Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG 550 - תוצרת סין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרו כמות מוגבלת יחסית לפני למעלה משנה, באמצעות חב' הליסינג של לובינסקי, היבואן של המותג הזה.

המכונית מאובזרת למשעי, ריפודי עור ועוד פינוקים.

כדאי שתבצע נסיעת מבחן לפני הרכישה.

איכות הרכב נופלת מרוב המתחרות, אם תקנה בזול, קח בחשבון התרסקות של הרכב במחירון, בשל העובדה שנמכרה כמות מוגבלת, אין לרכב "שוק", הציבור עדיין לא מכיר את המותג.

מציע לך לרכוש את אחד המותגים המתחרים והידועים.

אבל רצוי מאוד שתבצע נסיעת מבחן. אחת הטענות כנגד הרכב זה שהסינים יודעים להעתיק דברים, אבל טועים בהעתקה. כך למשל, הכסאות הקדמייים אינם נוחים, כנראה תוכננו לאנשים נמוכים וקטנים.

זו רק דוגמה אחת.

הרכב די מיושן, מבוסס על רובר מיושנת וכו'.

לא מומלץ

פורסם

לא ממש בקשתי חוות דעת - ובמשפחתי נוסעים על מותגים וולו ולקסוס.(ואפילו המשאיות וולו )... שאלתי אם יש בפורום אחד עם ניסיון ברכב הנ"ל.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בחברה שאני עובד בה, 6 עובדים לקחו כזו. 4 החזירו את הרכב בתוך כחודש, ממש לא היו מרוצים.

לא סתם היבואן הביא כמות מוגבלת ולא חידש את המלאי.

פורסם
בחברה שאני עובד בה, 6 עובדים לקחו כזו. 4 החזירו את הרכב בתוך כחודש, ממש לא היו מרוצים.

לא סתם היבואן הביא כמות מוגבלת ולא חידש את המלאי.

מי שלא נתן להם להמשיך ליבא זה משרד התחבורה, הם עשו הרבה יותר כסף על כל רכב מאשר על פיזו וסיטרואן.

פורסם
לא ממש בקשתי חוות דעת - ובמשפחתי נוסעים על מותגים וולו ולקסוס.(ואפילו המשאיות וולו )... שאלתי אם יש בפורום אחד עם ניסיון ברכב הנ"ל.

לקוח שלי לקח את ה 350 בליסינג אבל בגלל ממש ביקשת חוות דעת אני לא ארחיב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה הסיבה שמשרד התחבורה לא נתן להם לייבא? כי אני רואה שעכשיו הם מייבאים את הדגם הקטן יותר MG350 המקביל ליונדאי25

הבעיה היא שפותח השרשור לא טרח לציין אם הוא מתעניין ב-MG350 שנמכרת גם כיום או ב-MG550 שנמכרה כאן בעבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

"לא טרח לציין אם הוא מתעניין ב-MG350 שנמכרת גם כיום או ב-MG55 " אכן צודק! ההתעניינות היא בדגם 550.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
"לא טרח לציין אם הוא מתעניין ב-MG350 שנמכרת גם כיום או ב-MG55 " אכן צודק! ההתעניינות היא בדגם 550.

אני יודע שכל המנהלי מרחב של קוקה קולה בישראל נסעו עד לפני חודש בMG550 והפסיקו את חוזה הליסינג באמצע בגלל שהרכבים התפרקו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...