Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זה הרכב הראשון שלי, ההבנה שלי ברכבים היא אפסית למדי (זאני מבין את המכניקה ברמת העקרון אבל לא את המותגים ומה טוב ומה רע) אז אם יש דברים שלדעתכם הם obvious לי הם לא, אשמח אם תאמרו אותם.

בעברי הלא רחוק בפורום התעניינתי בסיריון שנת 2007 ב30 אלף שקל, אך לצערי אני קצת מתקשה להוציא סכום כזה כרגע.

מה שאני זוכר שנאמר לי על הסיריון זה שהמנוע והחלקים פנימים אחרים שלה זהים לשל טויוטה יאריס מה שמאוד שימח אותי.

1. האם הדבר נכון גם לגבי סיריון מהדגם הישן יותר 2000~

2. המטרה העיקרית של הרכב היא נסיעה 5 פעמים בשבוע, תל אביב-יהוד הלוך ושוב מדובר ב15 ק"מ לכיוון , 30 ק"מ ביום, 150 בשבוע, 600 בחודש.

נוסיף לזה נסיעות נוספות של 400 ק"מ בחודש ממוצע על סופי שבוע, וכנראה שאני אסע בערך כ1000 ק"מ בחודש.

האם האוטו הזה יכול להתמודד עם דבר כזה ? או שהוא ישן מדיי

3. אני רואה רכבים משנת 2000-1999 ב10-12 אלף שקל, האם זה מחיר טוב לרכב כזה ?

4. האם מקובל לקחת את הרכב למוסך לבדוק אותו ? מי אמור לממן את הבדיקה אם כן ?

5. ניואנס אחרון וקריטי, אני 1.90~ גובה בערך, הבנתי שבסריון של 2006 אין בעיית מקום, האם ברכב הזה יש ?

• תוכן חדש...