Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ברור שתיבת הפנדורה שאדי דיבר עליה היא הקלאס, בעוד אני דיברתי על הצורך במגברים "BY THE BOOK" לעומת אופציית ההרכבה העצמית.

שוב יוני, לדעתי ניצחת את השיטה, אני לא יודע כמה זמן המגברון הזה יחזיק אצלך, ועדיין, שאפו!

SCANSPEAK

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, נראה לי שאני די בטוח מה הולך להיות השרשיר הבא שלי

:-D

אנחנו נוטים לעשות השוואות ולדבר על מעבר ממגבר בקלאס נמוך למגבר בקלאס גבוה יותר כאילו שזה קסם אבל הרבה פעמים לא לקוחים בחשבון מעבר ממגבר בקלאס נמוך מפוצץ בכוח למגבר בקלאס גבוה עם נתוני כוח מאוד צנועים ואז האנדרדוג יכול בקלות להוכיח עצמו כעדיף.

ובמידה והרמקול המיועד לא באמת זקוק לכל כך הרבה כוח אז מלחתכילה להביא מגבר צנוע יותר היה יכול להשמע טוב באותה מידה ועוד הרבה מאוד משתנים אחרים בסיפור הזה שלא תמיד נלקחים בחשבון כמו גיין כמו שינויים אחרים שעשינו במקביל ושכחנו מהם ועוד ועוד - סלט ירקות בקיצור.

וכאן עוד ההשוואה היא בין מגברון בקלאס T אם אני מבין נכון לבין מגבר אולד סקול קלאס A חזק יותר ועדיין פותח השרשיר טוען שהוא שומע דברים שלא שמע מקודם - זה רק מעלה כאן עוד יותר סימני שאלה שצריכים להטריד כאן הרבה מאוד אודיופילים.

בני - תשנן את המשפט הבא עד שייחרט לך טוב טוב בזכרון

happy wife happy life

happy wife happy life

happy wife happy life

אני חושב שהבנת אותי :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יוני, שאפו, כמו שאמרתי לך אז, יש לך יכולת לסחוט את השקל. כל הכבוד!

לגבי הCLASS T, נזכרתי בשרשור ישן בHOMETHEATER על מגבר שעולה 200 ש"ח-250 ש"ח (וזה עוד לפני כמה שנים) וכל מי ששמע אותו ליד מגברי מנורות טען שהוא לא נופל בהרבה.

לעומת זאת ברכב, כל המגברים הזולים \ דיגיטליים נשמעו לי תמיד פחות טוב.

פורסם

מה דעתכם על ליצור מגבר היברידי ממגבר קלאס A\B כלשהוא בשילוב עם קדם מגבר (מגבר אזניות) שכזה?

הוא מתאים למתח עבודה של רכב אפרופו!

http://www.ebay.com/itm/MUSE-Headphone-Amplifier-Mini-AMP-Russia-EH6922-Tube-Preamp-Preamplifier-latest-/170979976060?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27cf33637c

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם כמה שחיפשתי לא מצאתי מגבר מנורות שמתאים ל 12v ללא צורך בממיר ומייצב, זה אכן יוזיל עלויות.

המגבר ההיברידי (קדם מגבר מנורות, ומגבר קלאס ab או d), זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות, הבאטלרים בנויים על אותו העקרון.

מה שמפריע לי קצת זה עניין הנתונים, snr דיי נמוך, מקצת קריאה הבנתי שניתן לשפר את זה פלאים ע"י החלפת נורה.

ממש מעניין.

SCANSPEAK

פורסם

המממ באטלר אודיו גרסאת פלסטינה - מעניין!

Pioneer TS-X150

פורסם

אודיו-ני

:-D

אפרופו - שימו לב טוב טוב!

Vacuum Tube: 6DJ8/6922 series or 12AU7 series (exchangeable,The machine using the original Russian electro-harmonix 6922)

Pioneer TS-X150

פורסם

מצטער על הבורות :? אבל מאיפה מגיעה ההזנה של החשמל?

איך אני יכול לחבר מגבר כזה אצלי אם אין לי ברכב 12V שמתנתק עם הסוויץ? (סקודה פליסיה 98 )

פורסם

אין דבר כזה שאין ברכב נק' שבה אין מתח שתלוי בסוויץ.

תקרא את השרשור שוב, לא מדובר בתחליף למגבר "קלאסי", הוא מגביר טוויטרים ואני מאד בספק באשר ליכולת שלו להגביר סט קומפוננט או וופרים.

SCANSPEAK

פורסם

רבים וטובים ממני ניסו למצוא מתח לא קבוע ולא הצליחו. (אני מדבר על התיבת פיוזים)

לגבי ההגברה, הסר דאגה מליבך יש מגבר יעודי לסאב ולוופרים. אני רוצה ללהגביר את הטוויטרים בנפרד מהוופרים כדי שתהיה לי יותר שליטה עליהם (כי כרגע הם לגמרי יוצאים משליטה :x )

אני מכיר את הפיתרון הנחתה עם LPAD של lanosforce אבל אני חושב על עוד אופציות וזו נשמעת מעניינת מאוד.

פורסם

אתה יכול לחבר לרמוט של הרדיו דיסק ולמינוס, או ל-AC של הסוויץ ולמינוס.

דרך אגב הזמנתי עוד מגברון מנורות מעניין CLASS A אבל 24V DC.

כמובן הזמנתי לו ממיר מ-12 ל-24.

המגברון:

http://www.ebay.com/itm/RED-Pro-Hi-Fi-Class-A-Tube-Headphone-Amplifier-6N11-AMP-/120738567876?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item1c1c9456c4#ht_5426wt_886

הממיר:

http://www.ebay.com/itm/12V-to-24V-DC-to-DC-Step-Up-3A-Power-Converter-Module-/350853190526?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51b07ad37e#ht_5659wt_886

ויש עוד איזה מגברון CLASS A טוב במכרז נראה אם אני יזכה.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

יוני אם יצא לך לבוא למפגש דרום אני ישמח אם תביא איתך את המגבר הקטן.

מאוד מסקרן אותי לראות מה יהיו התוצאות אצלי ברכב.

והמגבר מנורות הקטנצ'יק שהזמנת גם נראה מאוד מסקרן.

אין לי מושג איך מצאת מגבר כזה אבל לי לפחות לא היה מושג שבכלל קיים מוצר כזה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יוני, ממש לא התעקבתי לעשות שם את החשבון אבל הממיר ממתח יכול להוציא מקסימום 3 אמפר - האם זה די והותר כוח לקדם מגבר?

תוודא שאין לך כאן בעיית כוח.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...