Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבריולט - תקציב 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את הרכב הישן שלי בדגם קצת ספורטיבי ומהנה (מגיע זמן בחיים להנות ממש ולא לקנות על סמך יעילות...)

אני מחפש רכב קבריולט עם מושב אחורי (לא חייב מושב מרווח למבוגרים - שיספיק לילדים).

נדלקתי על הצורה של הפורד מוסטאנג שנת 2007-2008 שעולה בין 90K - 110K אבל מחיפוש בפורום אני מבין שלא המון ממליצים עליה.

כרגע צריכת הדלק פחות מעניינת כיוון שאני לא ממש נוסע הרבה וכיום מדלק פעם בחודש עם רכב שעושה 1 ל-8, וזה יהיה גם רכב שני במשפחה.

יש למישהו שיקולים בעד ונגד או המלצה על רכב "יותר" שווה/נוח/טוב/חזק/אמין/זול ?

מה הסיפור של לבטח רכב שכזה? כמה זה אמור לעלות?

תודה!

פורסם

המוסטאנג מכונית מזעזעת.

מאזדה מיאטה-מהנה לנהיגה,לא יקרה לאחזקה,לא טוחנת דלק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

למיאטה אין מושב אחורי אז היא לא מתאימה בשבילי.

מה כל כך מזעזע במוסטנג?

יש אפשרויות נוספות?

פורסם
למיאטה אין מושב אחורי אז היא לא מתאימה בשבילי.

מה כל כך מזעזע במוסטנג?

יש אפשרויות נוספות?

איך שהוא נראה,צריכת דלק,איכות חומרים וכו'

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ניתן לשקול וולוו C70.

יפה ומפנקת ובמחיר מאוד נוח יחסית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש כרגע בלוחות 2 פוקוס קבריולט למכירה, ישאירו לך הרבה עודף מ-100K ש"ח.

בנוסף הייתי ממליץ לבדוק את ה-308CC או 207CC.

יש סיבה למה אני ממליץ לך ללכת על רכבים עם גג קשיח נפתח, האיכות חיים טובה משמעותית מרכב עם גג בד.

כמובן שיש אופציה לקנות סדרה 3 קבריולט, וולוו C70, מרצדס E קלאס קבריולט, קרייזלר קרוספייר קבריולט וכו'.

כל הרכבים האלה בעלי פוטנציאל תקלות גדול מאוד שישאיר אותך עם חור רציני בכיס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על ההמלצות, ירדתי מהמוסטנג (למרות שראיתי במקרה אחת כזו בבוקר והיא יפה מאוד (; )

הvolvo c70 נראית ממש ממש טוב, אבל ראיתי שזה לא אוטו ממש נפוץ (יש רק אחת כזו מפורסמת למכירה), השאלה אם אני אתקע איתו? או שלכשארצה למכור יהיה לו ביקושים?

לגבי פורד פוקוס קבריולט - לא מצאתי כאלה בלוחות יד2

פורסם

אתה כנראה לא יודע לחפש. מודעה מספר 95338401 ו-49181679 (במודעה השניה הבחור קצת חיי בסרט, תן לו קצת זמן והוא יחזור למציאות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תודה על ההמלצות, ירדתי מהמוסטנג (למרות שראיתי במקרה אחת כזו בבוקר והיא יפה מאוד (; )

הvolvo c70 נראית ממש ממש טוב, אבל ראיתי שזה לא אוטו ממש נפוץ (יש רק אחת כזו מפורסמת למכירה), השאלה אם אני אתקע איתו? או שלכשארצה למכור יהיה לו ביקושים?

לגבי פורד פוקוס קבריולט - לא מצאתי כאלה בלוחות יד2

אל תקח טת ההמלצות של חברי הפורום כתורה מסיני.

אני ממליץ לך ללכת לראות מוסטנג, תנהג עליה ותחליט בעצמך.

פורסם

יש כבר די הרבה זמן בלוח יד 2 פוקוס קבריולט עם גג קשיח. הייתי בודק את זה כי לי אישית היא נראית מהממת.

ומשיטוט עכשיו, נוספה עוד אחת אבל עם סכום גבוה מאוד שנדרש עליה :shock::shock:

הנה תמונה של זאת במפורסמת שם זמן רב, אין לי שום קשר לרכב :arrow:

FOCUS.jpg

• תוכן חדש...