Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריצה עם מד דופק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שהפאביה שלי לא התניעה וגרמה לי לקצב לב מסוכן, אני רוצה לעקוב אחרי קצב הלב שלי בריצות שלי.

הסתכלתי על הרבה רצועות שמודדות דופק, ואז נזכרתי שאני בכלל רץ עם ENDOMONDO, אז נכנסתי לאתר שלהם וראיתי על מה הם ממליצים.

הגעתי לדבר הזה.

האם יש תוכנות טובות יותר מאדומונדו או שכדאי להמשיך איתו, ובכלל יש המלצות?

*רץ עם אייפון 5.

פורסם

אישית אני משתמש בשעון של פולאר - יצרן מוכר מאד.

ב-buy2usa ניתן לרכוש רצועת פולאר עם משדר BT תמורת $85. אני קניתי שעון פולאר בדרך זו והייתי מרוצה.

נסה לחפש ברשת - יתכן שתמצא עסקאות עוד יותר טובות.

איני פוסל את המוצא שמצאת, אבל הוא אינו מוכר כמו הפולאר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסו את runtastic,לטעמי הטובה מבין השניים שהוזכרו.

לגבי השעון,בעבר השתמשתי בפולר,אבל מידי כמה זמן הוא היה משתגע,או לוקח חופש באמצע הפעילות אז הפסקתי.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
תנסו את runtastic,לטעמי הטובה מבין השניים שהוזכרו.

לגבי השעון,בעבר השתמשתי בפולר,אבל מידי כמה זמן הוא היה משתגע,או לוקח חופש באמצע הפעילות אז הפסקתי.

יש לי נסיון של קרוב ל-7 שנים עם פולאר, כאשר אני עוקב אח הדופק הן באמצעות השעון והן באמצעות הצג על האליפטיקל. פולאר משתגע בשלושה מצבים: 1. סוללה חלשה במשדר. 2. הג'ל בחגורה התייבש 3.מכשירים אלקטרונים סביבה, בעיקר מירסים. כאשר הסוללות טריות, החגורה תקינה ואין EMI הפולאר מעולה, ושלוש התקלות שמניתי יגרמו הפרעות בכל מכשיר (למרות שלא התנסיתי באחרים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לי נסיון של קרוב ל-7 שנים עם פולאר, כאשר אני עוקב אח הדופק הן באמצעות השעון והן באמצעות הצג על האליפטיקל. פולאר משתגע בשלושה מצבים: 1. סוללה חלשה במשדר. 2. הג'ל בחגורה התייבש 3.מכשירים אלקטרונים סביבה, בעיקר מירסים. כאשר הסוללות טריות, החגורה תקינה ואין EMI הפולאר מעולה, ושלוש התקלות שמניתי יגרמו הפרעות בכל מכשיר (למרות שלא התנסיתי באחרים).

החלפתי סוללה,לא ככ עזר לעיתים זה היה עובד פיקס ולעיתים משתגע,לא קריטי,ירדתי ממנו ועם הזמן גם החלפתי את הריצות בהליכות..

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
^

עצלן!

אולי הייתי עובר באיזור עם שדות אלקטרומגנטיים רבים (שמעתי כי בד"כ בקרבת פאביות יש שדה כזה בעוצמה גבוהה ביותר).

יש מצב..זה היה באזור מוסך של צ'מפיון...

בקשר לעצלן,נעלבתי אבל אני סולח:-D .ועכשיו ברצינות,למרות שהפסקתי מזמן לרוץ ועברתי להליכות,אני חייב לציין שאני מרגיש שמבחינת הגוף,אין הבדל גדול,לקח לי זמן להתרגל לעובדה שאני כמעט ולא מזיע בהליכה אבל אני מרגיש שהליכות לא פחות יעילות.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...