Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכיף, לוקו.

"אתה לא מעניין"? אם היא רק הייתה יודעת שאתה כוכב אשכול הגיבוב ש"סובל" מרייטינג עצום.

נו טוב, איך אמרת - לפחות היא כוסית.

אז תלית?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
כולנו פה שפוטים, אחד אחד.

אני בראש ובראשונה (מודה ומתוודה)

מכחיש,אבל מצד שני מודה שאני טיפוס בלתי אפשרי :) (מרוקאי+מזל עקרב)

עוד לא מצאתי את האחת שתתמודד איתי בלי לפרוש ללווינשטיין :)

"אתה לא מעניין"? אם היא רק הייתה יודעת שאתה כוכב אשכול הגיבוב ש"סובל" מרייטינג עצום.

רק זה חסר לו,שכל יום תבלוש אחריו בפורום ותקרא כל הודעה שהוא כותב,והלך לנו הגיבוב..

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הסיבה לכך שכתבה "אתה לא מעניין" היא בגלל ששלחתי לה הודעה ואמרתי

לה שאני מחבר את הטלפון לטעינה, כך שאם היא תצטרך אותי אני עם הנייד של העבודה.

ואז היא שלחה "אתה לא מעניין" יעני "מי בכלל רוצה לדבר איתך"...

Gn'f'R

פורסם

רק זה חסר לו,שכל יום תבלוש אחריו בפורום ותקרא כל הודעה שהוא כותב,והלך לנו הגיבוב..

מי אמר שהיא לא? רק לפני איזה שבועיים-שה קיבלתי בראש על אחת הכותרות שרז נתן כאן...

Gn'f'R

פורסם

אם כבר לוקו הזכיר את התעוזה וכח נפשי, אספר מה קרה אתמול,

כפי שאתם יודעים לאישה היתה יום הולדת, בתכנון עם אחותה יש מסיבת הפתעה, אבל יש עיכובים.

אז צריך לעכב את האישה לכמה שעות.

לקחתי חופש מהעבודה בדקה 90, ולקחתי אותה לקניות רחובות, הסתובבנו, קנתה דברים לעצמה דרך גיפט קארדים שקיבלה,

נכנסתי לפאקינג כל חנות פאקינג 5 פעמים :@ נשים !!!!

טוב אז ככה, כבר שעה 6 והיא לחוצה נו יאללה צריך לחזור אנחנו יוצאים למסעדה (תירוץ של ההורים)

תוך כדי שהיא מודדת בגדים אני מדבר עם אחותה ומתאם דברים, 6 וחצי, שולח הודעה לאחותה : " 7 וחצי להגיע מתאים ?"

לא ענתה, היא כבר התחילה לשגע אותי האישה הזאת, לחוצה להגיע לבית כי מפחדת שאמא שלה תכעס עליה ובלה בלה, מרוקאית נו...

קיצר אחותה לא ענתה אז חשבתי שצריך לעכב עוד, אז הולכים ברגל מהקניות ברחובות לעמדת כרטוס של הקרנות כדי להוציא את השובר של הצימר.

לא עבד, ופה קיבלתי עצבים למה סחבתי אותה ברגל ובסוף לא עבד, הסיטואציה היתה מצחיקה דווקא, הלכנו ברגל עם WAZE :lol:

טוב אז היא כבר לא רגועה ואכלה לי את המוח, קצת עצבני.

מתחילים לסוע והיו פקקים ביציאה מרחובות, שהגעתי קרוב לבית ראיתי שצריך לתדלק אז הודעתי לה מראש שנתעכב עוד בדיוק 5 דקות שאני יתדלק.

והיא אומרת לי : " נו אבל למה אתה מתדלק במיקה זה רחוק " מה רחוק מה אישה ?! זה בדיוק אותו מרחק כמו כל תחנה אחרת.

טוב מגיעים לבית שלי נכנס לחדר לקחת בגדים כי את הלילה אני מעביר שם, תוך כדי אומר לאמא שלי ברומנית(חה היא לא מבינה רומניה-האישה) שתכניס את העוגה לבגאז' (אני ואמא שלי הכנו).

ואני מנסה להתעכב בחדר כדי שאמא לי תחזור לבפנים שלא יראה חשוד,

גם פה אני מקבל צעקות, אמרתי לעצמי דיייייי אני כבר לא יכול איתה, פאקינג 4 שעות והיא חירפנה לי תשכל.

התכלנו לסוע לכיוון קרית גת, וכל הדרך אני שומע " כאב ראש כאב ראש, כאב ראש, כאב ראש" ונוהג עצבני,

הגענו לבית וחיכתה לה הפתעה, כמובן שהיא הופתעה אבל אני עדיין עצבני עליה :|

יצאתי להביא את העוגה מהאוטו, ועכשיו היא הבינה למה עיכבתי אותה, ועוד כולם בביתה שואלים אותי נו כמה זמן ?!

אמרתי, בלאטטטטטטט למה לא עניתם להודעה ששאלתי מתי להביא אותה ?!

קיצר אכלתי עוגה, סושי והלכתי לנוח,

תאמינו לי המרוקאיות האלה (חצי) פשוט מכה !@$

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

חברה מרוקאית אה?

הסתדרת

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה אותו דבר כמו חברה פולנייה, רק בלי כל הפאסיב- אגרסיב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
מכחיש,אבל מצד שני מודה שאני טיפוס בלתי אפשרי :) (מרוקאי+מזל עקרב)

עוד לא מצאתי את האחת שתתמודד איתי בלי לפרוש ללווינשטיין :)

חכה חכה

אני מעולם לא הייתי שפוט של אף אחד, תמיד הייתי זה שקובע, עושה, יושב על העגלה ומחליט לאן היא תתקדם, האחרונה סיבכה אותי קשות, נפלתי חזק בדיוק כמו בשיר.

עכשיו אני לאט לאט חוזר לעצמי, באמת שלאט, אחרי אישה שהחליטה בשבילי מתי ואיך, למה וכמה תוך כדי הנהגת משטר טרור, אני פוחד, המין היפה והמין החזק, הכל חארטה, היום אני במצב שבו אני שומע מבחורות שלא מכירות אותי שאני שמוק ואני מתייחס לזה כמחמאה, עונה בצורה מאוד אלגנטית ואז הן לא מרפות.

אני צריך להתחיל לצלם את המסך של הטלפון שלי ולהעלות לפה, בין אם זה ההודעות שאני מקבל או איך נראים החשבונות שלי באתרי ההכרויות. אבל כרגע אני מתרכז בלבנות לעצמי את האגו הפצוע.

כוס אמא של כולן. כולן, אחת אחת, אין לשחק עם בנצי, יש לשחק לפי הכללים של בנצי או להיעלם.

אני יותר מדי רגיש בשביל לתלות את הלב שלי על דש החולצה, עכשיו הרמתי שרוולים ונכנסתי חזק למשחק, יש 15 בחורות בסטנד ביי, הן מעריכות ג'נטלמן כמוני והן צריכות לתת עבודה בשביל לראות אותי. אני אומר לבחורות בפרצוף, אני נהנה איתך, אני נהנה לצאת עם בחורות, לבלות עם בחורות, אני מחכה לאחת שתכבוש אותי ואתן לה את כל כולי. אני מראה להן תמונות שלי עם אחרות, נהנה עושה חיים, אני מדבר על בחורות אחרות ואפילו לקחתי 2 בחורות למעין דייט ביחד. שיעבדו, שיוכיחו את עצמן קצת, נתתי שלוש שנים מהחיים שלי למישהי שהתייחסה אליי כמו לסמרטוט עם חוסר הערכה אבסולוטי, לא צריך את זה.

לכן אני אומר, גברים תתעוררו (חוץ ממך לוקו), אנחנו ב2014, נשים רוצות שוויון עד שזה מגיע למשחקים של הזוגיות. תזדיינו!

אני בן 28, נראה טוב, מריח טוב, מתלבש יפה, יש לי קלאס, יש לי סטייל, אני מבשל, אני דואג, אני מתקן דברים וכן אני עף על עצמי ואני אומר להן את זה בפרצוף, יש לי עסק די מצליח, בגיל 28 אני יודע מה אני רוצה מהחיים ואני נמצא בנקודה טובה מאוד, יש לי קסם והמון כריזמה והכי חשוב, אני נאמן וממש לא סנוב, ובמיטה אני מעיף אותן לעננים.

יש לי את כל מה שבחורה צריכה ורוצה ואני בשלב שבו המודעות העצמית שלי מתעוררת לתחיה.

בכל יום אני מקפיד על לפחות מספר טלפון חדש אחד, לפחות היכרות חדשה אחת.

אני רוצה אהבה, אבל רוצה אהבה אמיתית, אז שוב, שיוכיחו את עצמן.

3emy5y6a.jpg

a9ady5uj.jpg

8azu9e4e.jpg

וכל הטינדר מאז שהלכתי לישון ועד עכשיו

ga9ubume.jpg

uvu3yqu5.jpg

da5umyba.jpg

u8yradug.jpg

haters will hate

פורסם

ממש שיפוץ אינטנסיבי לאגו הפגוע הא בנצי?

אתה אולי כותב שאתה מבין מה אתה רוצה מהחיים, אבל בין השורות אתה מתוסבך אחושרמוטה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)
אני זה ששם את המקלות בארטיק קרח.

נשבע לך באימא שלי שקיבלתי הודעה בוואטסאפ לפני כמה דקות:

"תתלה את הכביסה כשתחזור"

אם הייתי יודע איך לצלם מסך הייתי מראה לכם.

היא תולה אותך ואתה תולה את הכביסה. לפחות ביום האם היא משקיעה בך מתנה?

כוס אמא של כולן. כולן, אחת אחת, אין לשחק עם בנצי, יש לשחק לפי הכללים של בנצי או להיעלם.

אני מתנהג ככה עם כולם.

עריכה אחרונה על ידי ToMeR

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ממש שיפוץ אינטנסיבי לאגו הפגוע הא בנצי?

אתה אולי כותב שאתה מבין מה אתה רוצה מהחיים, אבל בין השורות אתה מתוסבך אחושרמוטה.

ששששששש

אל תספר לאף אחת. שזה ישאר ביננו

מה זה מתוסבך? ! דפוק על כל הראש.

haters will hate

פורסם
היא תולה אותך ואתה תולה את הכביסה. לפחות ביום האם היא משקיעה בך מתנה?

מתנה?

אני אשים את הצחוק בצד לשנייה ואגיד לך שאני מסיר בפניה את הכובע.

היא חיה איתי 10 שנים עם כל השגעונות שלי. כל אחת אחרת הייתה בועטת

לי בתחת מזמן. הגיבוב הוא חיי, אתם מקבלים תקצירים-היא חיה עם הדבר האמיתי,

מגיע לה שאפו אחד ענק.

Gn'f'R

• תוכן חדש...