Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זוכרים שתפסו אותי על מהירות לפני חודש וחצי? אז עכשיו יצאתי מבית המשפט, איזה כייף זה מערכת משפט בריאה (יחסית לארץ)

מסתבר שמעוני הזמני נמצא במרחק הליכה קצרה מבית המשפט, קמתי, קפה, סיגריה, קקי, מקלחת, גיהוץ חולצה והליכה.

הגעתי ב7:40, אין תור, בדיקה בטחונית של שדה תעופה ואני בפנים.

קומה שניה, תור של איזה 40 איש, סדר מופתי, 12 חלונות שירות, אולי 10 דקות עמידה ואני מול נציג, כולי בלחץ,

הרי תפסו אותי נוהג פי 2 מהמהירות המותרת...

פקיד צעיר ונחמד, אני אומר לו שניסיתי לדחות את המשפט אונליין והאתר לא עבד לי, אני רוצה לדחות את המשפט.

אוקיי, אין בעיה, חמישי במאי זה בסדר? אמרתי כן, שאלתי אם אפשר לשלפ איזה קנס ולפתור את זה , כן. 360 דולרים או 436 ונהיגה מונעת, אפשר לשלם עכשיו או אונליין עד לתאריך המשפט, אמרתי תודה ויצאתי לדרכי.

כמה כייף זה שיש שירות טוב והגיוני, דבר כל כך בסיסי.

haters will hate

פורסם
זוכרים שתפסו אותי על מהירות לפני חודש וחצי? אז עכשיו יצאתי מבית המשפט, איזה כייף זה מערכת משפט בריאה (יחסית לארץ)

מסתבר שמעוני הזמני נמצא במרחק הליכה קצרה מבית המשפט, קמתי, קפה, סיגריה, קקי, מקלחת, גיהוץ חולצה והליכה.

הגעתי ב7:40, אין תור, בדיקה בטחונית של שדה תעופה ואני בפנים.

קומה שניה, תור של איזה 40 איש, סדר מופתי, 12 חלונות שירות, אולי 10 דקות עמידה ואני מול נציג, כולי בלחץ,

הרי תפסו אותי נוהג פי 2 מהמהירות המותרת...

פקיד צעיר ונחמד, אני אומר לו שניסיתי לדחות את המשפט אונליין והאתר לא עבד לי, אני רוצה לדחות את המשפט.

אוקיי, אין בעיה, חמישי במאי זה בסדר? אמרתי כן, שאלתי אם אפשר לשלפ איזה קנס ולפתור את זה , כן. 360 דולרים או 436 ונהיגה מונעת, אפשר לשלם עכשיו או אונליין עד לתאריך המשפט, אמרתי תודה ויצאתי לדרכי.

כמה כייף זה שיש שירות טוב והגיוני, דבר כל כך בסיסי.

לא הבנתי. אם אתה משלם אתה לא נשפט? כן נשפט?

פורסם
אז למה מלכתחילה משפט?

מגניב שנהיגה מונעת משאירה לך רקורד נקי.

השוטר לא ידע שזאת עבירה ראשונה

haters will hate

פורסם

מחר יש כנס של השריון בלטרון, וסבתא שלי ביקשה ממני לעזור לה באיזה משהו, מה אתם אומרים לנסוע או לא ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...