Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום שמו לי פתק "מוכר?" על האוטו.

אחרי זה עשיתי גם עברת תנועה ואני מתבייש בעצמי עכשיו.

חוץ מזה, אני מבקש מכם עצות איך לגרום לכלב להפסיק לנשוך לאנשים את הבגדים ולמשוך כאילו זה שלו. הוא גם החליט שהוא עוזר לנו להוריד את הכביסה מהחבל, אבל לרצפה.

איך מחנכים אותו? אם אני תופס אותו ומלטף לו את הראש הוא נרגע וגם יושב כשאני אומר לו "שב", אבל לא מוכן לשחרר את הקרבן שלו.

כרגע אני חושב שאני אחכה ללאון.

דווקא לאון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום שמו לי פתק "מוכר?" על האוטו.

אחרי זה עשיתי גם עברת תנועה ואני מתבייש בעצמי עכשיו.

חוץ מזה, אני מבקש מכם עצות איך לגרום לכלב להפסיק לנשוך לאנשים את הבגדים ולמשוך כאילו זה שלו. הוא גם החליט שהוא עוזר לנו להוריד את הכביסה מהחבל, אבל לרצפה.

איך מחנכים אותו? אם אני תופס אותו ומלטף לו את הראש הוא נרגע וגם יושב כשאני אומר לו "שב", אבל לא מוכן לשחרר את הקרבן שלו.

דווקא לאון?

זהו, אימצתם את הכלב?

איזו עבירת תנועה עשית?

אני מודה שבימים קשים כשהכול פקוק אני פונה שמאלה וחוצה פס רצוף (פעם לא היה פס רצוף) לכיוון הרחוב המקביל (אורנים). אבל זה קורה לעיתים נדירות וגם כשזה קורה אני מנסה שזה יהיה הכי בטוח שאפשר.

דווקא לאון אתה שואל...

מה אתה היית לוקח במקום? כמובן שמדובר עד 135K...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חתכתי איזה זקן אחד שלא התחיל לנסוע בירוק ברמזור שבסוף הירידה מנשר. עקפתי אותו משמאל וישר חתכתי ימינה לפניה לכיוון רמי לוי.

אני מתבאס ללכת איתו לווטרינר שיבדוק אם יש לו שבב, זה פשוט מותק של כלב. הבעיה שיש לו קריזות.

ב135K לאוטו לפאן הייתי בכלל מתעניין ביבוא רכב אספנות מעניין מחו"ל (242 טורבו), אבל זה כנראה ממש לא הכיוון שלך.

פורסם

בשלב כזה או אחר תאלץ לחסן אותו כלבת, וזה נעשה אצל וטרינר שיבקש פרטים של הכלב (לקוח חדש) וכנראה שגם יבדוק לו את הצ'יפ.

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ובעל הכלב הקודם לא יוכל לטעון שגנבתי לו את הכלב מהבית או משהו כזה?

אמא שלי דברה עם איזה שכנה, היא חושבת שלפי ההתנהגות שלו הוא בן 1-2 ושזה היה אמור להיות כלב שמירה של מישהו ונמאס לו אז הוא ברח.

פורסם
בנצי, אני במקומך מתחיל לפרסם סדרת תמונות עם המשקפיים של רופני בכל מיני פוזות מגרות.

תכלס.

וכשתסיים אז תעביר לי אותם לסאשיין קטן.

Gn'f'R

פורסם
ובעל הכלב הקודם לא יוכל לטעון שגנבתי לו את הכלב מהבית או משהו כזה?

אמא שלי דברה עם איזה שכנה, היא חושבת שלפי ההתנהגות שלו הוא בן 1-2 ושזה היה אמור להיות כלב שמירה של מישהו ונמאס לו אז הוא ברח.

תמיד יכולים לטעון שגנבת את הכלב, אבל אם תבוא לוטרינר תגיד שמצאת כלב ואתה רוצה לאמץ אותו, זה יראה יותר טוב וסביר להניח שלא יחשדו שגנבת אותו.

בכל אופן, רצוי לבדוק פרטים לפחות כדי לדעת אם הכלב מחוסן ומה מצבו הבריאותי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עד לפני חודש כל בחורה שדיברה רוסית אמרה לי שהיא לא אוקראינית, היא רוסייה.

פתאום מאז שהתחיל הבלאגן בקייב כולן הפכו לאוקראיניות ואין אף רוסייה אחת בארץ.

עכשיו הן חצי חצי, נראה לי שגם לפוטין נמאס מהעניין הזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם צריכים להחליט שהם רוסים וזהו, כי פשוט זה קצר וקליט יותר.

פורסם
חתכתי איזה זקן אחד שלא התחיל לנסוע בירוק ברמזור שבסוף הירידה מנשר. עקפתי אותו משמאל וישר חתכתי ימינה לפניה לכיוון רמי לוי.

אני מתבאס ללכת איתו לווטרינר שיבדוק אם יש לו שבב, זה פשוט מותק של כלב. הבעיה שיש לו קריזות.

ב135K לאוטו לפאן הייתי בכלל מתעניין ביבוא רכב אספנות מעניין מחו"ל (242 טורבו), אבל זה כנראה ממש לא הכיוון שלך.

צחשוב שאולי הוא הלך לאיבוד למישהו ומישהו מאוד מאוד עצוב ובוכה כי אין לו כלב.

תבדוק. אם יש לו בעלים שלא רוצה בו הרווחת. אין לו בעלים אז הרווחת. יש לו בעלים שחיפש אחריו אז לפחות הוא יחזור לבית.

פורסם

אני דיברתי על רכב ליסינג מהעבודה, בהחלט לא הכיוון שאתה חושב עליו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...