Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי יונדאי גטס 2008 שכל ארבעת גומיות/פסי הגשם (ניראה לי שככה הן נקראות- מצורפות תמונות) התפוררו.

רכשתי את פסי הגומי הללו מיונדאי-שופ ורציתי לשאול אם מישהו פה בפורום התנסה בהחלפת גומיות כאלה ויוכל להדריך אותי איך להחליף או שעדיף ללכת לפחח או משהו... לדעתי נדרש פירוק של פנים הדלת וההחלפה מתבצעת משם אבל לא רוצה לפרק לפני שאני יודע מה לעשות שם.

תודה מראש, עומר.

5bb3b92712123d8eae9ea34efd20a769.jpg

5114a9fcc0360c9d8d7df5f4e6813a10.jpg

28800f1f7c0ff290b49e4e5861fef63d.jpg

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
לפחות בדלתות הקדמיות אני יודע שכל מה שנדרש זה להוריד את החלון עד למטה ואז לשלוף את הגומיות.

אם יורשה לשאול, בכמה קנית את הגומיות הללו?

347 ש״ח

עומר

פורסם
347 ש״ח

יצאת תייר - http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=194191

וכל המסגרת http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=194182

אני לא מבין בשביל מה יש פורום אם לא בשביל לשאול את השאלות שבאמת חשובות, ומעכשיו לידע כללי

"יונדאי-שופ" היא חברה שחולמת שיש לה מונפול על השוק, בדבר אחד היא טובה - זמינות.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לפחות בדלתות הקדמיות אני יודע שכל מה שנדרש זה להוריד את החלון עד למטה ואז לשלוף את הגומיות.

אפשר לקבל הסבר מפורט יותר?

יש לי אחת שהגיע הזמן להחליף...

פורסם
למישהו אולי יש תמונה/תרשים/הסבר מפורט לגבי איך מחליפים גומיות גשם ביונדאי גטס?

פשוט מאוד, פתח את החלון עד הסוף ותמשוך את הפס גומי (אפשר עם טיפה משחק וכוח) כלפי מעלה והחלף בחדש.

שם לב איך זה היה מורכב יש ימין ושמאל.

אם ממש תתעקש אפרק אחד ואצלם תוך כדי.

עומר

• שנה מאוחר יותר...
  • 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
איזו הקפצה, אני אשלח לך לפרטי קישור מebay

שלום , אתה יכול לשלוח לי קישור בבקשה איפה שקנית ?

אני רוצה להזמין גם, אבל קראתי בEBAY שהמוכר אומר ש"מדביקים" את הגומיות עם דבק דו-צדדי ... זה מוזר

• תוכן חדש...