Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
רופני, כשהתגייסתי הייתי הבן אדם הכי מורעל. דחיתי את הגיוס שלי, חתמתי ויתור על טייס, ויתרתי על המון זכויות והמון דברים שהיו חשובים לי.

הכל בשביל להגיע ליחידה שלי, זה כל מה שראיתי מול העיניים ושום דבר אחר לא עניין אותי.

הדברים לא כאלה נוצצים מקרוב, בדיעבד אני מצטער על כל שנייה שדחיתי. הדבר הכי חשוב בשירות שלי, בדיעבד, הוא שהוא נגמר והתחלתי סוף סוף את החיים האמיתיים.

הצבא הוא שלב בחיים, רצוי להשתמש בו בשביל לעשות תפקיד משמעותי שיתרום לך לפחות כפי שתתרום לו.

הגעת לחיל הים, אל תדחה יותר. להשתחרר במאי זה טוב כי זה אומר שתשתחרר במאי. כלומר יהיו לך 5 חודשים להתאפס על עצמך לפני שנת הלימודים החדשה.

להשתחרר ביולי זה לא טוב, זה אומר שלא יהיה לך זמן להיכנס לשנת לימודים של אוקטובר ולמעשה תדחה את כל החיים בשנה שלמה.

אם אני מגיע ליחידה הזאת אני מקבל מהצבא כ"כ הרבה, ואחרי יש לא מעט עבודה (בים הצפוני, כמה אבא שלי היה חופר לי על הים הצפוני).

חוץ מזה, אני לא רוצה ללמוד, אנלוגי שומר לי מקום אצלו בעבודה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חלש באלכוהול (לא שותה),אבל מה עם שיבאס\JB?

זה אלכוהול זול ומגעיל.

אם בוויסקי עסקינן, גלנפידיך 18 זה טוב.

כנס לכאן - http://www.goodwines.co.il/64147/Whiskey

תנבור בוויסקים השונים, יש שם בכל טווח המחירים. אני כמובן הכי ממליץ על סינגל מאלט.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

להשתחרר ביולי זה לא טוב, זה אומר שלא יהיה לך זמן להיכנס לשנת לימודים של אוקטובר ולמעשה תדחה את כל החיים בשנה שלמה.

אתה יוצא כאן מנקודת הנחה שהוא ירצה להתחיל ללמוד מיד. המצב לא תמיד כזה. אני התגייסתי בין הראשונים במחזור (גיוס יולי) וגם השתחררתי ראשונה, אבל התוכניות השתנו כמה פעמים, מכינה על הדרך ועברו כמה שנים עד שהתחלתי שנה א' באמת.

אבל גם אם הוא יהיה מכוון מטרה וידע בדיוק מה הוא רוצה, ז"א שחרור במאי, מיד קורס פסיכומטרי כדי להגשת ביולי, אם הציון מספק, אפשר להתחיל באוקטובר, אין כל כך זמן להתאפס על שום דבר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה נתפסתם על הלימודים ? לא רוצה ללמוד, אחרי הצבא (שאגב אם אני מגיע ליחידה שאני רוצה יש לי גם קבע) אני טס לתת לבנצי מכות ולקחת ממנו את המשקפיים סופסוף, אחרי זה עוצר באירופה מחפש איזה 205 יפה ומביא אותה לארץ ואז רק חושב מה לעשות עם החיים שלי.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ברור, 84 התחילו לייצר עוד 3 שנים זה כבר 87 עוד שנתיים קבע נגיד זה כבר 89 שנה אצל בנצי וניכנס לשנה שאחרי זה כבר 91 ואפשר לקנות ולחכות עוד קצת שהיא במחסן או משהו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מבקש המלצה לרעיון עבור מתנה לעו"ד שהתאמץ מעבר למה שסוכם וששולם לו בגין הייצוג והרוויח לי תוספת של עוד כמה עשרות אלפי ש"ח.

משהו למשרד אולי.

מדובר באדם בן 60.

תקציב - 500~ גמיש.

תודה.

ויסקי זו מתנה מעולה - אבל כדי שהיא תהיה גם טובה - לא תמיד צריך ללכת על הדברים המוכרים -

לגבולין 16 - הויסקי הטוב ביותר שאי פעם שתיתי עולה בסביבות ה-450-500.

אם זה התקציב שלך - זה הויסקי בשבילך.

בדיוטי פרי עולה 150$

בארץ אפשר גם כן למצוא באותו טווח מחירים

פורסם

אם אתה חושב שבגיל 18 יש לך מושג מה אתה רוצה מעצמך אז אתה טועה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אני טס לתת לבנצי מכות

תיזהר שהוא לא ידחוף לך ספוג לפה ויממש את הפנטזית מקלחת שלו.

(נ"ב, אם אני זוכר נכון הוא במקום מבת-ים או איזור "טוב" דומה ואתה מהכרמל, תתאמן טוב טוב בצבא)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני חושב שזה יהיה יפה להחזיר לרופני את המשקפיים בתור מתנת שחרור.

בקצב הזה בדרגת רנ"ג.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אולי העו"ד מעדיף יין?

מקרר יינות טוב יעשה את העבודה.

חוץ מזה תמיד אפשר להביא גביע קטן עם הקדשה "לעו"ד מספר אחד!" ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אם אתה חושב שבגיל 18 יש לך מושג מה אתה רוצה מעצמך אז אתה טועה.

אני בן 26 ולא יודע מה אני רוצה מעצמי :|

אורי, אתה מזכיר לי עצמי בגיל 18, מורעל רצח ומוכן ללכת לקצונה וכל שקר כזה או אחר, אחרי שבועיים הבנתי עד כמה הגוף הזה רקוב ועובד בחוסר הגיון מוחלט ורק רציתי שיעברו ה3 שנים האלה.

למרות שהייתי מאוד קרוב לחתום חודשי קבע כי המפקד שלי נשאר בלי נהג ושאל אם יהיה אכפת לי להשאר עוד חודשיים שלוש עד שהוא יעבור תפקיד, זה הבן-אדם היחידי שהייתי מוכן להישאר בשבילו

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...