Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם על התגובות.

איציק לגבי ילדים אני לא מתכננים כרגע (היה בתיכנון, אבל נדחה למועד אחר :-D ).

במפשחה שלה היה תמיד נהוג לתת שווה בשווה (כמו אצלי) לדוגמא, אחותה היתה בארצות הברית בירח דבש, נגמר להם הכסף

התקשרו לאבא של אישתי שישלח להם עוד 10 אלף יורו, הוא אמר אין בעיה, והוריד לה 10 אלף שהיו מתכוננים בירושה (ואצלו הכל היה רשום וחתום), בקטע הזה הוא תמיד היה מחלק שווה בשווה.

כמה דברים - קצר אבל קולע:

1. חס וחלילה לא בא להיכנס לך לתחתונים, אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אם אתה לא פרגית צעירה - אל תדחה. זה אחד הדברים שלא תוכל לעולם להחזיר את הגלגלים אחורה ולתקן. ילדים תביא כשאתה עוד צעיר ויש עוד כוח וסבלנות.

2. "במשפחה שלה היה תמיד נהוג...". חבר, שים לב: "...היה תמיד נהוג...". החוקים השתנו. האבא, עליו השלום, כבר לא בחיים. יש חוקים חדשים. ככל שתמהר להבין את זה, ככה התגובה שלך תהיה יותר נכונה ומדוייקת.

3. תקשיב למה ששמר אמר: נותנים לך ? קח !!! שים את האגו המפגר בצד ותיקח !!! תאמין לי לא תצטער.

4. תחשוב גם על מה ש ToMeR רשם. מתישהו הכסף עלול להיגמר ואז תנחש אצל מי ידפקו בדלת ? רמז: אתה הצד החזק בסיפור, אבל אישתך תתחיל לבכות ברגע שאמא שלה תישאר חסרת פרוטה על סף מגורים ברחוב. אצל נשים הכל עובד אחרת...שכחת ? או שעוד לא למדת ? :-)

בהצלחה ! הכי חשוב שתישמרו על התא המשפחתי שלכם ולא להיכנס למריבות מיותרות בגללם. שיזדיינו. תשנן את זה בראש שלך טוב-טוב... הם לא שווים את המריבות או הבכי של אישתך. תן להם לחיות את החיים שלהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שמר אני רומני :)

- אישתי היא מאוד מאוד אם אגו נפוח נקרא לזה, היא בחיים לא תבקש עזרה, לא משנה מה חולה מתה, אבל עזרה בחיים לא, זה

הפאק הכי גדול שלה ועל זה אני נלחם כל הזמן

- לאחרונה יש לנו יותר מדי לחצים וריבים, ופשוט לא מוכנים לילד או ילדה, לא כרגע, כולם אומרים שזה ישתנה, אבל אני מרגיש

שזה יוסיף לי עוד יותר לחץ ותחושת כבדות ממה שיש לי עכשיו, אני פשוט מרגיש שיהיה חבל על הילד :|

- אני זה לא אישתי, אצלי לא זה לא, ולא משנה מה יהיה (היא כבר יודעת את זה), ברגע שיגמר הכסף אם כל הצער שבדבר, אני

ואישתי לא נוכל לעזור, וגם הבהרנו את זה טוב מאוד, מי שיקח את הבית אמור לדאוג לאמא (וזה גם רשום בצוואה), כמו

שרשמתי מקודם, אין לי יותר מדי סנטימנטים, בספטמבר אנחנו נוסעים לאוסטריה, ואשתי ממש רוצה שהאמא תבוא, והאמא גם

רוצה, אני אמרתי לה שאין שום מצב שבעולם שזה יקרה, כי אני צריך את הזמן שלנו ביחד, ואם כל הכבוד אם האמא זה לא

יהיה בכי ושאר הדברים לא עזרו ולא יעזרו.

- איציק אני באמת שלא מבקש מהם כלום, גם אישתי לא, אבל ברגע שזה מגיע לתא המשפחתי שלי, ובא על חשבון הזמן שלי

ושל אשתי ביחד, אז אני כבר לא מוותר, אישתי חשובה לי מאוד.

פורסם

איציק האמא לא תבקש מהם עזרה. היא תמכור את הבית האחות ובעלה יבזבזו את הכל ואז אין לחברנו גרוש מהירושה. ועכשיו נראה מה עושים עם האמא. מישהו פה כנראה יקלל את הרגע שלא לקח פיקוד מההתחלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איציק האמא לא תבקש מהם עזרה. היא תמכור את הבית האחות ובעלה יבזבזו את הכל ואז אין לחברנו גרוש מהירושה. ועכשיו נראה מה עושים עם האמא. מישהו פה כנראה יקלל את הרגע שלא לקח פיקוד מההתחלה.

אני לא מכיר את החוקים בשוויץ. אני יודע שבארץ, במצב של אין ירושה, אם האבא נניח הולך לעולמו, הבית שייך 50% לאמא ו 50% לילדים. אי אפשר למכור את הבית ללא רשותם. אני מניח שישנם חוקים גם בשוויץ שמותירים שליטה מסויימת לדור הצעיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בארץ, בן אדם יכול לצוות למי שהוא רוצה ולשלול ירושה מילדים. באירופה, יש מדינות שלא מאפשרות זאת ותמיד הילדים זכאים, לחלק מהירושה.

• תוכן חדש...