Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לפני רכישת רכב, ויש סבירות גבוהה שארכוש רכש ידני.

העניין הוא שכבר למעלה מ 7 שנים לא נהגתי על ידני, ואני בהחלט זקוק לריענון\חיזוק וטיפים לנהיגה נכונה עם הגיר הזה.

האם מישהו יכול להמליץ על מורה שמתמחה בזה ? (עדיף לא מורה נהיגה שמכין לטסט, אלא מישהו שמתעסק בנהיגה יותר מקצועית)

פורסם

מה דעתך על לקנות את הרכב, להתרגל אליו קצת (אולי בעזרת חבר שכן נוהג על ידני?) ואז לקחת קורס נהיגה מתקדמת שישחיז לך את הידע והיכולות עוד קצת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה דעתך על לקנות את הרכב, להתרגל אליו קצת (אולי בעזרת חבר שכן נוהג על ידני?) ואז לקחת קורס נהיגה מתקדמת שישחיז לך את הידע והיכולות עוד קצת?

לענות לך בכנות ? אני אפילו לא יודע איך להתנהג במידה והרכב חונה בירידה, עם הפנים כלפי הירידה ואני צריך לשלב R ובו בזמן לדאוג שאני לא מדרדר קדימה אל הרכב שלפני.

פורסם

תשתמש בבלם יד :)

לדעתי קח שיעור נהיגה אחד או שניים אצל מורה רגיל ותסביר למורה מה אתה צריך. ברגע שיהיה לך הבסיס אתה כבר תסתדר, זה לא באמת כלכך מסובך..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל אחד יכול להמליץ לך על מורים טובים, הבעיה שלא אמרת לנו מאיפה אתה?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...