Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תעדכן. העברית במקלדת המקורית של סמסונג מתבטלת והעברית המוסתרת במערכת גם נעלמת. כך שאם לא הגדרת אותה מראש, לא יהיה לך עברית. בקיצור- לא מומלץ. בכלל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בגדול, ה S4 (אקא 9505) אמור להתעדכן ל 4.2.2 אך לא מן הנמנע שכשיו ממש יצא עדכון ישירות ל 4.3

איזה גרסה קיימת כרגע והאם אתה דואג לאשר עדכונים בכל פעם שהם מוצעים (הכוונה לעדכוני קושחה ולא לעדכוני אפליקציות) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא שונה בהרבה ממה שהיה עד כה - 4.3 לא תגיע כ"כ מהר לכלל השוק.

מספר לא מבוטל של מכשירים המסוגל להתמודד עם 4.3 בלי שום בעיה יתקע ככל הנראה לנצח על 4.1.2 (באופן רשמי). ניתן לשער שעל סמך ההדלפות הנוגעות ל KLP, על כך שמתוכננת לעבוד על חומרה חלשה יותר, ישתנו כללי המשחק.

פורסם

אצלי בנקסוס 4.3 עובד די טוב. יש שיפור ניכר בתוכנת הניווט שהתמזגה לתוכנת המפות וכמובן ניווט קולי בשפה העברית.

העברית עובדת מצויין חוץ מאשר במייל של ספק האינטרנט.

איזה כייף לי :)

פורסם
אל תעדכן. העברית במקלדת המקורית של סמסונג מתבטלת והעברית המוסתרת במערכת גם נעלמת. כך שאם לא הגדרת אותה מראש, לא יהיה לך עברית. בקיצור- לא מומלץ. בכלל.

עשיתי את זה בטעות ואני אכן בלי עברית.

מה עכשיו?

פורסם

תוריד אפליקציית מקלדת אחרת. אין לי רעיון אחר בשבילך, לפחות לא בלי להתחיל לשחק ברומים וכו'.

לפחות תתנחם שהמקלדת של סמסונג ממילא לא מציאה כזו גדולה, לפחות ביחס לתחליפים שיש לה בגוגל פליי.

עריכה: בקריאה חוזרת, אני מבין שגם התפריטים לא בעברית?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
תוריד אפליקציית מקלדת אחרת. אין לי רעיון אחר בשבילך, לפחות לא בלי להתחיל לשחק ברומים וכו'.

לפחות תתנחם שהמקלדת של סמסונג ממילא לא מציאה כזו גדולה, לפחות ביחס לתחליפים שיש לה בגוגל פליי.

עריכה: בקריאה חוזרת, אני מבין שגם התפריטים לא בעברית?

התפריטים בעברית...אני רוצה מקלדת שתראה בדיוק כמו המקלדת של סמסונג (עם המספרים קבועים למעלה) ושלא תהיה כבדה. פגשתי כמה מקלדות שכל לחיצה לוקח בערך חצי שניה עד שהאות מופיעה.

• תוכן חדש...