Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, מאיפה אני אמור לדעת מה טוב בשבילך? החלטה מושכלת זה להבין מה ההשלכות של גיוס לקרבי על המשך החיים שלך ולהחליט אם זה מה שאתה רוצה. אם כן, אז לבריאות.

אני שלם עם ההחלטה שלי, שקלתי את כל היתרונות והחסרונות, את האופציות האחרות (עתודה, מיונים למודיעין/תקשוב) והחלטתי שזה מה שנכון ומתאים בשבילי.

רק הזמן יגיד אם אתחרט על כך או לא, בנתיים יום הסיירות עכשיו מחכה לי, אני יוצא, נתראה מחר :)

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי שנתיים קבע בכיפת ברזל, שולחים אותי לכנס פטור ממילואים. לך תבין.

(עם כל הצער, לא רע לי. ארה"ב, הינה אני בא :wink: ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יצא badass.

תודה.

אני מבין שסמל"ת החלו לממן קעקועים לכל דורש.

זה בהשראת אברת' ועומר, לא בגלל שאני מזל עקרב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חשבתי ששטויות כאלה עושים בגיל 15,

תתחדש שומי,מה הייתה תגובת הבתזוג?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
חשבתי ששטויות כאלה עושים בגיל 15,

תתחדש שומי,מה הייתה תגובת הבתזוג?

היא המריצה אותי לזה :oops: (אבל הרעיון היה שלי מלכתחילה, זה משהו שרציתי כבר הרבה זמן).

והכי אבסורד? היא התבאסה אח"כ, אמרה "זה יפה, אני מתה על זה, אבל עכשיו אני מרגישה שהגוף שלך לא טהור". נשים, לך תבין :roll::brickwall::drinking::loco:

ZOOM-ZOOM

פורסם
היא המריצה אותי לזה :oops: (אבל הרעיון היה שלי מלכתחילה, זה משהו שרציתי כבר הרבה זמן).

והכי אבסורד? היא התבאסה אח"כ, אמרה "זה יפה, אני מתה על זה, אבל עכשיו אני מרגישה שהגוף שלך לא טהור". נשים, לך תבין :roll::brickwall::drinking::loco:

תארגן לה גם איזה קשקוש על הגב התחתון מעל הטוסיק שתהיה מרוצה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
תארגן לה גם איזה קשקוש על הגב התחתון מעל הטוסיק שתהיה מרוצה.

Tramp Stamp?

http://www.rantlifestyle.com/wp-content/uploads/2014/03/No.-251.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא עברתי לצערי, מאוכזב רצח מעצמי, אבל היעד הבא הוא גיבוש צנחנים ואליו אני הולך להתכונן ברצינות (מיד אחרי שתעבור לי הבאסה)

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בא לי להנמיך עוד את האוטו אבל אין לי כח לצאת מהבית ולהתעסק בדברים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היום בלילה אני טס לברלין לחמישה ימים, (לבדוק לעומק את עניין השוואת יוקר המחייה, סתם) נתראה לקראת חג שמיני עצרת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא צמתי - אבל השכנים שלי בגינה הביטו בצורה מאוד מוזרה בחתולים של הבניין

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...