Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננטים morel vs rockford vs hertz

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איגור חבל שאתה מכניס את עצמך לפינות האלה.

אין דבר כזה סט טוב יותר, לפי מה אתה מודד דבר כזה?

לכל אחד יתאים משהו אחר, ולכל אחד טעם אחר, אין פה מדד איך לקבוע לפי מה סט אחד ברמה זו יותר טוב מסט ברמה אחרת, בטח ובטח סטים באותה רמת מחיר.

מי שקונה ציוד לפי השם שלו או הנתונים היבשים על הנייר צפוי להתאכזב לא מעט ורואים את זה בשטח.

אל תיכנס להגדרות ותחרויות ובטח שאל תנסה להצדיק את הקנייה שלך בוויכוחים מיותרים פה.

תהנה מהרכישה ומזה שאתה מרוצה וזהו, המלצנו לפותח השרשור והכדור בידיים שלו.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים איתך מור...

ואני בדיוק בגלל זה שאלתי את בני בשביל לדעת על פי מה הוא אומר שיש סטים יותר טובים.

שיהיה לנו יום מדהים ונפגש במפגש.

ונקווה שהבחור שפתח את השירשור יבחר את הבחירה הטובה ביותר משבילו, ולא יתאכזב כמוני בסט הקודם שלי בגלל המלצות של חבר פורום שיש להם טעם שונה משלי.

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

godkiller, אתה עברת מדוטק 4" לווצ'ה 6.5, חוץ מזה ששניהם רמקולים- אין להם כלום במשותף!

קוטר- שונה לחלוטין.

רמה- שונה לחלוטין.

אופי סאונד- שונה לחלוטין.

צורת בניה וטכנולוגיה- שונות לחלוטין.

זה כמו לעבור ממאזדה MX5 ל BMW סדרה 5. פשוט אין מקום להשוואה. אתה לא שם לב, אך אתה מטעה חברי פורום שקוראים את הנושאים האלה ומנסים לגבש דעה על סט מסוים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הוופר שלו היה סבבה, הבעייה לדעתי הווירטוס ויסכימו איתי כמה אנשים שדיברתי איתם שהם גם רכשו את הסט הזה זה הטיווטר שלו, צורם ושמעתי ברכב של חבר שלי דוטק אני והוא קנינן באותו המקום ואותו היום רק שהדוטק היה לא יותר זול ואצלו אין איטום ואין כלום אבל הטיווטר לא צורם.

אני אומר לך לאט לאט אתה תראה פה בפורום הרבה אנשים שקנו את הסט ואחרי כמה חודשים ימכרו אותו.

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אין שום בעיה עם הווירטוס הסט נשמע בסדר גמור, יצא לי לכוון 2 רכבים עם הסט הזה והוא נשמע מעולה.

דבר שני אתה/אתם שופטים דברים שאני לא מבין על פי מה אתה שופט אותם, אז אצלך הסט לא ניגן טוב אז מה? אתה כבר החלטת שהסט הזה לא טוב?

אני יכול להגיד לך גם אם תשמע את הסט הזה ב-10 רכבים ועדין לא ישמע טוב גם אז אין סיבה לשלול את הסט.

יש הרבה פרמטרים בדרך שחשובים מאוד כמו מגבר מתאים, HU, התקנה נכונה, זויות וכו' ולכל סט יש את התנאים והדרישות שלו, 95% מאוכלוסית האודיו מתקינים את הסטים במקום המקורי בלי זויות בלי איטום נורמלי וכו' ורוצים שהמערכת תשמע בשיא היכולת שלה.

דבר נוסף: לא כל מגבר מתאים לכל סט ולא משנה באיזה רמה המגבר, במקרה שלך אני יכול להגיד לך שהמורלים עם הaudison LRX לא הולך ביחד ולא משנה איזה סט של מורל תחבר.

ה-voce משתלב מצויין עם הLRX בגלל זה הוא נשמע יותר מאוזן ונכון.

ודעתי על הvoce סט מעולה ואין בו שום חוסרים, הסט מנגן מצויין בהתקנה טובה מאוד עדין ומאוד חמים ומפורט.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תוכן חדש...