Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי שמישהו היה מצליח להכניס לי את זה לראש לפני שאני התגייסתי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

haranza, צודק. אבל צריך להסביר לבן אדם את ההשלכות של הכיוון הזה. אם החלום שלו מהילדות זה להיות לוחם קומנדו אז לבריאות.

הרבה נוער לפני גיוס בולע מכלי התקשורת ש"קרבי זה הכי" וכל התעמולה הזאת בלי טיפת מחשבה עצמאית וכשהם כבר בפנים הם מגלים שמאוחר מדי ואם הם רוצים לשנות כיוון צריך להתחיל לעשות בעיות.

עד שלא הייתי בשבוע גימלים וראיתי את כל הג'ובניקים שעושים חיים ולומדים מקצועות חשבתי שאני ביחידה הכי טובה בצה"ל ושאני בר מזל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
מסכים שלא הכל וורוד שם. לצערי אני מכיר אישית מקרים שבהם נגבו חיי אדם על מנת לקדם ישבנים של אי אלו אנשים. למרות זאת אני לא מסכים עם הגישה שלהוריד אותו ממה שהוא שואף אליו.

לא אמרתי לו להשתמט, שיעשה מה שנראה לו לנכון.

אני רק רציתי שיקרא ויפנים שבקרבי הוא הולך לעשות עבודה מלוכלת שפוליטיקאים החליטו שהוא צריך לעשות, למרות שיכול להיות שהיא מיותרת לגמרי.

שהוא הולך לסכן את החיים שלו בשביל השם הטוב של הפוליטיקאי התורן שבמקרה וחס וחלילה יקרה משהו הוא ינשא נאום על איך "החיילים האמיצים האלה"/"הגיבורים שלנו" עשו כך וכך והוא יבכה על מותם בציבור, אבל כדי לקדם את עצמו הוא ישלח עוד עשרות למות.

אז נכון, קרבי זה מגניב, מה אחי, היית בשייטת 13? יאללה איזה כלי. אבל תזכור שחייך תלוים באנשים אחרים (ולא בחברי הצוות שלך או המפקד הישיר שלך).

אם הוא מבין את זה / זה לא מעניין אותו אז לבריאות, שיעשה מה שבא לו. אבל אם פתאום הוא ישב ויחשוב על זה ויגיד לעצמו "וואלה, לא רוצה למות בשביל רעיון מטומטם/תיכנון לא נכון/ שמישהו יראה שהוא """עושה""" משהו בתפקיד שלו"

אז אני אשמח שילד ב 18 הצליח להפעיל שיכול דעת שמתנגד לזרם.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני חושב שצריך וחייבים לשמור על המולדת, אם אתה מסוגל, לך לקרבי, בהחלט, אני יודע, אני נשמע כמו טרחן זקן שמברבר על ציונות בזמן שכולם עסוקים בהגשמה עצמית, אני מודע לזה.

בנשימה הזאת, אגיד שהגעתי להחלטה (יותר נכון אני והמטפלת שלי) לבקש פטור מהמילואים, ראיתי מספיק דם בחיים שלי, ואני יודע שמהמלחמה הבאה, אם אצא על הרגליים, אלך ישר לשלוותא, אז כן תרמתי, עד שאני לא יכול יותר, צוק איתן זאת באמת המלחמה האחרונה שלי.

לתרום זה חשוב, אין לנו ארץ אחרת.

פורסם

בהקשר הזה אני אציין שהודיעו היום ששלושה לוחמים שמו קץ לחייהם מאז צוק איתן ככל הנראה בעקבות המבצע.

שלא נדע עוד צער ושהבחורים האלו לא יצטרכו להתמודד יותר עם המראות האלו. לי אגב יש סוג של פטור,

משהו בסגנון של דונט קול אס ווי קול יו, אחי (מילואים) חטף בקת״ב וסלעים בג׳יפ וירה כמה כדורים לאוויר.

הג׳יפ הושבת, הצליחו לחלץ בקושי לאיזו סימטה ומשם פינו אותם ועל זה עשו לו תחקיר. במזל המ״פ גיבה

אותו ולא עשו לו כלום..הודעתי לממ שלי חגיגית שאצלי אני לא לוקח סיכון ומי שזורק עלי בקתב או סלע אני

יורה באוויר...של הריאות שלו.

מאז לא דיברו איתי.

פורסם

אני לא מורעל, אבל אני כן רוצה לתרום מעצמי.

הרי מישהו צריך לעשות את ה"עבודה השחורה", להיות בקרבי, לטחון עבודה, לסגור שבתות,בגלל הנסיבות שבה המדינה נמצאת, ולכן הדבר הוא כן הכרחי.

אני מסוגל לתרום מעצמי, מבחינה פיזית ונפשית, ואם אני כבר מוכן לתרום את עצמי לשירות קרבי קשה, אני רוצה לממש את עצמי עד הסוף ולכוון הכי גבוה שאפשר, לאתגר את עצמי כמה שיותר.

עצוב שאני מתבייש להגיד את זה, אבל כן גם להגן על המדינה ולתרום זאת סיבה, לא רק מימוש עצמי ואתגר.

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הכבוד לך על רוח ההתנדבות, אבל תבין שהכל בערבון מוגבל ושצריך לחדד את המטרה. למי בדיוק אתה רוצה לתרום?

זה ממש לא עניין של מימוש עצמי ואתגר. קודם כל תראה אם אתה מבין איך המדינה הגיעה לנסיבות האלה. למה כל שנה יש מלחמה חדשה אפילו שאיום קיומי (חיצוני) כבר מזמן אין.

תשאל את עצמך אם אתה מוכן להיות כלי על לוח שחמט כדי לקדם אינטרסים אישיים של אנשים שאתה מעניין להם את האשך.

רוצה לתרום? תרוויח כסף ותתרום לנזקקים ולחולים שאין להם יכולת.

לך תעזור לעיוורים, לנכים או לניצולי שואה שנאבקים במדינה שאתה כ"כ להוט לשרת ולתרום לה.

פורסם

עוד פעם סלורייד, מה יהיה? חייבים לוחמים, אנחנו עדיין לא חיים בשוויץ. עם זאת, כמובן אפשר

להגיד לו שיש מקומות שאם הוא ישרת בהם הוא יקבל כלים לאזרחות- מחשבים וכו'. חבר טוב

שלי שירת בפרוייקט גאמא, איך הוא שהשתחרר התקבל לחברה אזרחית שהם היו עובדים איתה

מהצבא עם משכורת נאה ביותר, רכב וכו' בלי לעשות תואר או משהו כזה.

ושוב, להגיד שאין איום קיומי חיצוני ממשי זה אולי נכון, אבל זאת רק חצי תמונה. אנחנו חייבים לוחמים.נקודה.

לא כולם נשלחים כצאן לטבח בגלל גחמות פוליטיות. אתה צודק שיש הרבה מה לתקן בנקודה הזאת, אבל

לזרוע דמוראליזציה זה לא אחת מהדרכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חייבים לוחמים כמו שכל מדינה חייבת צבא. אבל לא כל אחד חייב להיות לוחם. אתה יודע מה כלל הלוחמים מתוך צה"ל? בערך 10%. ועוד יש אנשים שמתחננים להתקבל ליחידות קרביות ולא נותנים להם.

זה מה שהמדינה מפמפמת לך למח, שחייבים להילחם כל הזמן ובעצם נידונו לחיות על חרבנו כאן עד קץ הדורות. מספיק עם זה כבר. די להיות שטופי מח ולרצות לצעוד ממבצע למבצע.

זה לא דמורליזציה. צריך להחליט בצורה מושכלת, לא ללכת אחרי עדר ובסוף כשמאוחר מדי לגלות שנפלת בפח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, מאיפה אני אמור לדעת מה טוב בשבילך? החלטה מושכלת זה להבין מה ההשלכות של גיוס לקרבי על המשך החיים שלך ולהחליט אם זה מה שאתה רוצה. אם כן, אז לבריאות.

פורסם

זה לא דמורליזציה. צריך להחליט בצורה מושכלת, לא ללכת אחרי עדר ובסוף כשמאוחר מדי לגלות שנפלת בפח.

אם כך אני מסכים איתך..מהסאבטקסט שלך היה נשמע אחרת. החלטה כזאת בהחלט צריכה להיות אחרי מחשבה

ולראות אם אני מתאים.

• תוכן חדש...