Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2010 - צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מעוניינים לקנות את הפוקוס שנת 2010(סדאן).

עושים בערך כ12 אלף בשנה, 5 מתוכם בין עירוני, כל השאר עירוני.

איך הצריכת דלק שלו בנתונים שציינתי? האם גבוהה משמעותית מהקיה פורטה או מהמזדה 3?

תודה רבה לכם!

פורסם

לא הייתי מסתכל על צריכת הדלק כפרמטר שיטה את הכף, שלושתן מגיעות עם מנוע 1,600 וגיר אוטומט פלנטרי מיושן.

לדעתי מבין השלוש הפורטה עדיפה (ורצוי שנתון 2011 ומעלה המגיעה עם גיר אוטומטי ו 6 הילוכים שמשפרים את הביצועים ואת צריכת הדלק), או אם פוקוס אז גרסת הסטיישן השימושית יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא הייתי מסתכל על צריכת הדלק כפרמטר שיטה את הכף, שלושתן מגיעות עם מנוע 1,600 וגיר אוטומט פלנטרי מיושן.

לדעתי מבין השלוש הפורטה עדיפה (ורצוי שנתון 2011 ומעלה המגיעה עם גיר אוטומטי ו 6 הילוכים שמשפרים את הביצועים ואת צריכת הדלק), או אם פוקוס אז גרסת הסטיישן השימושית יותר.

איתמר

מבחינת תקציב הפורטה 2011 והפוקוס סטיישן לא מתאפשרות לנו.

מבין השלוש שנת 2010 הפוקוס אכן צורכת משמעותית הרבה יותר דלק? האמינות שלה מבחינת תקלות יותר נמוכה מהשאר?

פורסם

אף אחת מהן לא תציג צריכת דלק מופתית, בטח לא בתנאים שציינתם. צפי לממוצע של 10-11 אולי 12 ק"מ לליטר אם תהיו ממש עדינים על דוושת הגז.

אני לא חושב שאפשר להצביע על מי מהן כזללנית במיוחד או יותר מהאחרות, כמו שאמרתי לשלושתן מנוע 1,600 וגיר אוטומטי 4 הילוכים מיושן.

לא זכור או ידוע לי שלפוקוס (או לכל אחת מהאחרות) יש איזו מחלות ילדות או בעיות אמינות. אני חושב שהקנייה צריכה להתרכז במציאת הרכב השמור, המטופל והמאובזר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...