Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על ארבעת המכוניות האלו כולן ידניות לכולן מנוע 1600

דגש על אמינות מחירי חלפים וצריכת דלק

מתכוון לרכוש מכונית תוך חודש לכל היותר

פורסם

לי יש לנטרה ידנית מודל 99

הרכב אצלי כבר 7 שנים

אני יד 6 אם אני לא טועה.

רכב אמין ביותר

לשים דלק ( וקצת שמן מידי פעם) ולנסוע....

פורסם

נהגתי הרבה על לנטרה ידנית.

מרגישה זריזה למרות שהיא מאוד כבדה. יחסית מרווחת אבל המושבים לא כל כך נוחים.

אמינה מאוד אבל אוהבת שמן.

תמורה מעולה לכסף לדעתי.

פורסם

אם אתה מוצא קורולה ידנית במצב טוב לך עליה , הטובה ביותר מן הארבע שהזכרת , כמובן שגם המיצובישי קולט אופציה טובה אם יהיה לך נוח 2 דלתות .

פורסם

גם ללנטרה וגם לקורולה יש נתוני כח, אמינות, זמינות חלפים וצריכת דלק דומים מאוד. הבעיה עם הקורולות שהן יקרות ללא הצדקה. אתה יכול לקנות קורולה או באותו מחיר שתי לנטרות.

פורסם
תוציא את הלאנוס מהרשימה בכל מקרה.

+1 הרכב יגרום לך רק צרות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טויוטה קורולה 98 גיר ידני מאוד זריזה!גם הנתונים היבשים מעידים על כך.

אבל אני משוטט סתם ככה ביד 2 על הרכב הזה לפעמים וכמעט אין גיר ידני.

לא מזלזל באף אחת מהמכוניות, אבל אישית לדעתי אם הטויוטה מטופלת טוב היא תהיה אמינה מכולן.

לחבר שלי ולבן דוד שלי היו פיאסטה 97 אם אני לא טועה, רק צרות עשתה. לא מכליל, אבל עדיין.

סתם שאלה, מה עשיתם מהטויוטה כל כך יקרה?אתם באמת חושבים שהיא תימכר ב18 אלף ?

אם היא במצב טוב מקסימום יתנו עליה 13K. טויוטה זה טויוטה, 10K ומטה תיתנו על רכבים כמו הלאנוס ההזויה הזאת.

(לנו יש קורולה 99 ואנחנו תמיד אומרים ש"ה22,000 או 18,000 מחיר המחירון שכתוב עליה זה חרטה אחת גדולה)

• תוכן חדש...