Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ממש רוצה להתגייס בגיל 30 אהה? כמה אתה כבר דוחה ודוחה...

איזה יום ארוך יום שלישי! לא אוהב את היום הזה!

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בשביל להגיע לאן שאני רוצה אני מוכן לדחות גם בשנה.

אם היו אומרים לך שיש לך אפשרות לקבל ZX 2.0 וולקן גרסאת דאקר ב5K ש"ח במצב טוב בתנאי שאתה נשאר עוד שנה בצבא, היית נשאר ?

דרך אגב הגיוס שלי נדחה כרגע רק פעם אחת (6 ימים זה לא נחשב), אני פשוט מדבר על זה בלי סוף כי זה הסיכוי שלי להשיג את כל הגיבושים ולשנות שיבוצים.

זה מדהים כמה הצבא מפגר ברגע שדוחים גיוס השיבוץ נמחק למרות שהוא אמור להיות סופי ובלתי ניתן להזזה.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מבקש המלצה לרעיון עבור מתנה לעו"ד שהתאמץ מעבר למה שסוכם וששולם לו בגין הייצוג והרוויח לי תוספת של עוד כמה עשרות אלפי ש"ח.

משהו למשרד אולי.

מדובר באדם בן 60.

תקציב - 500~ גמיש.

תודה.

פורסם

אישור לכתוב בגיבוב?

ממוסגר יפה, עם חותמת של לוקו...

או לחילופין בקבוק אלכוהול משובח.

מתחדשת*

פורסם
אתה ממש רוצה להתגייס בגיל 30 אהה? כמה אתה כבר דוחה ודוחה...

הבדל של חודשיים כבר די זניח. אם בזכות החודשיים האלה הוא יגיע ליחידה שרוצה וזה יחסוך ממנו שביזות של 3 שנים, זה לגמרי שווה.

אם היו אומרים לך שיש לך אפשרות לקבל ZX 2.0 וולקן גרסאת דאקר ב5K ש"ח במצב טוב בתנאי שאתה נשאר עוד שנה בצבא, היית נשאר ?

אם אתה חושב שאתה תקבל את ה 205gti16 בסוף השרות, אתה טועה. מקסימום המשקפיים יגיעו עד אז.

מבקש המלצה לרעיון עבור מתנה לעו"ד שהתאמץ מעבר למה שסוכם וששולם לו בגין הייצוג והרוויח לי תוספת של עוד כמה עשרות אלפי ש"ח.

משהו למשרד אולי.

מדובר באדם בן 60.

תקציב - 500~ גמיש.

תודה.

בקבוק וויסקי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רופני, עם איך שאני מכיר את מרפי (יושבים לקפה על בסיס שבועי בערך) היחידה שאתה כל כך מתאמץ להגיע אליה תשביז אותך הרבה יותר מהר מהתפקיד שהיית מגיע אליו לפי התוכנית המקורית.

מקווה שאני טועה.

מתחדשת*

פורסם

אם אתה חושב שאתה תקבל את ה 205gti16 בסוף השרות, אתה טועה. מקסימום המשקפיים יגיעו עד אז.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

דניקס אחרי זה אל תבקש דיטיילינג !

אני לא מצפה לקבל כלום (בטח לא GTI16)

רומק אני מקווה שאתה טועה, אם אתה מכיר את מרפי כל כך טוב, זרוק לו איזה מילה טובה עלי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
(יושבים לקפה על בסיס שבועי בערך)

מקבל תשלום לפחות?

מקסימום המשקפיים יגיעו עד אז.

גם לא,ייתקעו במכס וידרשו ממנו להגיע :p וכמובן לשלם מס כופר\שקר כלשהו (עם היצירתיות של בנצי,בטח חיקוי של רייבאן או משו :D)

לוקו,סחטיין על הרוסית המרשימה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רופני, כשהתגייסתי הייתי הבן אדם הכי מורעל. דחיתי את הגיוס שלי, חתמתי ויתור על טייס, ויתרתי על המון זכויות והמון דברים שהיו חשובים לי.

הכל בשביל להגיע ליחידה שלי, זה כל מה שראיתי מול העיניים ושום דבר אחר לא עניין אותי.

הדברים לא כאלה נוצצים מקרוב, בדיעבד אני מצטער על כל שנייה שדחיתי. הדבר הכי חשוב בשירות שלי, בדיעבד, הוא שהוא נגמר והתחלתי סוף סוף את החיים האמיתיים.

הצבא הוא שלב בחיים, רצוי להשתמש בו בשביל לעשות תפקיד משמעותי שיתרום לך לפחות כפי שתתרום לו.

הגעת לחיל הים, אל תדחה יותר. להשתחרר במאי זה טוב כי זה אומר שתשתחרר במאי. כלומר יהיו לך 5 חודשים להתאפס על עצמך לפני שנת הלימודים החדשה.

להשתחרר ביולי זה לא טוב, זה אומר שלא יהיה לך זמן להיכנס לשנת לימודים של אוקטובר ולמעשה תדחה את כל החיים בשנה שלמה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

חלש באלכוהול (לא שותה),אבל מה עם שיבאס\JB?

או שתחכה לרוסי התורן שישפוך כאן תורה ומלואה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם באמת לא דחו לך הרבה אז לא נורא אבל לפי איך שזה נראה זה היה כאילו דחית כמה פעמים בהמון זמן.

אם היו מציאים לי zx ב5 אלף בדביל שנה בצבא הייתי שולח אותם ללכת לה**יין. אני ימצא או ירכיב אחת בתוך שנה עם הכסף שאני יעשה בעבודה נורמלית. בשביל zx חינם ולהישאר 3-5 חודשים הייתי נשאר.

מוזילקה, צודקת שחודשיים זה כבר לא כזה משמעותי. זה כן אבל אחרי שהוא כבר שנה בבית זה באמת מתגמד יחסית. בכל מקרה נראה לי שהיחידה החדשה תשביז אותו יותר. כמו שרומק אמר- זה מרפי! מקווה בשבילו שאני טועה!

• תוכן חדש...