Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באתר של טרייד מובייל שיש 2 רכבים אחת עם 10,300 ק"מ והשניה 15,472 ק"מ

שאלותי :

1. כיצד הק"מ כל כך נמוך ? האם זה לא חשוד ?

2. לא מצוין עם זה בעלות פרטית \ליסינג ולא המחיר.

האם כדאי לרכוש משם ? האם מישהו קנה בעבר מסוכנות זאת ?מה העלות שלה אמורה להיות ?

פורסם

סה"כ הם אמינים ולא מתעסקים כמו סוחרים סוג ז' עם שטוייות כמו הורדת ק"מ (שניתן לגלותה בקלות דרך בדיקה ברישיון הרכב,שבו רשום מד האוץ) או רכבים עם תאונות קשות וכד'.

חבר קנה משם פוקוס 2008 מליסינג,הרכב למרות הק"מ היחסית גבוה (140,000) נוסע מצויין והם היו הוגנים איתו.

הרכב נלקח לבדיקה עצמאית,שלא העלתה ליקויים משמעותיים.

לגבי המחיר שתשתלם -בין מחירון למחירון+כמה אלפיות-אלו רכבים שהק"מ הוא מתחת לממוצע ובהנחה שהם מיד פרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תבדוק טוב את מחירון הרכב לפני שאתה בכלל נכנס אליהם.

הם בד"כ נוהגים להקפיץ משמעותית את מחיר הרכב בטענה שהוא "יד ראשונה פרטית עם ק"מ נמוך".

פורסם
תבדוק טוב את מחירון הרכב לפני שאתה בכלל נכנס אליהם.

הם בד"כ נוהגים להקפיץ משמעותית את מחיר הרכב בטענה שהוא "יד ראשונה פרטית עם ק"מ נמוך".

לפי יד 2 המחירון 93,000 ₪.

מה דעתכם ?

פורסם

תבדוק לפי לוי יצחק. הם הולכים לפי המחירון שלו.

כמו כן, ממליץ לך לבדוק בסוכנויות הליסינג לגבי "יד 1 אפס קילומטר", ייתכן ותופתע לגלות שבתקציב שאתה מתכנן לרכוש קורולה בת שנה וחצי, תוכל לקנות רכב מקביל חדש לגמרי, שהחיסרון היחיד מבחינתך הוא שתהייה יד 2 אחרי ליסינג, במקום יד 2 אחרי פרטי, כמו בקורולה. אני אישית הייתי מעדיף רכב חדש.

פורסם
תבדוק לפי לוי יצחק. הם הולכים לפי המחירון שלו.

כמו כן, ממליץ לך לבדוק בסוכנויות הליסינג לגבי "יד 1 אפס קילומטר", ייתכן ותופתע לגלות שבתקציב שאתה מתכנן לרכוש קורולה בת שנה וחצי, תוכל לקנות רכב מקביל חדש לגמרי, שהחיסרון היחיד מבחינתך הוא שתהייה יד 2 אחרי ליסינג, במקום יד 2 אחרי פרטי, כמו בקורולה. אני אישית הייתי מעדיף רכב חדש.

כתבתי עכשיו בנושא לסינג פרטי באלדן שיוצא פחות 9,000 ₪ פחות מהיבואן.

הם כותבים שהרכב על שם הקונה .

פורסם
תבדוק עוד, תגלה מבצעים. התקציב שלך יכול לדעתי לשמש לרכישת רכב חדש ולא משומש.

איפה אני יכול לבדוק אם אני תעניין ביונדאי i35 או טויוטה קורולה ?

האם לא כדאי ליסינג ממוני ? יוצא יותר זול מהיבואן עם ההלוואה שנותן (ציינתי דוגמא עם היונדאי . יבואן מול אלדן).

פורסם

אני גר בקריות.

יש לידי הרבה חברות ליסינג.

השאלה אם יש להם מהרכבים המבוקשים והסחירים בשוק : טויוטה קורולה ו או יונדאי i 35 .

האם לא עדיף לעשות ליסינג פרטי ? כי יש יתרון לא משלם את כל הסכום , וגם פורס תשלומים ללא ריבית והצמדה בניגוד ליבואנים של רכבים אלו

פורסם

i35 יש ב"יד ראשונה אפס קילומטרים" עם הנחה די יפה.

קורולות יש מעט מאוד ובאופן כללי אצל טויוטה ההנחות ב"יד ראשונה אפס קילומטרים" לא מלהיבות, גם כשיש רכבים כאלו למכירה.

הנחות יפות יש גם על קיה פורטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני גר בקריות.

יש לידי הרבה חברות ליסינג.

השאלה אם יש להם מהרכבים המבוקשים והסחירים בשוק : טויוטה קורולה ו או יונדאי i 35 .

האם לא עדיף לעשות ליסינג פרטי ? כי יש יתרון לא משלם את כל הסכום , וגם פורס תשלומים ללא ריבית והצמדה בניגוד ליבואנים של רכבים אלו

אתה שואל כאילו מישהו יכול לעשות במקומך את סקר השוק. סע לצ'ק פוסט ותעבור חברה חברה, עד שתדע מה כל ההצעות. אח"כ תתמקח איתן, וכשתגיע להצעה הסופית של כל חברה - תעלה את התוצאות לפורום לטובת המשתמשים...

• תוכן חדש...