Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
גיבוב של רגע מאושר.

הבן שלי אוטוטו בן 3, לפני כמה ימים שאל אותי אם אפשר לישון באוהל...

בקיצור, כרגע סחבק מגובב מתוך אוהל, אי שם מתחת לכיפת השמיים כשבשק שינה שלידי נוחר ומפליץ ילד בן 3 , יאללה הזמן טס והוא גדל...

רגע של אבא ובן. (אמא שלו נשארה בחייק 4 קירות ומים זורמים).

נוחר ומפליץ?נסעת עם אבא שלך או הבן שלך? :lol:

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור אבא טרי אני יכול יכול לבשר לך שילדים קטנים מצטיינים באמנויות הללו (הפלצה, נחירה וכיוב').

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
נוחר ומפליץ?נסעת עם אבא שלך או הבן שלך? :lol:

מעשה אבות, סימן לבנים

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בתור אבא טרי אני יכול יכול לבשר לך שילדים קטנים מצטיינים באמנויות הללו (הפלצה, נחירה וכיוב').

אתה.לא.מעודד.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הייתי היום בטירה בפעם הראשונה. קניתי בשר והרגשתי שקיבלתי הרבה יותר תמורה לכסף. גם בשר יותר טוב וגם זול יותר.

קניתי גם חומוס וזיתים :)

בקיצור, מעכשיו יש מנהג חדש :).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תמשיכו להיות כל הזמן מחוברים, להסתכל על החיים דרך מסכי 5 אינץ ולצרוך מציאות מסונטזת ותגמרו כמו האיש הזה:

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3642754,00.html?dcRef=ynet

אין לי שום ספק שרוב האנשים כבר פתחו תסמינים פתולוגיים-פבלוביים לצליל של SMS/הודעה בווטסאפ, אני רואה את האנשים שסביבי.

שיהיה לכולנו בהצלחה.

מגיע לו. אישית אני מקווה שכמה שיותר אנשים יקנו את זה ויתמכרו, יהפכו לזומבים ויהיה מותר לירות חוקית בהם ברחוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפתוח להם רקטום חדש במיקום ע"פ בחירתך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

:lol: המגזר הפרטי, אהבתי!.

מתקשה להרדם? בעיית אונות? האוטו לא מניע? רבת עם האישה?

הצ'ק חזר לך?

חייג עכשיו 1800loco

אולי אני לא אפתור לך הבעיה, אבל אשתדל להנעים זמנך בגיבוב בזמן שאתה שובר ת'ראש.

Gn'f'R

פורסם

במילים אחרות,אני אז**ן לך את השכל ככה שתשכח מהבעיות שלך...

עדיין עם הקרייסלר?

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

היום מצאתי ליד הפח זבל השכונתי מדפסת HP OFFICEJET 8500.

עכשיו אני יודע שמדפסת כזאת שווה כחדשה סביב ה-1000 שקל. הפעלתי אותה, ואכן, הדיו היה גמור. אז הלכתי וקניתי ארבע מחסניות דיו ב-300 שקל.

שמתי את הדיו, כמובן שקיבלתי את ההודעה "דיו לא מקורי, אתה הולך לגיהנום". וגיהנום אכן עברתי. מיד עם הפעלת המדפסת התחילו - ניקוי ראשים, בדיקת מדפסת, ככה כמה פעמים בלופים (במשך שעתיים), ואיך שזה הסתיים, עוד שעה וחצי של ALIGNING PRINT HEADS, בכל פעם עם הודעה של כישלון. אמרתי שאני לא קונה גם ראשים (הם מגיעים בנפרד, קונפיגורציה מחורבנת למדי). בינתיים הבת זונה כמעט סיימה את הראשים הצבעוניים מבלי להדפיס דף אחד :brickwall:

מזל שלא שילמתי על דיו מקורי, שקל לא תקבל ממני החברה המזוגררת הזאת :bad-word:

אז אחרי שכבר הייתי קרוב לקחת את המדפסת, להוציא אותה לפרדסים, ולעשות לה הוצאה להורג סטייל OFFICE SPACE, פתאום קיבלתי הודעה של HEAD ALIGNMENT FINISHED SUCCESSFULLY.

אחרי שתי %$#^#$ מחסניות דיו שהיא כנראה הקריבה לנסיך האופל (או נסיך שברולט, זה יותר גרוע), פתאום היא הודיעה שהיא תקינה. אז בינתיים לא תתממש הפנטזיה שלי לדחוף לתוך המדפסת הזאת מדליק פחמים...

אגב, איפה יש דיו תחליפי זול (בדגש על זול) באיזור חדרה-נתניה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנזר אתה האליל שלי על בחירת הקטע מאופיס ספייס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...