Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין שני הרכבים כי לשניהם יש בערך את אותו מחיר הקנייה,אני מתכוון לפוקוס דור 1 ולמונדאו ששווקה מ2002 ועד 2007

אני גר בירושלים והנסועה השנתית שלי היא בערך 15,000(רובה בעיר).

רציתי לדעת עד כמה הבדלי צריכת הדלק יהיו גדולים,מחירי טיפולים גדולים\קטנים ומחירי ביטוח(אני בן 24 ללא תאונות בעבר)

מובן לי שהמונדאו היא רמה אחת מעל הפוקוס(בחינת נוחות,בטיחות וכוח) והיא תהיה יקרה יותר לאחזקה אבל כשאני מסתכל על עלות מול תועלת אז אני חושב שלמונדאו יש הרבה יותר מה להציע מול הפוקוס וגם אם היא תעלה ב300 ש"ח יותר בכל חודש זה בסדר מבחינתי.

תודה רבה והמשך יום טוב,

זיו

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
חברים אין אף אחד שיכול לעזור?

אם התוספת של 300 שקלים בחדש זה זניח עבורך (לא ברור לי התחשיב אבל זה לא משנה ) אז המונדאו עדיפה ובהרבה ....

לאשתי יש אחת כזאת תענוג של רכב .

פורסם

לפני כשנה שקלתי מונדאו, מאותה סיבה שהיא זולה לרכישה ומכונית "מנהלים" ביחס לפוקוס ה"משפחתית". זהו רכב ארוך מסורבל לנהיגה בעיר לטעמי, וצריכת הדלק שלו אמורה להיות גבוהה משמעותית (1:7 ?). מה שהוריד אותי לגמרי מהאופציה היה דווקא מחיר הטיפולים. כאשר בדקתי ספר טיפולים מסודר במורשה, של מונדאו אותה שקלתי לקנות - חשכו עיני. הבן אדם הוציא בכל כניסה למוסך בין 2000 ל 4000 שקלים על תיקונים שונים ומשונים. ללא ספק אחזקה יקרה בטירוף. אני מעריך שהמונדאו היתה אופציה רלוונטית לבעלי ממון כאשר הרכב הזה רק יצא, אבל היום בעיני הוא עלול להפוך לעלוקה. פוקוס היה ונשאר אחד הרכבים האהובים עלי.

פורסם

חד משמעית מונדאו.

במחירים המצחיקים שהיא נמכרת היא עדיפה על הפוקוס בטח מבחינת ביצועים,נוחות,אבזור.

הגיוני שתשלם סביב 300 ש"ח יותר לחודש.

האוטו מאוד נעים לנהיגה.

בבעולתי דגם 2006

Oh Lord, won't you Buy me a Mercedes Benz.

פורסם

NiRSH

כמה עולה לך להחזיר את הרכב?בלי הדלק,אני מתכוון לטיפולים שוטפים,טסט וביטוח

ומה באמת צריכת הדלק שש המונדאו?חיפשתי במנוע החיפוש והדעות ממש שונות

פורסם

יש עוד דעות חברים?

מה עם צריכת הדלק?מכיוון שאני גר בירושלים אז אולי כדאי לקחת את המונדאו כי בכל מקרה המנוע בפוקוס הוא 1600 והוא יצטרך כנראה להתאמץ יותר מה2000 של המונדאו

דעתכם?

• תוכן חדש...