Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג 50\50 - Cooper או Good Year?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את שניהם אני יכול להשיג באותו מחיר, את קופר אני פחות מכיר אבל ויזואלית עושה רושם של צמיג איכותי מאוד.

הצמיגים לרכב איסוזו D-MAX (חשוב לציין שהרבה מהנסיעות הן על הכביש, לא רק בשטח)

מה ההמלצה?

נמאס לי כל שבוע וחצי לתקן פנצ'ר בצמיגים הנוכחיים (שהם 70\30 אם לא 80\20) וגם ככה הנוכחיים עשו את שלהם (כמעט 5 שנים)

ומה בערך הטווח מחירים, שאני אדע להשוות למה שהציעו לי (באיזור ה600-700 שקל)

פורסם

גודייר. על הרכב הקודם קודם שלי הרכבתי צמיגי קופר MT שהתבלו מהר מדי על ק"מ אפסי.

היום לא הייתי מהסס ולא רוכש עוד פעם קופר. תבדוק גם מקסיס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא כלכך מבין בתחום צמיגי השטח.

מה שכן יוצא לי לראות מלא טנדרים עם צמיגים של "קופר דיסקובר", אם הוא פופולרי על רכבי עבודה אז יכול להיות שהוא אמור להיות טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הדימקס שלי נועלת רביעיית קופר דיסקאברי. בסך הכל צמיגים לא רעים. מחיר סביר בשבילם הוא 600 לצמיג.

אצלי השחיקה יחסית מהירה אבל היא נובעת בעיקר מנסועה גבוהה (בחודש האחרון 6500 ק"מ, ולא מעט בשטח).

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

אני לא מרבה להגיב פה , בכל מקרה עד לפני שנתיים וחצי היה ברשותי לנדרובר דיסקברי שהיה אצלנו במשפחה יותר מ10 שנים. הצמיג שהכי אהבתי עליו היה בי אף גודריצ' , היו לי גם גוד ייר וטויו שעשו עבודה לא רעה והחזיקו מעמד, באחת מהפעמים היה מותקן גם קופר שהלך לעולמו מהר מאוד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...