Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשנחאי יש גם את ה"פרל מרקט" שוק קטן אמנם מהשאר אבל לדעתי שווה ביקור

קניתי שם זיופי מותגים של בגדי ילדים ברמה גבוהה בזיל הזול

כמובן שחייבים להתמקח (גם אם המוכרת נשבעת לך שהיא מפסידה)

תודה.

מה יכולת המיקוח? כמה אפשר להוריד?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מוצר קיים במאה דוכנים שונים, המחיר תלוי בסבלנות ובזמן שלך

אל תתרגש מסצנת ההעלבות או מהצרחות ההיסטריות של המוכרת, מצד שני הם פחות "רעבים" מבעבר המחירים פחות אטרקטיביים והם לא ימכרו בכל מחיר.

בנסיעה האחרונה נשברה לי המזוודה, היו לי כמה שעות פנויות והלכנו להסתובב בשוק -

ראיתי חיקוי של סמסונייט שהתאים למידות שלי, המוכר רשם 600 על המחשבון, אני מחקתי ורשמתי 100 - הוא התחיל לצעוק, אמרתי יפה תודה והלכתי הלאה, בדוכן השני רשמתי 110 והמשכתי בקניות שלי כשהגעתי ל150 המוכר התחיל להתעקש שזה מינימום 170 , אמרתי תודה והמשכתי - הוא רץ אחרי והציע 160, בשלב הזה כבר היו לי הרבה שקיות בידיים כך שהמזוודה נראתה לי מושכת מתמיד :-)

כשהגעתי הביתה ומשכתי אותה מתא המטען נשארתי עם הידית ביד :lol::lol::lol:

פורסם

בדיוק לפני שנה חזרתי מטיול של 42 יום בסין. את הטיול תכננתי בעצמי.

אם יש לך שאלות, אתה מוזמן!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ב2001 הייתי בעיר קטנה בסין קרוב לגבול עם רוסיה, אכלתי שם בדוכן רחוב שיפוד עם לבבות של ציפור כנראה דרור.

השיפוד הכי טעים שאכלתי, חריף וטעים. :-P

אם ייצא לך להתקל בדוכן דומה, אני ממליץ.

פורסם

לגבי הטיסה,

תגרום לעצמך למחסור בשעות שינה ותשלים הכל בטיסה.

הכי טוב להעביר ככה את הזמן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
כל מוצר קיים במאה דוכנים שונים, המחיר תלוי בסבלנות ובזמן שלך

אל תתרגש מסצנת ההעלבות או מהצרחות ההיסטריות של המוכרת, מצד שני הם פחות "רעבים" מבעבר המחירים פחות אטרקטיביים והם לא ימכרו בכל מחיר.

בנסיעה האחרונה נשברה לי המזוודה, היו לי כמה שעות פנויות והלכנו להסתובב בשוק -

ראיתי חיקוי של סמסונייט שהתאים למידות שלי, המוכר רשם 600 על המחשבון, אני מחקתי ורשמתי 100 - הוא התחיל לצעוק, אמרתי יפה תודה והלכתי הלאה, בדוכן השני רשמתי 110 והמשכתי בקניות שלי כשהגעתי ל150 המוכר התחיל להתעקש שזה מינימום 170 , אמרתי תודה והמשכתי - הוא רץ אחרי והציע 160, בשלב הזה כבר היו לי הרבה שקיות בידיים כך שהמזוודה נראתה לי מושכת מתמיד :-)

כשהגעתי הביתה ומשכתי אותה מתא המטען נשארתי עם הידית ביד :lol::lol::lol:

אם זה ככה, אפשר להבין שאפשר לשחוט את המחיר בעשרות אחוזים, לא? :)

מצד שני לא שילמת על המזוודה הזאת הרבה, 160 במטבע הסיני זה משהו כמו 30-40₪, לא?

בדיוק לפני שנה חזרתי מטיול של 42 יום בסין. את הטיול תכננתי בעצמי.

אם יש לך שאלות, אתה מוזמן!

ראית את השאלות שלי, אני אשמח אם תענה עליהן :)

ב2001 הייתי בעיר קטנה בסין קרוב לגבול עם רוסיה, אכלתי שם בדוכן רחוב שיפוד עם לבבות של ציפור כנראה דרור.

השיפוד הכי טעים שאכלתי, חריף וטעים. :-P

אם ייצא לך להתקל בדוכן דומה, אני ממליץ.

תודה, אבל זה נשמע לי קצת מלחיץ ואני לא ממש מתכוון לאכול כנראה דברים לא מזוהים, כי הבטן שלי קצת רגישה. :oops:

לגבי הטיסה,

תגרום לעצמך למחסור בשעות שינה ותשלים הכל בטיסה.

הכי טוב להעביר ככה את הזמן.

אני לא יודע מה יהיה הפעם, אבל זה לא משנה באיזו טיסה, בחיים לא ישנתי! (טסתי טיסות ארוכות לאירופה וגם לתאילנד)

אני דווקא שואף הפוך, לקום ביום הטיסה ממש מאוחר (12-1 בצהריים) ואולי להרביץ תנומה קלה במטוס ולא יותר מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אם זה ככה, אפשר להבין שאפשר לשחוט את המחיר בעשרות אחוזים, לא? :)

מצד שני לא שילמת על המזוודה הזאת הרבה, 160 במטבע הסיני זה משהו כמו 30-40₪, לא?

ראית את השאלות שלי, אני אשמח אם תענה עליהן :)

תודה, אבל זה נשמע לי קצת מלחיץ ואני לא ממש מתכוון לאכול כנראה דברים לא מזוהים, כי הבטן שלי קצת רגישה. :oops:

אני לא יודע מה יהיה הפעם, אבל זה לא משנה באיזו טיסה, בחיים לא ישנתי! (טסתי טיסות ארוכות לאירופה וגם לתאילנד)

אני דווקא שואף הפוך, לקום ביום הטיסה ממש מאוחר (12-1 בצהריים) ואולי להרביץ תנומה קלה במטוס ולא יותר מזה.

הטיסות הארוכות שלי הן לכיוון ההפוך-ארה"ב ואני תמיד ישן בטיסות,

קם כשהמטוס כבר נוחת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הטיסות הארוכות שלי הן לכיוון ההפוך-ארה"ב ואני תמיד ישן בטיסות,

קם כשהמטוס כבר נוחת.

לא יודע, אני לא נוטה להרדם בטיסות. אפילו כשטסתי חולה פעם אחת בהשפעת תרופות מרדימות לא נרדמתי במטוס.

(תוצאה של צפיית יתר בתעופה בחקירה :roll:)

פורסם
לא יודע, אני לא נוטה להרדם בטיסות. אפילו כשטסתי חולה פעם אחת בהשפעת תרופות מרדימות לא נרדמתי במטוס.

(תוצאה של צפיית יתר בתעופה בחקירה :roll:)

ואם תהיה ער אז תציל את המטוס? :-)

תהנה שם(אם סיניות עושות לך את זה :sissies: ) ואל תשכח לצלם הרבה!

תהנה.

פורסם
ואם תהיה ער אז תציל את המטוס? :-)

תהנה שם(אם סיניות עושות לך את זה :sissies: ) ואל תשכח לצלם הרבה!

תהנה.

מעבר לעובדה שבטיסות כאלו מוחזקים שני צוותים ולעיתים טסים בקבינה גם טייסים מהחברה שזכאים לטיסות על חשבון החברה,

כן, אני חושב שהייתי מנסה להציל את המטוס כמיטב יכולתי. אמנם אני לא טייס במציאות (כרגע זה בגדר חלום שצריך לחסוך עבורו הרבה מאוד כסף), אבל אני טס ב767 הרבה בסימולטורים. :roll: (מודל איכותי, מאוד קרוב למציאות)

אכן ידוע לי שזה לא אותו דבר, אבל אם אני יכול לנסות להציל את המצב שהוא גם ככה חרא, אז למה לא? :?

(ואני כמובן מקווה שזה בחיים לא יקרה לי)

ואני הולך לצלם הרבה בכל מקרה. צילום זו מחלה :wink:

פורסם
צילום זו מחלה :wink:

מסכים :)

לעניין השינה - אני ידוע כאחד שנרדם (כמעט) בכל מקום,בכל מצב,בכל שעה ביממה,תוך שניות ספורות.

דווקא בטיסה לפראג שהייתה לי לפני 3שנים,לא הצלחתי לישון בכלל בחזור :( (שכנים קרציות,מזגן שהקפיא לי ת'*יצים,רעש המטוס מן הסתם ועוד שאר פנינים)

(בהלוך ממש התרגשתי,טיסה ראשונה אי פעם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איך לעזאזל הגענו משאלה על איך הטיסות לסין, לצי המטוסים של אלעל ולשינה בטיסות? :roll:

הרי בסופו של דבר, סופו של כל דיון הוא סקס :lol:

פורסם
איך לעזאזל הגענו משאלה על איך הטיסות לסין, לצי המטוסים של אלעל ולשינה בטיסות? :roll:

הרי בסופו של דבר, סופו של כל דיון הוא סקס :lol:

מי הפרטנרית שלך שאתה נרדם תוך כדי סקס? :shock:

פורסם
מי הפרטנרית שלך שאתה נרדם תוך כדי סקס? :shock:

על זה נאמר WTF ונחזור לשאלות המקוריות של הנושא הזה. תודה. :roll:

פורסם

בבייג׳ין יש את pearl market ואת silk market, אלה השווקים הנפוצים.

כשאומרים לך שווקים קח בחשבון שזה לאו דווקא מקום פתוח אה לה שוק הכרמל, זה לרוב מתחם סגור עם כמה קומות ומאוד דוכנים שמוכרים פחות או יותר את אותם מוצרים.

איך מתמקחים שם?

אם אתה רוצה לקנות חולצה אתה לא שואל ״כמה עולה חולצה?״, אתה מתחיל להצביע לה איזה חולצות אתה רוצה, גם אם אתה צריך 1 אתה בוחר לפחות 20-30 (כן, כן..) ושואל מחיר על הכל, הולך איתם מלחמה 3-4 דקות (מוריד להם לפחות 70% מהמחיר שהם ביקשו), עושה את ההצגה של מוכר הארטיקים (אני הולך!), הם בתגובה יתפסו לך את היד תו״כ קריאות ״מיצי!! מיצי!!!״ (אמור להיות miss אבל זה תקף אצלהם גם לגברים).

אז אתה מוציא את החולצה\ות שרצית לקנות, שולף הכסף ומשלם להם.

ככה זה עובד ואם זה לא עובד כך- אתה משלם יקר מדי.

אם אתה בקטע אותנטי תחפש מסעדה שמגישה pecking duck, זה המאכל הלאומי.

בנסיעות במונית מומלץ להחזיק בהישג יד רב מקובל, טלית, תפילין, תהילים ולקרוא איזה פסוק או שניים מברכת הדרך.... אחרי הנסיעה הראשונה אתה תברך הגומל ותבין על מה דיברתי.

אם יש זמן חובה בבייג׳ין לנסוע לחומה הסינית- פשוט מדהים.

לשנאי אני מגיע המון אבל לנסיעות קצרות (כמה שעות עד יום) כך שאין לי יותר מדי לחדש לך אבל אם תתעקש אבדוק עם העובד שלי שם איפה חובה לאכול\לטייל\להתמסז׳\לצאת לדרינק ומאיפה להתרחק כדי לא לקבל הרפס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...