Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

E36 318 ידנית, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני חושב להגשים חלום ולקנות E36 קופה ידנית, הרכב יהיה רכב שני ויסע בערך 4-5K בשנה, כמה קשה להחזיק רכב כזה? מדובר על E36 משנות ה90 המוקדמות, ברור לי שזה תלוי במצב הרכב הספציפי, האם החלקים והטיפולים יקרים? ועוד דבר, אני גר בבאר שבע ואין לי חניה פרטית האם הרכב גניב?

תודה רבה!

פורסם

בעניין הגניבות שני הסנט שלי הם שגרתי שנה בבאר שבע עם e36 סדאן ידנית שחנתה בשכונה ד׳ ברחוב בבניין הסמוך אליי גר חבר מיצובישי מגנום ולא רחוק מאיתנו גר עוד חבר עם סיויק 93.

לשני החברים ניסו פעמיים לגנוב את הרכב במהלך השנה ולי לא.

אני לא חושב שב.מ.וו היא רכב שהגנבים בדרום חושקים בו במיוחד ולכן לא מודאג מכך.

מבחינת אמינות, הרכב מודל 97 ונמצא אצלינו במשפחה כבר 8 שנים וכ100000 ק״מ, האמינות מצויינת ולא חסרים מוסכים שיודעים לטפל בו היטב ובמחירים שפויים.

בנוסף אין בעיה למצוא לרכב הזה חלקים בזול בחו״ל...

הבעיה בהגשמת החלום שלך הוא למצוא מכונית שמורה, לי זה לקח כמה חודשים לפני 8 שנים, היום אני מאמים שהמצב קשה יותר ומכוניות טובות נמכרות במחירים גבוהים.

בקיצור, אחלה מכונית, רק צריך למצוא אחת טובה.

עוד נק׳ חשובה, תבדוק היטב שהביצועים לא מאכזבים אותך עם המנוע הקטן.

פורסם

לגבי הגניבות לא הייתי דואג,לגבי ה36 עצמה,מכונית נפלאה,אמינה במידה ומטופלת כראוי יש לשים לב למערכות הקירור, לגבי ה318 הייתי מוותר ומנסה למצוא 323משנתון מתקדם(ועושה הסבה לידני באיזור ה8-9k)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...