Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ספורט בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד כשבועיים אנחנו 3 חברים מתכננים לטוס לברלין.

כחובב רכב ,אי אפשר להיות במדינה כזו מבלי לנהוג לפחות יום אחד על רכב ספורט יוקרתי שהוא חלום.

הייתי רוצה המלצות למי שכבר חווה ויודע על השכרת רכבי ספורט כמו: פורשה,במוו M3 אאודי דגמי S ומרצדס AMS .

אני פתוח להצעות.

האם כדי להשיג דיל טוב שווה לשכור מפה או לשכור ישירות מהחברות שם ?

האם יש מישהו שעשה זאת ויכול לתת טיפ?

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

הייתי משתדל לשכור מהחברות הגדולות, ולא חברות הבוטיק, בגלל נושאים של ביטוחים והשתתפות עצמית (וזה גם יותר זול).

SIXT חזקים במכוניות מגניבות, פעם אחרונה שבדקתי היו להם M3 וM5.

לAVIS יש 911.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451175?u=6

911 לא תספיק ל-3 נוסעים עם ציוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451175?u=6

911 לא תספיק ל-3 נוסעים עם ציוד.

אם הבנתי נכון יותר כדאי להגיע לשם לשכור רכב בסוכנות המקומית?

אתחיל לבדוק באתרי החברות הידועות.

סחתיין על הכתבה זו חוויה מדהימה!

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

שלום, אני רוצה לדעת אם יש למישהו מושג איזה חוויות נהיגה מומלצות יש באירופה, עדיף שיהיה בגרמניה או איטליה אבל לא חובה.

נהיגה בגיל 18 על פרארי, פורש, אסטון מרטין וכו'.

אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שניסו דברים מהסוג הזה, ואולי כתבה שמישהו עשה.

פורסם

יש המון מסלולים שעושים track days באירופה, אבל ברובן (לפחות אלו שאני בדקתי כשהייתי בגילך) לא משכירים לאנשים בגיל 18.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא יודע אם תספיק אבל לסיקסט יש M3 ב-99 יורו ליום (עוד 20 יורו ליום אם משכירים מהשדה). נראה כמו בחירה מושלמת, אבל לא תמיד יש במלאי. הכי טוב - תרים להם טלפון בסניף המתאים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...