Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הראוטר הנ"ל. חזק, יציב ואמין מאוד. כבר כ8 שנים. הבעיה שהבית גדול וישנה קליטה רק בחצי ממנו. הראוטר ממוקם החדר הכי קיצוני בקומה השנייה. לכן ישנה קליטה בחדר שמתחתיו ובכל הקומה השנייה וגם בחלק מאזורי הקומה הראשונה מה שנמצא בעצם בקרבת אותו חדר ובשטח מאוד גדול מסביב לבית :oops: ברצוני להאריך הקליטה לכל הבית. מה הדרך הטובה הקלה והאמינה ביותר לבצע זאת? האם מגדיל טווח יתן את הפתרון המתבקש? אשמח באם תמליצו על דגמים או על פתרונות אחרים. תקציב לא כלכך משחק תפקיד. המטרה לפתרון טוב יציב ונוח.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לך חיבור אינטרנט קוי בחצי השני של הבית?

רשת מסוג n תתאים לציוד הנייד שלך?

אין חיבור קווי. החיבור הקווי היחיד הוא בחדר שבו נמצא הראוטר האמור + מודם כבלים. שאר הבית, קרי, במקומות שיש קליטה עובד באלחוט על רשת מסוג G שזה בעצם מה בתומך הראוטר. כשהוא נקנה עוד לא נולד תקן N.

פורסם

הכי קל ופשוט, קנה ראוטר שתומך במוד של universal repeater והצב אותו במקום הכי רחוק בו הוא עדין קולט בצורה טובה את הראוטר המקורי.

:turn-l:
פורסם

החלפת הראוטר בראוטר תומך n תביא לשיפור משמעותו בכיסוי - בתנאי שהציוד הנייד שלך (למשל הלפטופ) תומך בסטנדרט החדש - זה הפתרון הפשוט והזול ביותר אם הוא מתאים (בכל מקרה תקנה ראוטר תומך wds אם תרצה שהוא יעבוד גם עם ריפיטר)

רעיונות נוספים - אפשר למשוך את הראוטר יותר קרוב למרכז הבית (דורש חיבור קוי למקום הנוכחי)

ריפיטר זה פתרון לא כל כך מומלץ כי הוא מוריד את הקצב ברשת לחצי

למשוך חוט אינטרנט לצד השני של הבית ולשים שם ראוטר נוסף

לקנות חיבור אטרנט שעובר על קוי החשמל ולחבר אותו למקום הנוכחי ולצד השני של הבית ושם לשים ראוטר נוסף

פורסם

פרמטר לא מוריד אם יש יותר מאפיק מידע אחד.

בכל אופן - התשובה היא שאולי לפני 8 שנים הראוטר הזה היה גיבור, היום הוא גרוטאה ואתה צריך טווח דיי רציני.

ראוטר n אם לא אפילו ac במחשבה קדימה שתומך ב5גיגהרץ ולפחות 300 אם לא 450 בn על כל תדר (כלומר 2-3 אפיקים) זה מה שיפתור לך באמת את הבעיה.

אם יש לך משהו שחוזר מחול אז אני ממליץ על האיירפורט אקסטרים החדש של אפל.

6 אנטנות, 2.5 ו5 , תמיכה בac וקליטה מטורפת. לא זול אבל טוב מאוד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ברור שלראוטר כזה תהיה קליטה יותר טובה בתנאי שהמחשב/סמרטפון תומכים בפיצ'רים החדשים.

אם משדרגים רק את הראוטר והסמרטפון לא יודע לנצל את זה לא עשינו כלום

פורסם
כמעט כל סמארטפון שאני מכיר תומך בn

רובם גם ב5

טוב, כנראה באמת השתנו סדרי עולם מאז הרכישה של הראוטר הנ"ל :oops:

כרגע בבית קיימים 2 ניידים אחד ישן בקומה השנייה ולא מתכוון לזוז משם התומך בתקן G.

נייד חדש התומך בתקן N וכמו כן סלולרי וטלויזיה התומכים בתקן הנ"ל.

האם התקן המדובר ac משדר בתקן N? יעני ישנה תאימות לאחור?

השאלה היא האם ראוטר כמו שמוצע כאן יספיק, ויתן כיסוי לכל הבית? בלי צורך למאריכי טווח למיניהם.

פורסם

תומך לאחור.

לגבי האם זה יספיק - אם הראוטר הנוכחי הוא 2.4 g זה כנראה במקרה הרע יכפיל את הטווח, במקרה הטוב אפילו יותר מכך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

התעלקות קטנה

יש לי כרגע D-Link 2760 u\e1 מבזק והוא מוחלף במסגרת אחריות בגלל תקלה.

יש סיבה לקחת מהם netgear dgn2200 במידה ויסכימו לתת אותו? אני לא מכיר את הראוטר מבחינת איכות ופיצ'רים, אני רק זוכר שהממשק שלו הרבה יותר נוח. גם חשוב לי הקליטה באלחוטי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מתאמים לחשמל זה סתם יקר והביצועים לא מדהימים.

ואם החשמל בבית תלת פאזי אז המתאמים לא ממש מסתדרים אם הם לא על אותה פאזה.

שדרוג לראוטר N עם 2-3 אנטנות בהחלט ישפר את המצב.

אם לא אז הפתרון הכי מוצלח הוא להציב בקומה הראשונה ראוטר נוסף שמחובר בכבל לראוטר הראשון.

אפשר לבזבז זמן וכסף על כל מיני קומבינות אחרות אבל בסופו של דבר אין כמו כבל רשת שעולה שקל או שניים למטר...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם כבר מדברים על מאריכי טווח, מצאתי שניים, שאני מתלבט ולא יודע איזה לבחור:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 Edimax EW7416APN

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7926 Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPN

עולים אותו הדבר, אינם דגמים חדשים, נמכרים אחד ליד השני ובכל זאת, צריך לעשות בחירה.

הראשון הוא בעל שתי אנטנות ולכן הנטייה לכיוונו. חשוב להדגיש שהחיבור יהיה WI-FI ולא עם כבל.

עצות? :)

• תוכן חדש...