Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. בשעה טובה קיבלתי את הרכב הראשון שלי, ויש לי מספר שאלות בנוגע אליו:

1. המזגן עובד טוב, אבל הוא מאוד רועש החל מהרמה השלישית (מתחת הוא בכלל לא פועל), וזה די לא נוח. זה אופייני לכל הדגמים האלו? יש דרך לתקן את זה?

2. הרכב די רועד בעמידה. זה בשל נפח המנוע (2400)?

3. הוא מטונף מבפנים ובסופ"ש אני רוצה לנקות אותו. באילו חומרים עלי להשתמש לניקוי המושבים? (אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל על הדרך...)

ועוד דבר, אני רוצה לקנות אבזור נגד גניבה כי פעם גנבו לאחד את הרכב מתחת לבניין הזה והוא בכה המון. בדקתי אפשרויות באינטרנט בנוגע למנעולי T שננעלים על ההגה ונתמכים על פאנל השעונים ככה שאי אפשר לסובב את ההגה. הדבר הזה באמת טוב ושווה השקעה?

זהו לבינתיים. מקווה שאלו הן הבעיות הכי "חמורות" שאלו לעת עתה.

תודה :)

* טעות בכותרת הדגם הוא 1997, אבל אני מניח זה לא חשוב

פורסם

המזגן אמור לקרר כמו שצריך (המזגן באמריקאיות מאוד חזק בד"כ) והרעידות בסרק גם כן לא נורמליות. לא יודע כמה תהיה מוכן להשקיע על הרכב אבל אלו דברים שכדאי לתקן ולא להזניח.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

המזגן מקרר טוב מאוד והוא אכן חזק. השאלה אם זה מה שגורם לו לרעוש כל כך? לפי מצבי כרגע אני לא יכול להשקיע ברכב כלום, אבל עדיין אני רוצה לדעת מה הגורמים לזה.

פורסם

המנוע הזה בסדר גמור, לא קטן מידי, יחסית לשנה שלו הוא נותן כוח טוב (16v 150hp), אני מעדיף אותו על פני ה3.1L V6 שהמאליבו מגיע איתו, ביצועים דומים בשתיהם, רק שה2.4L יותר כלכלי.

הרעידות במנוע לא אמורות ליהיות.

מקווה בשבילך שזה רק תושבות.

כמה המנוע עבר?

(יכול ליהיות גם פלאג דפוק, או אם יש רעש אז מיסב או חלק כלשהו במנוע, שזה בעיה כבר).

אני מניח שלא קיים ברכב פ.מזגן.

תבדוק אולי תקוע לכלוך בתוך המפוח (תיגש אליו: פתח מכסה מנוע, שאתה עומד מול השמשה זה מצד שמאל, צמוד לשמשה יש פאנל עם כניסות אוויר, תפתח את הפאנל ותראה משהו עגול עם צלעות, זה המפוח) אולי אני טועה והגישה אליו היא מהפאנל שמעל לרגלי הנוסע.

לגבי המהירויות ושאר ירקות, בעיה חשמלית.

אני מנחש שהיא בנגד של המפוח.

יכול ליהיות עוד כמה דברים, אבל הנגד יותר שכיח.

בכל אופן, לדעתי לא צריך במדינה שלנו את המהירויות הנמוכות, בשברולט שלי אני תמיד על החזקות (3-4), רק בבינעירוני בלילה אני שם עוצמה (1-2).

אם קר לך שזה פול כוח בתעלות הרגילות, תכוון אותם חצי על הרגליים חצי על השמשה או משהו כזה.

פורסם

שלושה דברים:

1) בקשר למזגן ממליץ לך להחליף פילטר מזגן ולבדוק אם הבעיה נמשכת אז כניראה יש בעיה במפוח של המזגן.

2) לגבי הרעידות ממליץ לך לבדוק את תושבות המנוע ואם הם תקינות אז לעשות ניקוי מצערת + אינפוזיה ולאחר מיכן לבצע ישור קו של שמנים ומסננים כולל החלפת מצתים וחוטי הצתה (כמובן אם הם זקוקים להחלפה).

ואם זה לא יעזור אז תחבר את הרכב לסורק תקלות.

3) לגבי הניקוי בצע שואב אבק כמו שצריך,רסס על השטיח ועל המושבים ספריי לניקוי בדים ושטיחים ולאחר מיכן עבור עם מברשת מעט גסה ולאחר מיכן שוב שואב אבק.

לאחר התהליך הזה מומלץ להשאיר את הרכב מאוורר כדי שלא יהיה ריח של ריקבון ברכב.

בהצלחה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מה מצב התושבות?

לגבי המפוח,הסיבה שבמהיריויות נמוכות הוא לא עובד הינה נעוצה בנגד מהירויות.

לידידה מהעבודה הייתה אותה בעיה, 35 דולר הזמינה מאיביי- אני הרכבתי .

blower motor resistor malibu 98

חפש את המוצר באייביי .

• תוכן חדש...