Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני ובת זוגתי חודש הבא בברלין

הייתי מעוניין להשכיר רכב ספורטיבי אפילו קבריולט ליומיים

התקציב אינו נתון משפיע,הבעיה היחידה שאני בן 20.

יש לכם המלצות על חברות השכרה שלא יעשו בעיות ?

פורסם

ומה תעשה עם רכב ספורט בברלין?

לגבי השכרה - סקור את אתרי חברות ההשכרה. קרוב לודאי שתמצא גגיל מינימלי 21 ואפילו 24-25, בהתאם לסוג הרכב. שלא לדבר על עלויות, ביטוח וצורך ביותר מכרטיס אשראי בין לאומי אחד עם סמגרת אשראי נכבדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אף פעם לא היית בחו"ל?

בתוך עיר גדולה לא משתמשים ברכב.

התשלום על החנייה יעלה לך כמו הרכב.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

שאלתי אם יש לכם המלצות על חברות שמשכירות לבני גילי רכבים מהסוג הזה \ רכבים מעל הרמה הממוצעת

לא כמה עולה חנייה או מה ישכירו לי

פורסם

עוד כמה חודשיים אני נוחת בגרמניה בערך. אני משכיר

בסיקסט רכב סטיישן ואני בן 18. גרמניה היחידה שמאפשרת השכרה בגילאים האלה.

וגם סיקסט ועוד כמה חברות פינמיות מאפשרות בלבד.

כמובן שסוג הרכבים מוגבל לפי הגיל.

בהצלחה!

פורסם

כן אחרי שבדקתי כל אתר אפשרי להשכרת רכב בגרמניה

אני מבין שאין מה לדבר על רכב ספורט \ פאר

FIAT 500 למיטב הבנתי אפשר לשכור...לפחות שהחברה תהיה מרוצה :twisted:

פורסם

dorra - אתה מתאר נסיעה לברלין. להתניידות בתוך העיר אין כל סיבה לשכור רכב - התח"צ מעולה והרבה יותר מהיר מהתברברות ברכב פרטי ותשלום עון תמורת חניה. אם לשכור רכב - רק לנסיעות מחוץ לעיר, וגם זה בספק (יש רכבת!).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...