Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו לי השתגעתם לגמרי??

לדבר על זה שלא קראו לכם הרבה זמן למילואים?? (לא מדבר עליך סלוארייד, אני יודע שאתה רק מתמרמר קלות על הזימון הקרוב)

בואו פשוט נשטוף כולנו את הרכבים תוך כדי דיבורים על מזג האויר הנוח שיש כרגע שבוודאי ימשיך גם מחר

החוק הראשון של אי זימון למילואים הוא שלא מדברים על זה שלא מזמינים אותך למילואים!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כרגע סיימתי לראות את הסרט "מנותקים", סרט באווירה מאוד כבדה וקודרת, הסרט מדבר בגדול על גבולות האנושיות והמוסר שמטשטשים ככל שנכנסים עמוק יותר לעולם המקוון, וכמה קל לעשות את הטעות ולחשוב על העולם הזה כנפרד מהעולם הפיזי שאנחנו חיים בו את חיינו.

הסרט מראה בצורה נוקבת וראליסטית כמה קל לדחוף אנשים טובים אל סף האלחזור בגלל שימוש לא מושכל במדיות החברתיות.

בין השאר הסרט פותח צוהר אל עולמם האכזרי של בני הנוער שלא תופסים את ההשפעה של מעשיהם בתוך העולם הזה על העולם "האמיתי", ואת ההורים שמתייסרים מההבנה שהם לא באמת מכירים את הילדים שלהם.

בקיצור, מומלץ בחום למי שלא נרתע מסרטים כבדים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

סרט מעולה! ראיתי אותו לפני מס' שבועות, בהחלט חזק ומעביר מסר שגורם לך לחשוב עליו יותר מ-2 שניות.

אגב, מוזר שהוא יצא ב-2012 ורק לפני חודש וחצי-חודשיים הוא עלה לאקרנים כאן.

כרגע סיימתי לראות את הסרט "מנותקים", סרט באווירה מאוד כבדה וקודרת, הסרט מדבר בגדול על גבולות האנושיות והמוסר שמטשטשים ככל שנכנסים עמוק יותר לעולם המקוון, וכמה קל לעשות את הטעות ולחשוב על העולם הזה כנפרד מהעולם הפיזי שאנחנו חיים בו את חיינו.

הסרט מראה בצורה נוקבת וראליסטית כמה קל לדחוף אנשים טובים אל סף האלחזור בגלל שימוש לא מושכל במדיות החברתיות.

בין השאר הסרט פותח צוהר אל עולמם האכזרי של בני הנוער שלא תופסים את ההשפעה של מעשיהם בתוך העולם הזה על העולם "האמיתי", ואת ההורים שמתייסרים מההבנה שהם לא באמת מכירים את הילדים שלהם.

בקיצור, מומלץ בחום למי שלא נרתע מסרטים כבדים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא כזה מוזר. יצא לי לראות בטיסה איזה סרט שרק אחרי שנה הוקרן בארץ.

איך זה נקרא באנגלית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מי מתפאר? תקרא באיזה הקשר זה נאמר.

פחחח.

איבדת את משמעות ומהות הגיבוב. אי אפשר/אסור לעקוב אחרי הודעות כאן.

הן זו כל המהות כאן לפחות לפי המייסדים.

קיבלת נזיפת חינם ;)

alfa 156 2.5.

פורסם

חזרתי מברלין, מילקי לא מצאתי, חיקויים יש, אבל לא התעניינתי מה המחיר.

אגב השווארמה שלהם (יענו Doner Kebap) נראית על הפנים, לא טעמתי.

אבל כן אכלתי פעמיים במסעדה וייאטנמית ברווז פריך בשני רטבים שונים.

אה וזימנו אותי למילואים בחודש הבא, אין לי כוח לזה.

חג שמח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תמשיכו להיות כל הזמן מחוברים, להסתכל על החיים דרך מסכי 5 אינץ ולצרוך מציאות מסונטזת ותגמרו כמו האיש הזה:

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3642754,00.html?dcRef=ynet

אין לי שום ספק שרוב האנשים כבר פתחו תסמינים פתולוגיים-פבלוביים לצליל של SMS/הודעה בווטסאפ, אני רואה את האנשים שסביבי.

שיהיה לכולנו בהצלחה.

פורסם
יאללה גוגל גלאס!

איך היה בברלין?

היה אחלה... אמנם לא הספקתי את כל התכנונים כי אצל הגרמנים יש דברים מוזרים כמו למשל שרוב המוזיאונים והאתרי תיירות סגורים בימי שני, אבל היה באמת ממש טוב.

דווקא האתרים היהודיים היו מעפנים, המוזיאון היהודי גם מעפן וגם תקוע בחור בקיבינימט, והבית כנסת החדש שרק מעפן.

יש להם גם קטע כזה שאתה יכול להיכנס עם תיק צד בגודל מכולה אבל עם תיק גב לא משנה באיזה גודל לא, אתה צריך להפקיד אותו.

בשני האתרים היהודים יש אנשים שמנהלים את הסיפור של הפקדת תיקים עם מספרים בבית הכנסת אתה גם משלם חצי יורו על הפקדה, במוזיאון הפרגמון יש לוקרים שאתה מכניס יורו ואז יכול לנעול את החוקר וכשאתה פותח את החוקר מקבל את היורו בחזרה.

המילקי זול והמקלחות טובות.

המקלחת באמת הייתה משהו טוב :roll:

אבל לא מצאתי אף מילקי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גיבוב של רגע מאושר.

הבן שלי אוטוטו בן 3, לפני כמה ימים שאל אותי אם אפשר לישון באוהל...

בקיצור, כרגע סחבק מגובב מתוך אוהל, אי שם מתחת לכיפת השמיים כשבשק שינה שלידי נוחר ומפליץ ילד בן 3 , יאללה הזמן טס והוא גדל...

רגע של אבא ובן. (אמא שלו נשארה בחייק 4 קירות ומים זורמים).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...