Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה תגידו על זה? כדאי לי להגיש תלונה על הטרדה מינית? :lol:

20141013_130844.jpg

הסתכלתי המערכת שלי לסמסטר הקרוב והתנדף לי כל קמצוץ מוטיבציה לתרום למדינה ולעשות מילואים. איך מתחמקים מזה? הנבלות לא עונים לי בטלפון שרשום על הצו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחילה זה רעיון טוב, אבל אני בריא ולא בא לי לחרטט את הרופא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה פתאום מוכר, זה יד אחרונה. (אלא אם אני אמצא חיפושית 1600 עם מזגן)

אתה קיבלת צו למילואים, אני קיבלתי הזמנה לטקס פטור מילואים.

רוצה לעשות החלפה + תוספת תשלום מצידי? תבוא לדואר נעשה העברת בעלות.

פורסם

אתם יודעים מה הכי מצחיק ועצוב בו זמנית?

כמו כלב מורעב שמחכה לאוכל, ככה חיכיתי להקפצה שלי למילואים בסבב לחימה האחרון, וקיבלתי ז*ן לתחת, לא קראו לי ולא בטיח.

לאחר מכן כנראה ניסו להשיג אותי בפון (לאחר מכן הכוונה לפני כשבועיים+-), וכשלא השיגו התקשרו לאמי, ובישרו לה על הטקס הזה.

אז מצד אחד, אני מבואס שאני לא יכול לתרום (והייתי כבר במילואים), מצד שני אם זה היחס לאנשי מילואים טובים שילכו לחפש מי י***ן אותם, וברוך שפטרנו מזה.

סלואו, האמת לא עשיתי כלום ושום דבר על מנת לזכות בפרס הזה. מוזר לי.

ונכנס לי כבר חצץ, זה לא כיף :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם אני לא עשיתי שום דבר לאף אחד ותראה מה נפל עלי.

מיום השחרור הייתי בסך הכל פעמיים במילואים. כל פעם בקושי חצי יום שלא עשיתי בו כלום חוץ מלחוות את התחבורה הציבורית הישראלית ולשכנע נהגי אגד שיתנו לי לעלות למרות שהשוברים שקיבלתי בבסיס לא היו חתומים כמו שצריך. לא שהתחשק לי לעשות יותר מזה אבל מה הפואנטה?

זה בעיקר עצוב ולא מצחיק, כי זו לא באמת תרומה אלא חובה לפי חוק. אם פטרו אותך ואתה רוצה "לתרום" אתה יכול להגיש בקשת התנדבות למילואים אם אתה באמת רוצה, אבל אני לא חושב שאדם שפוי ורציונלי יעשה לעצמו את זה.

אני לא אוהב את המדינה ולא מעוניין לתרום לה כלום מעבר למינימום המוגדר בחוק.

עכשיו אני צריך למצוא איך אני פוטר את עצמי מהשטות הזאת עם כמה שפחות נזק.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

עד שכן רציתי לתרום, הם שכנעו אותי עד כמה טעיתי (בכך שלא הזמינו אותי, גם אחרי ששאלתי ובדקתי ומה לא עשיתי). אז עכשיו הגעתי למצב שלא כלכך מזיז לי אם אעשה מילואים, ומעדיף כבר לוותר.

אגב, בניגוד אליך (בלי לזלזל בתפקיד שלך חלילה, אלא רק בגלל מה שכתבת), לי באמת היה מה לתרום ולתת (הייתי במילואים של כיפת ברזל ועוד בתפקיד מפקד מחלקה מסוימת, ותמיד יש שם מצוקת כוח אדם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זלזל חופשי. התפקיד שלי זה מכונאי רכב, גם אני מזלזל בזה :lol:

צריך להבין שהתרומה הזאת, לא משנה כמה היא חשובה למערכת הצבאית, היא אפסית לעומת תרומה לאנשים כמו נזקקים או נכים.

כי למפעילי כיפת ברזל ולמכונאים תמיד ימצאו תחליף. אבל לנזקקים ולמסכנים גם המדינה לא מוכנה לעזור.

פורסם

פה אתה כבר נכנס לפינה חשוכה וכואבת, שלא מתייחסים אליה. אתה יודע, כל מי שרואה את זה בעיניים, תמיד אומר "אם הייתי מיליארדר...".

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...