך אם הם מוכרים לך פילטר של MANN אלא יגידו לך "גרמני" או "איטלקי" וכו' :).

לגביי טיב העבודה שלו, אינני יודע לומר :)

איתמר.

איתמר , החנות הזאת גם מוכרת ניירות שיוף\ליטוש מים ?

פורסם
לדעתי כן ואם לא אז אצל בשירי בעיר או אצל אללוף ב ד' בטוח יש

הייתי בשניהם ולא היה להם . נסעתי לד' לאללוף ולמזלי היה לו ניירות מים :) .

כבר כמה ימים שאני ממלא את stone chips בשכבות צבע עד לכיסוי מלא ,

וכבר מחר אני אלטש את stone chips + פוליש גס , ונראה איך ייצא:-D .

פורסם

אני אחדד

המקום אכן מוקר וותיק בב"ש. לי אישית אין נסיון איתם אך אם הם שרדו כל כך הרבה שנים כנראה שהם טובים.

לגבי החנות של הצבע- היא ברחוב הנגרים ליד הורדוס האחים מרון או משהוא כזה, מומחים בצבע לרכב( מק"טים הכול)

מייצרים ספרי לרכב בהתזה מיוחדת ומוכרים גם נייר ליטוש חומרי מילוי וכו... מומלצים מאוד.

פורסם

וואלה הציעו לי פחחות וצבע כל הרכב ב 3000 שקל, במקום אמין, דוד שלי צבע שם פגוש בצבע כסף מטאלי ויצא מעולה, בלי שום הבדלק צבעים.

הציעו לי גם לצבוע שני כנפיים ב 600 שקל.

דלת ב 400

ובגאז ב 400

מחירים כולל מע''מ.

בקיצור ההצעה שלהם זה ממש לא מבצע.

למוסך קוראים מוסך גזית, בקריות.

אני בקרוב הולך לצבוע שם את הבגאז' שלי שכל הלקה שלו התקלפה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

החנות המדוברת ליד הורדוס נקראית "אחים מירון" והם כבא לא מוכרים צבעים לרכב. אלא מציעים ללקוח לרכוש את הצבע מפחח, וחהגיע חזרה לחנות לדחיסה לתוך מיכל. הדחיסה בלבד עולה 35 לפני מע"מ.

התחום העיקרי של החנות זה כלי עבודה וציוד לתעשיה. לא ספציפית לעולם הרכב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...