Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בכביש 44 לכיוון אזור, לא זכור לי שהוצב תמרור המורה על הגבלת מהירות אך שטח ההפרדה היה בנוי ונסעתי על 130 קמ״ש ולפתע מאחורי ראיתי שני הבזקים וכשהסתכלתי במראה האחורית ראיתי שאכן קיימת מצלמה.

מה העונש במקרה כזה והאם ישנה שלילת רישיון?

פורסם

איך אפשר לדעת מה המהירות המותרת מלבד לחזור למקום שוב?

צילמתי תמונה דרך Waze שמראה את המיקום, באתי מכיוון שדרות לוי אשכול ופניתי ימינה עד שהמצלמה תפסה אותי:

image.jpg

פורסם

אתה בבעיה, חבר.

נסעת 130 קמ"ש בכביש שמותר בו 70 קמ"ש (עזוב את זה שהכביש הזה בקטע הזה לא באמת בנוי לנסיעה של 70 קמ"ש אלא הרבה יותר), כלומר 60 קמ"ש מעל המותר (כמעט כפול מהמותר).

אתה עלול לקבל קנס ושלילה ארוכה.

העבר הנקי שלך יעמוד לזכותך (בתנאי שגם מדובר בכך שיש לך רשיון תקופה ארוכה) בזמן הכרעת הדין אך בכל מקרה תכין וזלין.

לדעתי, חכה שהדו"ח יגיע בדואר וגש להתייעצות אצל עו"ד שמתמחה בתעבורה.

פורסם

130 קמ"ש זה הערכה שלך על סמך הספידומטר?

מהירות אמיתית היא כנראה באיזור 120 קמ"ש, 115 קמ"ש לאחר הפחתה, ועדיין 45 קמ"ש מעל המותר והזמנה לדין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה שנים יש לך רישיון? כי סתם לצורך הדוגמה, עבר נקי, למישהו שיש לו רישיון שנתיים או שלוש, זה לא משהו שיתחשבו בו במיוחד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה העונש במקרה כזה והאם ישנה שלילת רישיון?

אל תדאג הכל יהיה בסדר.

עבירה ראשונה, השופט/ת יתחשבו בך.

כנראה שתקבל קנס זעום, ועל תנאי.

בהצלחה!!!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי מה שאנשים כתבו כאן,

בערך חודש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...