Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רכב ממומן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה למביני דבר.

רכשתי רכב חדש לפני כשנה במימון מלא (של הבנק)

היום אני עומד לפני עסקה של החלפת רכבים - כנראה אחד באחד (שניהם פחות או יותר באותו מחירון).

השאלה היא איזה אפשרות היא הכי נכונה (והוגנת לשני הצדדים) להחלפה, כשהרכב שלי משולם בתשלומים? ( נותרו עוד 47)

חשבתי למשל על להחליף בעלויות לרכבים ולהמשיך לשלם את הרכב שלי.. (צריך לבדוק עם הבנק ואם הצד השני האם אפשרי).

אשמח לתגובות רעיונות ופתרונות מקובלים.

פורסם

זו בעיה כאשר הרכב משועבד לבנק.

אני חושב,שהאפשרות היחידה היא למכור את הרכב שלך במזומן,לפרוע את ההלוואה כדי להסיר את השיעבוד ואז לקנות את הרכב שאתה חפץ בו.אף אדם לא יקנה ממך רכב משועבד.

תבדוק אם הבנק יהיה מוכן להעביר את ההללוואה מרכב אחד לרכב אחר אבל לא נתקלתי במצב דומה.

בניגוד לכך,אם המימון היה דרך חברת מימון,אפשר היה "לגלגל" את ההלוואה מרכב אחד לרכב שני .

נניח למשל,שאוטו סנטר עובדת עם חברת מימון ישיר,קנית מהם רכב ואתה רוצה להחליף כאשר נותרה לך יתרת תשלום 20,000 על הרכב הישן ואתה מעוניין ברכב ששווה 45,000.

לוקחים את סכום ההלוואה מהרכב הראשון,מעבירים אותו לשני ואז מסירים את השעבוד מהרכב הראשון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על החלפה עם מישהו אחר שנמצא באותו מצב.

הבעיה היא שהרכב משועבד כנגד ההלוואה.

לדעתי לא יהיה מנוס (לשניכם) אלא לקחת הלוואה חדשה בכדי לכסות את הקודמת ולשעבד את הרכב החדש במידת הצורך

• תוכן חדש...