Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית קבועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest signed incognito
פורסם

שלום,

אני מחפש פתרון דיבורית קבועה לרכב עם מספר פרמטרים.

בעבר ברכב הייתה דיבורית SPIRIT קבועה שהותקנה לפני הרבה שנים על ידי רשת פלאפון ועבדה בעזרת טכנולוגיית CDMA(לדעתי). בשלב מסויים בוצע ניוד לגולן טלקום והדיבורית הפכה פשוט למשקולת נייר חסרת תועלת.

העדפה הייתה ונשארה דיבורית קבועה מסוג SPIRIT, כלומר מכשיר עם כפתורים גדולים שמכניסים לתוכו SIM נוסף(שבו גולן תומכת) ושהדיבורית יודעת לקבל עדיפות על פני מכשיר הסלולר כאשר הרכב פועל.

העדפה שניה היא דיבורית BT קבועה לרכב...כלומר כזו שתדע להתחבר לפחות למכשיר סלולר אחד שיש לו BT.

אותה דיבורית קבועה יכולה להיות גם משולבת עם רדיו.

*לפני כחצי שנה חיפשתי לרכב אחר את הפתרון הזה ולצערי באותה התקופה הדיבוריות BT הקובעות היו מאיכות ירודה והייתה להן נטיה להתקלקל ואילו דיבוריות משולבות עם רדיו דיסק...לא בדיוק עשו את העבודה כמו שצריך וגם הרדיו דיסק שנבחר בסופו של דבר נוטה לא תמיד להסתנכרן ולעשות שטויות.

אני בשום אופן לא מעוניין בדיבורית BT ניידת.

אשמח לשמוע המלצות על דגמים.

תודה.

פורסם

תתעניין בדיבורית פארוט זאת אחלה דיבורית עם כל מה שאתה צריך. יש מלא דגמים. אני ממליץ על דגם 9200 יש אותה לאישתי, אומנם יקרה קצת אבל ממש שווה יש שם כל מה שאתה מחפש.

דבר שני יכול להיות שמכשיר הספיריט שלך ניתן לפריצה ואז תוכל להכניס סים של גולן טלקום ואז יפתור לך את הבעיה.

תוכל לבדוק באחת החנויות של סלולר אם ניתן לפריצה או לא.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

Guest signed incognito
פורסם

את הדיבורית אני מכיר עוד מהחיפוש הקודם שעשיתי...אני זוכר בבירור שהתלונה המרכזית לגביי חברת Parrot הייתה שהכל עשוי מפלסטיק זול שיש לו נטיה להתפרק מאוד בקלות.

לגביי הדיבורית שכבר יש ברכב,

היא מאוד ישנה אין שם מקום פיזי להכניס לתוכו SIM

פורסם

לאישתי יש את הדיבורית כבר 3 שנים, חוץ מהשלט שנשבר כי אישתי שברה אותו הכל תקין ושום דבר לא מתפרק.

חוץ מהשלט בדגם 9200 אתה לא נוגע בכלום אז אין שם בדיוק למה להתפרק.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני מצטרף לשאלה. האם יש כאן עוד אנשים שמשתמשים בדיבוריות של PARROT ויכולים להמליץ עליהן? אני מתעניין במיוחד בדגם הזה בבאג:

דיבורית אלחוטית Parrot Minikit Neo

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13873

או הדגם הקודם:

Parrot MiniKit Plus

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13889

בכל מקרה, זה אמור להיות איכותי במיוחד כי עד היום השתמשו במערכת של הרכב עד שהטלפון נהיה חדש מדי והמערכת לא תומכת בו יותר.

• תוכן חדש...