Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 1997 מחבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל להגיד "לך תדע מי יקנה ממך כזה דבר" זו הגזמה פראית.

טוב לפחות הסכמתה איתי על הכל, חוץ מהאמירה הזאת, כי פשוט אין שום העדפה לדגם S מול דגם SR אפילו צריכת הדלק זהה.

זה אותו רכב בידיוק רק עם מנוע חלש יותר, אין לו שום יתרונות על ה 1600 ממש כלום.

והאמירה הזאת באה, בגלל כל מה שנכתב כאן, מי שלא מבין רק יכול לקנות את ה 1400S במקום ה 1600SR

לאו דווקא.

ה-1400 ב96-98 באו בלי כריות אויר, בשבילי לדוגמא זה רק יתרון מהעובדה שהחלפתי מושבים בלי בעיה והחלפת הגה להגה ספורט יכולה להיעשות ללא התעסקות מיוחדת.

חשוב לזכור שכל ההאצ'בק באות בארץ אך ורק עם 1400, ולמי שאוהב את הצורה, אין הרבה ברירה.

לדוגמא, לא הייתי קונה סדאן 1400. זה פשוט לא נראה הגיוני. אבל את הצורה של ההאצ'בק מאוד אהבתי, וה1400 מתאים לה.

אל תקנה סדאן 1400, זה די מגוחך.

ושורה תחתונה, לאור מצב השוק, וההיצע הגמור שהוא מכיל, במידה ויש לך אקזמפלר האצ'בק 1400 שמור (באמת שמור, לא סתם מלא ב"תוספות" שתי שקל) לא הייתי פוסל אותו.

Honda civic EJ6

פורסם

תודה לכולכם חברים אך עניין האוטו התפקשש ואני לא קונה אותו אבל מצאתי סיוויק אחרת שנת 98 יד 1 אוט' 1600 אך היא עברה 280 אלף ק"מ בחייה האם זה יותר מידי או שזה לא צריך להפחיד אותי?

פורסם
בכל מקרה הרכב עשה קרוב ל17.5 בשנה,שזה סביר.

יש לי שכן עם אונו משנת 94 עם 320 אלף קילומטר ומנוע מקורי ונוסע מצויין והוא יד 1.

לי יש (למשפחה שלי) פיאט טיפו 94 יד ראשונה עם קרוב ל300 אלף ק"מ זה לא אומר יותר מידי רק שאבא שלי יודע לשמור על המכונית שלו. אבל השאלה היא כמה בדרך כלל (מן הסתם יש יוצאים מן הכלל) שורדים המנועים של הסיוויק בדגם של 96-00?

פורסם

עוברים גם את ה400 בכיף.

העניין זה באחזקה, לא רק במנוע.

גומיות, חלקי מתלים, תושבות, ושאר מכלולים שעברו 300k ק''מ הם לא אותם המכלולים שעברו 200k.

רכב כזה, אוטומט, שווה היום 8k שח במקרה הטוב.

הייתי מחפש ידנית, ההבדל שווה את זה.

Honda civic EJ6

פורסם
עוברים גם את ה400 בכיף.

העניין זה באחזקה, לא רק במנוע.

גומיות, חלקי מתלים, תושבות, ושאר מכלולים שעברו 300k ק''מ הם לא אותם המכלולים שעברו 200k.

רכב כזה, אוטומט, שווה היום 8k שח במקרה הטוב.

הייתי מחפש ידנית, ההבדל שווה את זה.

באמת 8 אלף? אז המחירון מופרז לגמרי (15000)?

פורסם
באמת 8 אלף? אז המחירון מופרז לגמרי (15000)?

שלא יטעה אותך, ממש אין קשר לקילומטרג' של האוטו לבין המחיר שלו, במיוחד ובמיוחד! בשנים האלה, המחירון של הרכב לשנת 97 הוא 10.800, לשנים היותר מתקדמים לא בדקתי, אבל כמובן שאמור להיות יותר.

כמו שאמרתי יש לי סיויק 97 1600 האוטו שלי עשה 279 וקצת עוד מעט 280, והמנוע מתפקד מצויין.

זה לא אמור להדאיג אותך, קח את הרכב לבדיקה, שם גם בודקים את מצב המנוע, וכל מה שהרכב עבר, ומצבו כיום.

יד ראשונה לרכב כזה זאת מציאה אמיתית, עוד לא ראיתי יד ראשונה להונדה כזאת, כדי לך למהר כי הוא ימכר בקלות.

ד''א אני יד רביעית, ויש לי ספר טיפולים מלא של כל הידיים, משהו נדיר.

אף אחד לא מוכר ב 8 אלף אלה אם כן האוטו שלו עם בעיות או שנגמר טסט, במיוחד אם מדובר ביד ראשונה, הוא יבקש כניראה מעל המחירון ובצדק.

אתה חייב לקחת את האוטו לבדיקה ושם תפרד מעוד 400-500 ש''ח

עריכה: בדקתי עכשיו מחירון לוי יצחק ל 98 והמחירון עומד על 12,400.

שנת 99 המחירון הוא 15,000 בידיוק.

אתה יכול לנסות להתמקח איתו, ולהזכיר לו את המחירון, אבל כמו שאמרתי זה שהוא יד ראשונה מאפשר לו לבקש מעל המחירון וזה מובן מאוד.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
לא מצליח להבין למה לקנות טרנטה עם 280 אלף ק"מ שנמצאת עוד מעט 17 שנה על הכביש במחיר כזה.

הטרנטה. הזאת לא רואה הרבה רכבים משנות ה 2000+ המתקדמות.

הייתה לי גולף דור 5 2008 1600 עגלה שתודה לאל מכרתי אותה וחזרתי להונדה שלי.

פורסם
לא מצליח להבין למה לקנות טרנטה עם 280 אלף ק"מ שנמצאת עוד מעט 17 שנה על הכביש במחיר כזה.

אני מסכים איתך ב100%.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הטרנטה. הזאת לא רואה הרבה רכבים משנות ה 2000+ המתקדמות.

הייתה לי גולף דור 5 2008 1600 עגלה שתודה לאל מכרתי אותה וחזרתי להונדה שלי.

מכרת רכב של 70 אלף שקל כדי לחזור לנהוג ברכב של 8 אלף שקל? נשמע הגיוני וזה משהו שמומלץ לכל אחד לעשות. גם חסכת וגם עלית באיכות, במקום רכב בן 5 יש לך רכב בן 16. פאק דה סיסטם.

פורסם
מכרת רכב של 70 אלף שקל כדי לחזור לנהוג ברכב של 8 אלף שקל? נשמע הגיוני וזה משהו שמומלץ לכל אחד לעשות. גם חסכת וגם עלית באיכות, במקום רכב בן 5 יש לך רכב בן 16. פאק דה סיסטם.

כן תתפלא לשמוע, וגם הפסדתי 12 אלף בזמן שהיא הייתה אצלי עד שמכרתי אותה.

הרכב היה מושלם בחוץ בפנים והכל, צבע שחור מטלי סנרוף ג'נטים מערכת דבל דין מקצועית ביותר, ניקלים הכל היה שם

אבל מה? אוטו עגלה, מנוע 1600 עם 102 כוח סוס, אוטו של זקנים, עשיתי טעות שקניתי את הדגם הזה.

אם הייתי הולך על מנוע 2000 עם ה 150 כוח סוס, אז זה היה עולם אחר.

העדפתי למכור אותה כי היא ממש אכזבה אותי מבחינת כוח, וחוץ מהכוח היא הייתה מושלמת, אבל מה לעשות זה ממש הפריע לי אז העדפתי למכור, ולא להמשיך להפסיד עליה כסף, מחירון כל חודש יורד ב 1000 שקל.

גם אכלה הרבה דלק, 1.7 עשתה לי, כניראה בגלל שהאוטו כבד והמנוע קטן וחלש מתאמץ על הרכב הזה, וזאת התוצאה.

הינה תמונות אם אתה לא מאמין

trmf.jpg76656540.jpg

פורסם
שלא יטעה אותך, ממש אין קשר לקילומטרג' של האוטו לבין המחיר שלו, במיוחד ובמיוחד! בשנים האלה, המחירון של הרכב לשנת 97 הוא 10.800, לשנים היותר מתקדמים לא בדקתי, אבל כמובן שאמור להיות יותר.

כמו שאמרתי יש לי סיויק 97 1600 האוטו שלי עשה 279 וקצת עוד מעט 280, והמנוע מתפקד מצויין.

זה לא אמור להדאיג אותך, קח את הרכב לבדיקה, שם גם בודקים את מצב המנוע, וכל מה שהרכב עבר, ומצבו כיום.

יד ראשונה לרכב כזה זאת מציאה אמיתית, עוד לא ראיתי יד ראשונה להונדה כזאת, כדי לך למהר כי הוא ימכר בקלות.

ד''א אני יד רביעית, ויש לי ספר טיפולים מלא של כל הידיים, משהו נדיר.

אף אחד לא מוכר ב 8 אלף אלה אם כן האוטו שלו עם בעיות או שנגמר טסט, במיוחד אם מדובר ביד ראשונה, הוא יבקש כניראה מעל המחירון ובצדק.

אתה חייב לקחת את האוטו לבדיקה ושם תפרד מעוד 400-500 ש''ח

עריכה: בדקתי עכשיו מחירון לוי יצחק ל 98 והמחירון עומד על 12,400.

שנת 99 המחירון הוא 15,000 בידיוק.

אתה יכול לנסות להתמקח איתו, ולהזכיר לו את המחירון, אבל כמו שאמרתי זה שהוא יד ראשונה מאפשר לו לבקש מעל המחירון וזה מובן מאוד.

המחירון לא משקף את מצב השוק.

מחירון הוא רק המלצה.

במירון קונים רכב מושלם שלא דורש יישור קו, ושלא ישלו אותך!!

אין דבר כזה לקנות רכב בן 17 מבלי שידרוש יישור קו שיתקזז במחירון. לכן בסופו של דבר הן נמכרות בהרבה פחות.

אם תמצא סיוויק אחת שמורה מהתחת אחרי טיימינג, ברקסים, טסט, מתלים תקינים ופחחות מושלמת ללא תאונות כשכל הדלתות תקינות וידנית, עם יד נמוכה וק"מ הגיוני, בעזרת השם תשלם עליה מעל המחירון. וסביר להניח שזה לא יקרה.

הדגמים האוטומטים לא שווים הרבה, לכן מחירם בפועל נמוך משמעותית משל הידניים. עולם אחר.

יד 1 מזקן או אישה זה יפה, אך כמו שכתבתי בעבר, זה יכול להיות גם רכב מוזנח בצורה קשה, ולכן זה לא משקף כלום.

יכול להיות רכב יד 6, אך בעלים שהחזיק תקופה ארוכה, טיפל בכל פיפס ושמר על הרכב. אתה תפסול אותו מבלי לראות?

קח כל מקרה לגופו, וכל רכב שנראה שמור שווה לבדוק.

פעמיים הלכתי לראות סיוויקיות 92 ו-94 יד 1 עם 160K ק"מ, שניהן נראו טוב בתמונה, בפועל היו מוזנחות בצורה קשה ודרשו יישור קו בשווי הרכב. והמוכרים רצו מחירון.

שלי קניתי מיד ראשונה. היא פחות או יותר טופלה במוסך "מה שצריך" מדי פעם לפני טסט, וזה הספיק לי מבחינת תחזוקה. לא היה בה דלק או נוזל קירור כשקניתי אותה (למרות קבלה שלפני שבוע היה טיפול). יש לה קצה מקדימה, זה בסדר יש לכולן. הוחלפה דלת נוסע. טסט היה ביום שלמחרת ההעברת בעלות, על חשבוני.

הרכב נראה בכללי שמור יחסית לגילו, רוב הפח היה מקורי ולא צבוע. צמיגים חדשים, ק"מ נמוך, פלסטיקים שלמים ומעולם לא פורקו בשום מקום. הכל מקורי עד הבורג, אפילו הרדיו היה קלטות מקורי משנת 97.

הסכמנו על אלף מתחת למחירון.

כבר מעל לשנתיים ולא ראיתי תקלה אחת. אני מאושר מהרכב.

ואל תחשוב על בדיקה אפילו. אתה סתם תקבל ספר מלא בריג'קטים וכסת"חים גם ברכב שנמצא פחות משנה על הכביש..

קח את הרכב לנסיעה, תקשיב לכל צקצוק, שאל כל דבר שעולה לך לראש, בדוק מצב פח (חפש שפכטל, הבדלי צבע, תפוזיות, ורווחים במרווחים שונים וכו'), ולבסוף קח למוסך שאתה סומך עליו שיעיף מבט.

לגיטימי שיהיו ריג'קטים בגבול הטעם הטוב.

כלל החלפים זולים בטירוף לכן זו לא בעיה.

זה עניין של טעם, אתה תמיד יכול לחזור להתייעץ.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...