Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 1997 מחבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכל חברי הפורום אתם עוזרים לי פעם אחר פעם! נכון לעכשיו אין לי יותר שאלות...

אבל אם יש לך גולף אל תחזור להונדה ישנה ולא בטיחותית,זה לא בדיוק חכם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן תתפלא לשמוע, וגם הפסדתי 12 אלף בזמן שהיא הייתה אצלי עד שמכרתי אותה.

הרכב היה מושלם בחוץ בפנים והכל, צבע שחור מטלי סנרוף ג'נטים מערכת דבל דין מקצועית ביותר, ניקלים הכל היה שם

אבל מה? אוטו עגלה, מנוע 1600 עם 102 כוח סוס, אוטו של זקנים, עשיתי טעות שקניתי את הדגם הזה.

אם הייתי הולך על מנוע 2000 עם ה 150 כוח סוס, אז זה היה עולם אחר.

העדפתי למכור אותה כי היא ממש אכזבה אותי מבחינת כוח, וחוץ מהכוח היא הייתה מושלמת, אבל מה לעשות זה ממש הפריע לי אז העדפתי למכור, ולא להמשיך להפסיד עליה כסף, מחירון כל חודש יורד ב 1000 שקל.

גם אכלה הרבה דלק, 1.7 עשתה לי, כניראה בגלל שהאוטו כבד והמנוע קטן וחלש מתאמץ על הרכב הזה, וזאת התוצאה.

הינה תמונות אם אתה לא מאמין

trmf.jpg76656540.jpg

לרוב מוחלט של האנשים לא איכפת מכוח, אלא מלא להיכנס למוסך ולחסוך כסף על דלק. לכן לא הבנתי מה קשורה ההמלצה שלך על טרנטה בת 17.

פורסם
לרוב מוחלט של האנשים לא איכפת מכוח, אלא מלא להיכנס למוסך ולחסוך כסף על דלק. לכן לא הבנתי מה קשורה ההמלצה שלך על טרנטה בת 17.

אני מדבר על עצמי כרגע, לא על רוב האנשים, ולי כן חשוב הכוח, לכן זאת הבחירה שעשיתי.

ואתה חיי בסרט מי בכלל נכנס למוסך עם הרכב הזה? רואים שאתה לא מבין כלום אל תדבר בכלל.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אני מדבר על עצמי כרגע, לא על רוב האנשים, ולי כן חשוב הכוח, לכן זאת הבחירה שעשיתי.

ואתה חיי בסרט מי בכלל נכנס למוסך עם הרכב הזה? רואים שאתה לא מבין כלום אל תדבר בכלל.

אני דווקא כן אדבר :lol: באסה לך.

מה לעשות שהמוסכניקים חיים מרכבים ישנים, לא מכאלה חדשים.

פורסם

לספר לך על הפעמים שהגעתי למוסך עקב תקלה לא צפויה ברכב?

הייתי רוצה בכיף אם היו כאלה.

לפני מס' חודשים חגגנו לסיוויק שלי יום הולדת 16 :wink:

מה לעשות שהמוסכניקים חיים מרכבים ישנים, לא מכאלה חדשים.

מצחיק, כי לפי איך שהעניינים מתנהלים בזמן האחרון, עם אינספור ריקולים בכלל הרכבים וכל הכשלים בתוצרת קונצרן וואג, לא הייתי מתיימר להכריז טענה כזאת.

Honda civic EJ6

פורסם
לספר לך על הפעמים שהגעתי למוסך עקב תקלה לא צפויה ברכב?

הייתי רוצה בכיף אם היו כאלה.

לפני מס' חודשים חגגנו לסיוויק שלי יום הולדת 16 :wink:

מצחיק, כי לפי איך שהעניינים מתנהלים בזמן האחרון, עם אינספור ריקולים בכלל הרכבים וכל הכשלים בתוצרת קונצרן וואג, לא הייתי מתיימר להכריז טענה כזאת.

לא יודע מה איתכם, אבל ההונדה שלי במשך 4 שנים לא ראתה מוסכים בכלל, חוץ מטיפולים שגרתיים.

פעם אחת החלפתי רק מצערת כי הלך שם חיישן , לא חיפשתי להשיג את החיישן עצמו, פשוט החלפתי את כל המצערת מפרוקיה לאחת שכוללת כבר את כל החיישנים שיש עליה, 250 שקל, דוד שלי עזר לי להרכיב והסתדר.

אתמול ראיתי הונדה סיויק שנת 99-00 בצבע לבן פנינה, צבע חדש ממש ממש יפה, ספוילר וסנרוף מקורי, גאנטים עם חתך נמוך 16,או 17 לפחות, בקליות לד מושחרות מאחורה, מקדימה לא יצא לי לראות, זה היה תוך כדי נסיעה.

בקיצור האוטו הזה יכול להראות חדש לגמרה עם עושים לו צבע, ולא חסר לאוטו הזה כלום, 99.00 ניראה לי כולם מגיעות עם כריות אויר ו ABS, יש גם 96-98 שמגיעות עם כריות אויר ו ABS אך לא כולם.

פורסם

לך על קורולה, שמורה יותר 100 אחוז, קצת יותר מכוערת, זריזה גם כן (בידני בכלל).

קשה בכלל למצוא סיויק שמורה...שהייתי בצבא לקח אותי איזה מישהו הקפצה לאיזור המגורים שלי וכל האוטו בפנים היה שבור, חלונות היה אפשר לפתוח רק דרך מכסה מנוע, פלסטיקה שבורה והזויה, רמקולים ששורפים לנו את האוזניים, ספידומטר לא פועל, חלונות שחורים כל הרכב, לדים כחולים וכו' וכו'...אם זה הסיויקים שאתם מחפשים, תצטרכו לעשות חיפושים מאוד נרחבים כדי למצוא משהו נורמלי. אם אני לא טועה המודל היה 95.

מה שאני זוכר = תאוצה טובה.

שווה להציץ

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=483404

פורסם

לא קשה למצוא הונדות שמורות, לא חסר כאלה שהם שמורות בלי נזילות ובלי שברי פלסטיקים.

אבל בילתי ניתן למצוא הונדה סיויק קופה, עם ידיים נמוכות, בעיקר גם שהיא לא שייכת לערבי, כל הקופה שיש בחיפה שייכות לערבים זה פשוט לא יאמן.

• תוכן חדש...