Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבייג׳ין יש את pearl market ואת silk market, אלה השווקים הנפוצים.

כשאומרים לך שווקים קח בחשבון שזה לאו דווקא מקום פתוח אה לה שוק הכרמל, זה לרוב מתחם סגור עם כמה קומות ומאוד דוכנים שמוכרים פחות או יותר את אותם מוצרים.

איך מתמקחים שם?

אם אתה רוצה לקנות חולצה אתה לא שואל ״כמה עולה חולצה?״, אתה מתחיל להצביע לה איזה חולצות אתה רוצה, גם אם אתה צריך 1 אתה בוחר לפחות 20-30 (כן, כן..) ושואל מחיר על הכל, הולך איתם מלחמה 3-4 דקות (מוריד להם לפחות 70% מהמחיר שהם ביקשו), עושה את ההצגה של מוכר הארטיקים (אני הולך!), הם בתגובה יתפסו לך את היד תו״כ קריאות ״מיצי!! מיצי!!!״ (אמור להיות miss אבל זה תקף אצלהם גם לגברים).

אז אתה מוציא את החולצה\ות שרצית לקנות, שולף הכסף ומשלם להם.

ככה זה עובד ואם זה לא עובד כך- אתה משלם יקר מדי. תודה על ההסבר לגביי המיקוח. כפי שאני מבין, אתה לא הראשון שאומר לי, אני אמור לרכוש את המוצר בסביבות 20-30% מהמחיר המקורי שנדרש עליו.

אם אתה בקטע אותנטי תחפש מסעדה שמגישה pecking duck, זה המאכל הלאומי. זה לא נשמע לי טוב ולא נשמע גם טעים. היות ויש לי קיבה קצת רגישה, אני מעדיף ללכת על בטוח ולאכול דברים מערביים ונורמליים.

בנסיעות במונית מומלץ להחזיק בהישג יד רב מקובל, טלית, תפילין, תהילים ולקרוא איזה פסוק או שניים מברכת הדרך.... אחרי הנסיעה הראשונה אתה תברך הגומל ותבין על מה דיברתי. אני אתאיסט :)

אם יש זמן חובה בבייג׳ין לנסוע לחומה הסינית- פשוט מדהים. זה טיול מאורגן ולשם נגיע.

לשנאי אני מגיע המון אבל לנסיעות קצרות (כמה שעות עד יום) כך שאין לי יותר מדי לחדש לך אבל אם תתעקש אבדוק עם העובד שלי שם איפה חובה לאכול\לטייל\להתמסז׳\לצאת לדרינק ומאיפה להתרחק כדי לא לקבל הרפס. תודה! אני אשמח אם תוכל לבדוק משהו.

תודה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יכול לערוך,

אבל אולי מישהו יודע איך המחירים ברשת אלמ בדיוטי פרי?

הבנתי שבאג סגרו שם את העסק עם הדיוטי פרי ונשארו רק עם חנות ילדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...