Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האימפלה יש עד שנת 2005. את המאליבו יש בכל השנים כשב 2008 החליף דגם חדש (תחת יותר עגול) את הדגם שנמכר כאן עד 2007 (עם התחת המרובע משהו).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

המאליבו 2005/6/7 מגיעות בנפח 3500 סמק עם 200/210 כ״ס . רכב יחסית מודרני לעומת האימפלה.

האימפלה שבארץ נמכרה עד 2005 בלבד בנפחים 3400 ו3800 כאשר האחרון מאובזר בריפודי עור וסנרוף כסטנדרט(לדעתי)

אפשר למצוא אימפלה 6 מקומות עם ידית הילוכים מאחורי ההגה.

האימפלה רחבה. יותר וספינתית יותר מהמאליבו.

המאליבו מרגישה מותר ״עדכנית״ מהאימפלה, אני זוכר שלפני שקניתי את המאליבו התעניינתי באימפלה ובאמת הרגשתי ברכב מסוף שנות ה90, כל מיני כפתורים ומתגים ישנים, רדיו ישן אבל רכב מפנק בטירוף

בעניין הדלק למיטב ידיעתי המאליבו צורכת פחות מהאימפלה

יש חבר פורום בשם yonnisi מהדרום שהוא ממש דוקטור לאימפלה, סליחה הוא פרופסור לאימפלה. אפשר לשאול אותו הוא בקיא בכל הפרטים

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

פרופסור? בקושי מתלמד :)

סוכם בצורה יפה למעלה. עוד דברים שאני יכול להוסיף:

האימפלה יותר אמריקאית מסורתית או במילים אחרות, יותר גדולה, קצת יותר נוחה (מושבים), קצת יותר מחלת ים (מתלים), יותר ענתיקה, רדיו נראה כמו ממלחמת העולם השנייה כזה, דש-בורד גדול כזה, ענקית מבפנים, תא-מטען ענק. המאליבו ממה שיצא לי לראות דיי אותו דבר רק קצת קצת פחות מסורתיות, לטוב ולרע.

לשתיהן דרך אגב מנועים וגירים דיי ענתיקות, של המאליבו המנוע קצת יותר מתקדם אבל אותה טכנולוגיה בסה"כ - V6 עם 12 שסתומים (באימפלה ללא תזמון משתנה, אני חושב שגם במאליבו לא אבל לא בטוח ב 100%), הספק ומומנט לא גבוהים יחסית לנפח אבל כוח לא חסר. גיר פשוט 4 הילוכים.

כשאני אומר לא גבוהים אני מתכוון לזה שלאימפלה 3800 כזו יש למשל יש בערך 200 כ"ס ו 31 קג"מ או משהו כזה (דרך אגב מספרים דומים במאליבו אבל עם מנוע קטן יותר וקצת מתקדם יותר בנפח 3.5) כשלאימפלה חדשה היום 2013 יש מנוע 3600 V6 עם 24 שסתומים ותזמון משתנה שנותן 305 כ"ס וכ 36 קג"מ. אבל בכל מקרה כוח לא חסר, אמנם אלו לא הרכבים שיפתחו הכי מהר ברמזור (בכל זאת משקל), אבל כשצריך כוח יש מספיק, קיק-דאון מרגישים יופי והמנוע נותן קיק גם ב 170 (בדקתי :)), מגבלת מהירות דרך המחשב ב 180 דרך אגב.

אם אתה נהנה משיוט נינוח, מהפינוקים הקטנים ומאיכות נסיעה (לאו דווקא נהיגה), לא משנה מה תבחר, אתה תקבל הרבה ביחס למחיר. ואם לא מפריע לך מערכת גז והק"מ מצדיק התקנה (אלא אם תמצא רכב עם מערכת) אתה יכול בכלל להנות אפילו מצריכת דלק לא רעה בכלל. דרך אגב ביואיק לה-קרוס גם רכב טוב שבמחירים של היום יכול להיות אופצייה מעניינת בשבילך, הנסיעה דומה יותר לאימפלה מאשר למאליבו.

מקווה שעזרתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...